< Terug naar alle Referenties in de buurt

Aanleg bar- en toiletvloeren bij café Shoco in Tilburg

Boekhout bedrijfsvloeren installeerde vloeistofdichte bar- en toiletvloeren in het moderne borrelcafé Shoco in Tilburg. De naam Shoco is een samentrekking van Shots en Cocktails en dat kenmerkt de naam met de uitgebreide drankkaart met cocktails, shots, gin-tonics en andere premium mixers. Maar mocht je liever een heerlijk wijntje of biertje hebben dan ben je uiteraard ook welkom bij Shoco. Het interieur combineert meerdere stijlen, van warme burlesque tot strak staal. En de eigenaars zijn extra trots op het ‘Samsara’ doek van kunstenaar James Chiew achter de bar. In de fraaie zaak kun je ook genieten van een prima barfood met Oosterse en Zuid-Amerikaanse gerechten. Naast lekker drinken en eten is er een stevig geluidsysteem voor een complete topavond.

Plaatsing pvc bar- en toiletvloeren door Boekhout

Zowel bar- als toiletvloeren wil je snel en vaak kunnen schoonmaken. Pvc vloeren zijn daarvoor ideaal. Deze tegels kunnen met 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer worden gelijmd en de tegels worden onderling gehecht met een pvc koudlas. Vervolgens doen we een speciale behandeling om ze vloeistofdicht te maken. We frezen de naden uit en smelten daar vervolgens een pvc lasdraad in. Het resultaat is een volledige vloeistofdichte vloer de bovendien naadloos is en dus makkelijk schoon te maken. Extra leuk is dat door de lasveter in een andere kleur uit te voeren een leuk visueel effect ontstaat.

 

We werkten de randen van deze vloeistofdichte vloer af met kitprimer en MS polymeerkit en tenslotte plaatsen we nog plinten, putdeksels en vloerluiken (inclusief ringen en profielen).