< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing pvc hotelvloer bij Boutique Hotel in Breda

Boekhout bedrijfsvloeren plaatste een vloeistofdichte pvc hotelvloer bij Boutique Hotel Nouveau van Ham in Breda. Nouveau van Ham is een bijzonder karakteristiek boutique hotel aan het Coothplein, een bruisend en bekend plein in het mooie centrum van Breda.

 

Nouveau van Ham combineert acht kamers - elk met een eigen thema – met een lunch café en een groot terras. De grote kerk, terrasjes, restaurants, hippe en chique winkels, musea en theaters liggen allemaal letterlijk om de hoek. Luxe en gastvrijheid staan centraal in dit hotel en dat geldt uiteraard ook voor de inrichting, aankleding en de vloeren.

Plaatsing pvc hotelvloeren door Boekhout

Horeca- en Hotelvloeren moeten er mooi en representatief uitzien, maar ook slijtvast, sterk en hygiënisch zijn. Ze moeten snel schoon te maken zijn zonder dat er vocht doorheen kan lekken. Pvc hotelvloeren van Boekhout voldoen aan al die eisen. Eerst werd de ondervloer geprepareerd met onder andere een Uzin vochtscherm, waarna de vloerenleggers van Boekhout de zwarte pvc vloertegels aanbrachten en de naden dichtlasten met een zwarte pvc lasdraad. De vloer is afgewerkt met plinten.