< Terug naar alle Referenties in de buurt

Pvc keukenvloer voor gezellig café in Den Bosch

Boekhout plaatste een pvc keukenvloer in het bruisende café Zomers & Zomers in Den Bosch. Het café ligt centraal in Uilenburg, de gezellige uitgaanswijk van de stad. Het café heeft alles in huis voor een prima borrel met vrienden – eventueel met een eigen biertapje – maar ook voor een lekkere lunch of tussendoortjes kun je er terecht. Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond is café Zomers & Zomers helemaal een toplocatie want dan draaien de DJ’s de beste hits. Van de jaren 90 tot de huidige top 40, house en feestmuziek!

Plaatsing horeca keukenvloer in dit top café

In een bruisend café als dit is het op de topmomenten superdruk, lopen er veel mensen, zijn er veel bestellingen en valt er wel eens iets om. Daar moet een keukenvloer dus tegen kunnen. Daarom koos men bij Zomers & Zomers voor een pvc horeca keukenvloer van Boekhout Bedrijfsvloeren. Die combineert robuustheid, slijtvastheid en een fraai uiterlijk en is ook nog eens razendsnel te reinigen.


Eerst schuurden we de bestaande ondervloer. Daar bovenop werden de zwarte Liplas tegels van 490 x 490 x 10 mm aangebracht. Deze tegels zijn met een pvc koudlas aan elkaar gelijmd en met 2-componenten polyurethaanlijm aan de ondervloer. Door vervolgens een pvc lasdraad in de naad te smelten (het zogenaamde thermische lassen) is een volledig naadloze en vloeistofdichte vloer gerealiseerd. De vloer is afgewerkt met kitprimer en MS-polymeerkit, een oploopstrip en een putdeksel.