< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing horecavloer bij cateraar Broodjes Direct Alphen aan den Rijn

Boekhout bedrijfsvloeren plaatste een vloeistofdichte en slijtvaste cateringvloer bij Broodjes Direct in Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland. Naast een ruim assortiment aan verse broodjes verzorgt deze horeca onderneming tegenwoordig ook uw volledige catering. Partycatering, heerlijke hapjes (van simpel tot luxe), een ruime variatie aan buffetten, maar ook een geheel verzorgde BBQ of high tea.

Aanbrengen pvc cateringvloer door Boekhout

Binnen het bedrijf moeten de vloeren uiteraard comfortabel werken en slijtvast zijn, maar er ook fraai uitzien en vloeistofdicht. Eerst schuurden we de bestaande ondervloer met de professionele Mambo Evo schuurmachine. Op die ondervloer konden vervolgens de liplas pvc tegels van 490 x 490 x 10 mm worden aangebracht. Deze tegels zijn met een 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd. De tegels zijn ook onderling gelijmd met een chemische pvc koudlas.

 

Vervolgens zijn de naden tussen de tegels thermisch gelast. Hierdoor is de vloer volledig naadloos én vloeistofdicht. Dat betekent dat de vloer erg snel kan worden gereinigd zonder dat er vuil kan achterblijven. De randen van de vloer zijn afgewerkt met een kitprimer en MS-polymeerkit. Ook is een plintsysteem aangebracht.