banner

Koelcel vloeren | Boekhout bedrijfsvloeren

Vloeistofdichte pvc koelcelvloer van Boekhout

Een vloeistofdichte pvc vloer combineert alle belangrijke eigenschappen voor een koelcel. Een koelcelvloer van Boekhout is geschikt voor de strenge eisen op het gebied van hygiëne en is ook op andere gebieden de optimale vloerbedekking in koelcellen en andere gekoelde ruimtes.

 

Een pvc vloeistofdichte koelcelvloer, de beste bedrijfsvloer in koelruimtes

Als u levensmiddelen opslaat in koelcellen, heeft één eis de absolute prioriteit en dat is voedselveiligheid. De technologie en inventaris in uw koelcellen moeten aan zeer strenge eisen voldoen op het gebied van hygiëne. Die eisen gelden ook voor de vloeren in uw koelcellen en dat betekent ook dat deze koelcelvloeren uitstekend gereinigd moeten kunnen worden. Daarnaast is het ook belangrijk dat het intensieve gebruik van uw koelcellen - er worden regelmatig goederen uitgehaald of juist ingereden - uw vloer niet beschadigd of te snel laat slijten. Maar ook veiligheid en cost of ownership van de koelcelvloeren zijn belangrijke voordelen van vloeistofdichte pvc vloeren.

 

Een hygiënische en duurzame, milieuvriendelijke koelcelvloer

U slaat voedingsmiddelen zoals zuivel, vlees of andere bederfelijke waren op in uw koelcellen. Dat is een proces waarin u geen enkele concessie wilt doen aan de normen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Micro-organismen zoals bacteriën, algen en schimmels moeten zich nergens kunnen ophopen en al helemaal niet op uw vloer, die u bovendien zo vaak en grondig mogelijk wilt kunnen reinigen. Onze vloeistofdichte pvc vloeren voldoen aan die eisen. De tegels worden niet alleen verlijmd aangebracht, maar ook wordt in de naden tussen de tegels een pvc veter gesmolten waarmee een volkomen naadloze vloer ontstaat. Er is geen plek voor vuil om zich op te hopen en vloeistoffen kunnen niet weglekken. De pvc vloeistofdichte vloeren voldoen daarmee aan de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening). Desgewenst kunt u de vloertegels ook op (een deel van) de wanden gebruiken. In dat geval sluiten vloer en wand ook naadloos op elkaar aan en ontstaat een volledige vloeistofdichte afdekking voor uw koelcellen. Als u kiest voor een vloeistofdichte pvc vloer heeft u een vloer die voldoet aan de strenge HACCP normen op het gebied van hygiëne.

 

De pvc vloeren voor uw koelcellen zijn stootvast, slijtvast en bijzonder robuust. Wat u ook laat vallen, al vallen er complete opslagrekken om met scherpe uitsteeksels, de vloer zal er prima uit blijven zien. En dat is dan ook nodig in een werkruimte waarin regelmatig zaken uit en in de koelcel worden getild of gereden. Al die werkzaamheden belasten uw vloer tot het uiterste, maar met een Boekhout vloer bent u voor jaren verzekerd van een mooie en degelijke vloer.

 

Maar uiteraard wilt u voor uw koelcel meer dan hygiënische en een robuuste vloer. De vloer moet ook duurzaam zijn en bijzonder milieuvriendelijk en dat zijn onze pvc vloeren dan ook. Allereerst kan er vanuit een vloeistofdichte vloer al niets weglekken - geen schoonmaakmiddelen, geen opgeslagen vloeistoffen en ook geen andere chemicaliën - naar de bodem of in andere ruimtes of koelcellen. Tegelijkertijd is uw vloer wel geproduceerd uit 100% gerecycled pvc. En bovendien heeft uw vloer isolerende eigenschappen en zal hij dus helpen de warmte buiten uw koelcellen te houden.

Een veilige en frisse koelcelvloer, die ook comfortabel is voor uw medewerkers

Uw koelcelvloeren worden natuurlijk regelmatig gereinigd en zullen met de lage temperaturen binnen al vaker wat vochtig zijn. Met name de enorme slipvastheid van uw vloeistofdichte vloeren is in die omstandigheden van grote toegevoegde waarde. Uw personeel zal niet snel uitglijden op een Boekhout vloer. Maar ook tegen brand helpen uw vloeren u te beschermen. In de het pvc zijn brandvertragende materialen verwerkt, waarmee uw pvc vloer ook een brandvertragende vloer is die een zich ontwikkelende brand helpt af te remmen.

 

Mocht er in uw koelruimtes ook langdurig achter elkaar worden gelopen of gewerkt, dan is het belangrijk dat uw pvc vloer ook een comfortabele vloer is. Uw medewerkers staan en lopen op een vloer van ergonomisch veerkrachtig pvc en zullen merken dat dit bijzonder prettig aanvoelt. Op die plaatsen van uw bedrijf waar niet hoeft te worden gekoeld, kunt u de vloer bovendien met vloerverwarming combineren voor wat extra comfort.

 

De keuze voor het uiterlijk van uw vloer draagt direct bij aan de gewenste uitstraling. We hebben een uitgebreid pallet aan kleuren en stijlen, waarmee we iedere stijl kunnen ondersteunen, van klinisch fris, tot kleurrijk en modern. Meerdere tegelsoorten kunnen worden gecombineerd en ook kunnen verschillende kleuren worden gebruikt om bijvoorbeeld looproutes te markeren. Zonder problemen kunnen wij bovendien uw bedrijfsnaam of logo in de vloer verwerken.

 

Een professionele koelcelvloer, efficiënt geplaatst met lage investeringen en onderhoudskosten

Uiteraard kijkt u als ondernemer naar het totale kostenplaatje van uw bedrijfsvloer, en ook financieel gezien zijn onze vloeren een zeer gezonde keuze. Niet alleen zal Boekhout als bedrijfsvloerenspecialist u laten meedelen met de scherpe inkoopmogelijkheden bij de leveranciers van onze pvc kwaliteitsvloeren. Ook de lage onderhoudskosten en het tempo waarmee u uw koelvloeren kunt reinigen, maken de vloer bedrijfseconomisch een zeer gunstige optie.

 

We plaatsen uw nieuwe koelcelvloer zonder langdurige onderbrekingen. Onze vloertegels kunnen snel worden verlijmd op vrijwel ieder ondervloer en zonder complexe voorbehandelingen. Vervolgens worden de tegels ook onderling verlijmd en de naden thermisch gelast. Omdat er verder geen lange droogtijd is, kunt u uw koelcel weer zeer snel in gebruik nemen en de vloer volledig belasten. Onze vloerenexperts bereiden het plaatsingsplan in detail voor met u of uw personeel.

Enkele voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer in uw koelcel

 Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
 Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
 Antislip
 Eenvoudig te reinigen
 Zeer slijtvast en stootvast (ook bij gebruik van zware apparaten)
 Chemisch bestendig
 Representatief en stijlvol
 Hoogwaardig verlijmd
 Ergonomisch
 Veerkrachtig
 Warmte- en geluidisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk
 Brandvertragend

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving