< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing garagevloer bij Joey's Motor Ranch

Boekhout installeerde een nieuwe garagevloer bij Joey's Motor Ranch, de Harley-Davidson specialist voor Apeldoorn en omgeving. Bij Joey’s kan men terecht voor motor stalling, onderhoud en service, detailing, accessoires en onderdelen en occasions. Daarnaast is er een professionele werkplaats waar uw Harley-Davidson door deskundige specialisten wordt onderhouden of gerepareerd. Voor deze werkplaats leverde Boekhout bedrijfsvloeren een nieuwe werkplaatsvloer.

Plaatsen werkplaatsvloer door Boekhout bedrijfsvloeren

Eerst schuurden onze vakmannen de bestaande ondervloer voor een optimale hechting van de nieuwe vloer. De zwarte liplas pvc tegels van 490 x 490 x 10 mm zijn op twee manieren gelijmd. Met een 2-componenten polyurethaanlijm zijn ze stevig op de ondervloer bevestigd en met een pvc koudlas zijn de tegels onderling vastgelijmd.

 

Door ze daarna thermisch te lassen met een pvc lasveter is de vloer volledig naadloos en vloeistofdicht gemaakt. In een garage betekent dit dat de vloer niet alleen ijzersterk en slijtvast is, maar ook vloeistofdicht en snel schoon te maken. De vloerranden zijn afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit. Daarna zijn plinten aangebracht, een waterkering, een oploopsysteem en een inrijprofiel van industriële kwaliteit.