< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsen winkelvloeren voor Uniek Tweewielers

Boekhout bedrijfsvloeren plaatste winkelvloeren bij fietsenwinkel Uniek Tweewielers aan de Troosterhof in Utrecht. Bij Uniek staan ze garant voor een snelle vriendelijke service en een prima prijs-kwaliteit verhouding. Uniek beschikt naast een mooie showroom ook over een werkplaats en fietsenopslag. Boekhout verzorgde voor al deze ruimtes de vloeren.

Aanbrengen pvc vloeren door Boekhout

Zoals veel fietsenwinkels koos men bij Uniek voor de pvc designvloeren voor de showroom, terwijl de werkplaats, opslag en toiletten zijn uitgevoerd met vloeistofdichte pvc tegelvloeren.
In de showroom egaliseerden en schuurden we de ondervloeren en brachten daarna de pvc lamellen aan. Deze lamellen zijn in allerlei fraaie dessins beschikbaar en hebben een harde toplaag die ze slijtvast en onderhoudsarm maakt. De designvloeren zijn met acrylaatlijm op de ondervloer gelijmd en de randen zijn met siliconenkit afgedicht.

 

Ook voor de vloeistofdichte vloeren in de werkplaats en andere ruimtes werd eerst de ondervloer uitgevuld en geschuurd. De vloeistofdichte pvc tegels van 490 x 490 x 10 mm zijn met 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd. Onderling zijn de tegels met een pvc koudlas gekoppeld, waarna de tegels thermisch zijn gelast met een blauwe lasdraad. De combinatie van een blauwe voeg op zwarte tegels geeft een fraai effect. De randen van de vloer zijn met kitprimer en MS polymeerkit afgedicht.