Verhuisbare PVC kliktegels van Boekhout

Wilt u uw bedrijfsvloer kunnen verplaatsen of meenemen? Bijvoorbeeld voor dependances, beurzen, productdemonstraties, concerten, festivals en andere evenementen?

 

 

Met de PVC kliktegels van Boekhout heeft u een aantal voordelen van vloeistofdichte PVC vloertegels, maar dan demonteerbaar en verhuisbaar. Kliktegels van Boekhout Bedrijfsvloeren hebben een hoge stoot- en krasbestendigheid, antislipwaarde, geluidsdemping en meer.

 

Kliktegels zijn verhuisbaar en eventueel zelf te monteren en te demonteren.

Snelle montage en demontage van uw PVC kliktegels

De zwevende PVC kliktegels worden door middel van een eenvoudige, maar toch stevige puzzelverbinding in elkaar geklikt. Zo is het mogelijk om de vloer keer op keer te verhuizen zonder enige waarde te verliezen.

 

Eenmaal gelegd, heeft u een stevige, stootvaste ondergrond, geschikt voor veel werkzaamheden. De extreem sterke en geluiddempende vloer kan zowel permanent als verhuisbaar worden geplaatst.

 

Liever toch een volledige vloeistofdichte en HACCP vloer? Dan adviseren wij de vloeistofdichte Boekhoutvloer.

Vraag over een vloer?

Eigenschappen van uw demonteerbare kliktegel bedrijfsvloer

Onze demonteerbare bedrijfsvloer is sterk, robuust en zeer slijtvast. De veiligheid is gewaarborgd dankzij de brandvertragende eigenschappen en slipvastheid.

 

De vloer is comfortabel, warmte- en geluidisolerend en kan eventueel worden gecombineerd met vloerverwarming. Uw vloer is bovendien milieuvriendelijk omdat de PVC tegels zijn gefabriceerd uit 100% gerecycled PVC.

 

De afmeting van de tegels zijn 490 x 490 x 7 mm en zijn standaard leverbaar in zwartantraciet en grijs.

 

Ook andere pvc kliktegel kleuren zijn mogelijk en zijn er accessoires als oplooptegels, plinten en markeringen beschikbaar.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren