Verhuisbare PVC kliktegels van Boekhout

Wilt u uw bedrijfsvloer kunnen verplaatsen of meenemen? Bijvoorbeeld voor dependances, beurzen, productdemonstraties, concerten, festivals en andere evenementen? De vloeren van Boekhout Vloeren reizen met u mee. U heeft hierbij de vele voordelen van een vaste vloer met de goede eigenschappen van PVC, zoals de hoge stoot- en kras-bestendigheid, antislipwaarde, geluidsdemping en meer, maar dan verhuisbaar en heel vlug en eenvoudig zelf te monteren en te demonteren.

Snelle montage en demontage van uw PVC kliktegels

De zwevende PVC kliktegels worden door middel van een eenvoudige, maar toch stevige puzzelverbinding in elkaar geklikt. Zo is het mogelijk om de vloer keer op keer te verhuizen zonder enige waarde te verliezen. Eenmaal gelegd, heeft u een stevige, stootvaste, vloeistofdichte ondergrond, voor al uw werkzaamheden. De extreem sterke en geluiddempende XL vloer kan zowel permanent als verhuisbaar worden geplaatst.

Desgewenst kunnen de tegels onderling worden verbonden met een thermische las (hete lucht) of een koude las (PVC-lijm). Op die manier wordt de vloer vloeistofdicht gemaakt, maar blijft hij wel verhuisbaar.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Meer dan 20 jaar ervaring
De meest complete service
Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Geluiddempend

  De PVC toplaag heeft een isolerende en geluiddempende werking. Hierdoor kan er comfortabel en rustig worden gewerkt.

 • Veerkrachtig

  PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm)

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen.

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Scheurbestendig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig.

 • Snel gelegd en direct te belopen

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen.

 • Gefaseerd aan te brengen

  Het is mogelijk om de bedrijfsvloer in fases aan te laten brengen. Wij maken dan samen met u een planning welke dagen er gelegd kan worden. Zo hoeft u uw bedrijf niet te sluiten tijdens de werkzaamheden.

 • Eenvoudig te reinigen

  Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving.

 • Geschikt voor vloerverwarming

  Met vloerverwarming combineert u comfort en bewust energiegebruik. Bij een PVC-vloer is vloerverwarming toepasbaar.

 • Representatief en naadloos

  Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Gerecycled pvc

  Onze PVC vloeren zijn geproduceerd uit 100% gerecycled PVC. De vloeistofdichtheid garandeert dat gelekte chemicaliën niet in het milieu terechtkomen.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

 • Bestand tegen zware belasting

  De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Eigenschappen van uw demonteerbare kliktegel bedrijfsvloer

Met de PVC kliktegels van Boekhout heeft u de voordelen van vloeistofdichte PVC vloertegels, maar dan demonteerbaar en verhuisbaar. Onze demonteerbare bedrijfsvloer is sterk, robuust en zeer slijtvast. De veiligheid is gewaarborgd dankzij de brandvertragende eigenschappen en slipvastheid. De vloer is comfortabel, warmte- en geluidsisolerend en kan eventueel worden gecombineerd met vloerverwarming. Uw vloer is bovendien milieuvriendelijk omdat de PVC tegels zijn gefabriceerd uit 100% gerecycled PVC.

De tegels van 500 x 500 x 10mm zijn standaard in zwart, grijs en rood leverbaar, maar ook andere kleuren zijn mogelijk. Ook zijn er accessoires als oplooptegels, plinten en markeringen beschikbaar.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren