< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing pvc keukenvloer voor Fletcher Landgoed Hotel Avegoor

Boekhout plaatste een vloeistofdichte én stijlvolle pvc keukenvloer voor Fletcher Landgoed Hotel Avegoor in Ellecom in Gelderland. Dit hotel is zeer bijzonder gelegen. Midden op de Veluwe met zijn prachtige natuur maar ook vlakbij de bruisende stad Arnhem. Bezoekers kunnen op die manier genieten van een heerlijke mix van natuur en cultuur. Het historische landgoed Avegoor is onder andere een officiële trouwlocatie maar met 15 verschillende vergaderruimtes ook gewild voor zakelijke evenementen. Naast het uitstekende restaurant is er ook een sauna en binnenzwembad aanwezig voor de gasten.

Aanleg pvc horecavloer door Boekhout vloerspecialisten

Onze vakmensen prepareerden eerst de bestaande ondervloer met reparatiecement en egaliseerden de vloer waar nodig met egaline. Ook is een vochtscherm aangebracht. De ondervloer is geschuurd voor een optimale hechting van de tegels.

 

De zwarte pvc groef tegels van 500 x 500 x 10 mm zijn met 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd. De zogenaamde mes in groef verbindingen tussen de tegels zijn daarbij met een pvc koudlas dichtgelijmd en vloeistofdicht gemaakt door ze thermisch te lassen met een pvc lasdraad van 5 mm. Afsluitend zijn de randen van de keukenvloer afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit. Ook is een gelijkvloerse strip van industriële kwaliteit aangebracht.

Plaatsen pvc koelcelvloer voor het hotel

Aanvullend realiseerden we in het hotel ook een pvc koelcelvloer. Hiervoor hanteerden onze vloerexperts dezelfde projectaanpak. Ook een koelruimte moet uiteraard hygiënisch zijn, waardoor een vloeistofdichte pvc vloer de optimale oplossing is. Maar pvc is ook de beste oplossing omdat de koelcelvloer robuust en slijtvast moet zijn. Er worden immers voortdurend dozen, kratten en pallets in- en uitgeladen. Eerst schuurden we de ondervloer, een troffelvloer. Daarop is met 2-componenten polyurethaanlijm de zwarte pvc tegels aangebracht en daarna is de vloer vloeistofdicht gemaakt. De koelvloer is afgewerkt met plinten en een oploopsysteem.