< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing horecavloeren voor Dockside Bar & Grill in Sas van Gent

Boekhout bedrijfsvloeren plaatste vloeistofdichte horecavloeren in onder andere het restaurant en de keuken bij Dockside Bar & Grill in Sas van Gent, Zeeuws-Vlaanderen. Het is dat ze bij Dockside zichzelf een grill-restaurant noemen want ze gaan wel een stap verder dan 'zomaar' een grill-restaurant. Ze werken er niet alleen met de beste ingrediënten – bij voorkeur uit Zeeland of België – maar laten ook zien dat goed grillen een kunst is. Men werkt er met meerdere grill systemen, zoals de high-end gesloten barbecue uit Spanje (de Josper), de open vlees en vis grill voor zomerse dagen en de rôtisserie voor heerlijke sappige kip.

Plaatsing pvc horecavloeren door Boekhout

Zeker in een grillrestaurant met de wat stevigere apparatuur, de open hitte en onverhoopt gemorst vet is een goede horecakeuken keihard nodig. Op dit soort plaatsen is een pvc vloer onbetwist de beste keuze. Slijtvast, robuust, vloeistofdicht en met een mooie sfeervolle look. We combineerden grijze tegels met een antracietkleurige lasvoeg waardoor een mooi patroon ontstond.

 

Eerst schuurden de vloerenleggers de bestaande ondervloer. Daarna zijn de liplas tegels van 490 x 490 x 10 mm aangebracht. Onderling zijn die met een pvc koudlas gehecht en er is een 2-componenten polyurethaanlijm gebruikt om ze vast op de ondervloer te lijmen. Door vervolgens de lasveter in de naden te smelten (thermisch lassen) ontstond een vloeistofdichte grijze vloer met een antracietkleurige voeg. Als afwerking zijn de randen met kitprimer en een MS polymeerkit behandeld. Daarop zijn plinten van 75mm hoog geplaatst. Ook is een putdeksel in de vloer verwerkt.