< Terug naar alle Referenties in de buurt

Pvc keukenvloer voor de Beren Bezorgrestaurant in Spijkenisse

Boekhout legde een robuuste en vloeistofdichte pvc keukenvloer in het de Beren bezorgrestaurant aan de Raadhuislaan in Spijkenisse. De Beren is inmiddels een begrip, niet in de laatste plaats dankzij de op houtskool gegrilde vlees- en visgerechten. De keten is ooit gestart als eetcafé in Rotterdam, en heeft zich daarna via die regio ontwikkeld tot een landelijke franchise keten van eetcafés en bezorgrestaurants. De Beren bezorgrestaurants zorgen voor uitstekende spare-ribs, saté en biefstukken. En ook de maaltijdsalades zijn erg populair.

Plaatsing van de pvc keukenvloer door Boekhout bedrijfsvloeren

In restaurantkeukens wordt hard doorgewerkt en een keukenvloer moet sterk zijn, slijtvast én hygiënisch. De stevige antracietkleurige liplas pvc tegels van 490 x 490 x 10 mm zijn daarvoor uitstekend geschikt. Voorafgaand aan het plaatsen van de vloer is de oude vloer verwijderd en de ondervloer geprepareerd. De nieuwe pvc tegels zijn onderling chemisch gelijmd met een pvc koudlas en met een 2-componenten polyurethaanlijm aan de ondervloer bevestigd.

Vloer met zwarte pvc clicktegels

Door daarna de naden tussen de tegels uit te frezen en daar een pvc lasdraad in te smelten, maakten we een volmaakt naadloze en vloeistofdichte vloer. Door die gladde naden is die vloer razendsnel schoon te maken en daarom erg hygiënisch. De randen van de vloer zijn afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit, waarna nog pinten zijn aangebracht. Daarnaast is bij de Beren in Spijkenisse nog een vloer geplaatst met behulp van zwarte pvc clicktegel van 490 x 490 x 7 mm.