< Terug naar alle Referenties in de buurt

Sterke en slijtvaste pvc accommodatievloer voor De Vliehorst op Vlieland

Boekhout bedrijfsvloeren plaatste een sterke en slijtvaste pvc accommodatievloer bij groepsverblijf De Vliehorst op Vlieland. Niet ver van de oostelijke punt van dit prachtige en autovrije Waddeneiland is De Vliehorst de perfecte uitvalsplek voor scholen, verenigingen, families, vrienden of andere gezelschappen. De groepsaccommodatie ligt op 10 minuten van de veerboot met het Noordzeestrand en de Waddenzeekust vlakbij. Ook ligt er een prachtig dennenbos naast het groepsverblijf. Kortom, een perfecte vakantie- en ontspanningsplek op de Waddeneilanden.

Plaatsing sterke groepsaccommodatievloer

Vloeren van een groepsaccommodatie moeten natuurlijk toegankelijke en gezellig zijn, maar tegelijkertijd sterk en slijtvast. Pvc combineert deze eigenschappen perfect. Boekhout installeerde 70 vierkante meter pvc vloer. De robuuste pvc tegels zijn onderling met een koudlas gelijmd en met een 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd. De naden tussen de tegels zijn vervolgens thermisch gelast, zodat een vloeistofdichte en naadloze vloer overblijft.

 

Eindresultaat is een vloer die uitstekend bestand is tegen grote groepen die de vloer intensief belasten. Maar ook een vloer die makkelijk en grondig is te reinigen. De vloer werd nog afgewerkt met plinten, er werden afloopprofielen aangebracht en uitsparingen voor putten uitgefreesd.

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren