< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing horecavloeren voor Madam Chen in Rotterdam

Boekhout plaatste zowel restaurant- als keukenvloeren voor het nieuwe streetfood restaurant annex bar bij Station Blaak in Rotterdam. Bij Madam Chen kunt u terecht voor een heerlijke variatie aan streetfood hapjes die het perfecte shared dining gevoel geven onder begeleiding van cocktails en gin-tonic. Later op de avond is de zaak ook het middelpunt voor feestjes en is de karaokeruimte beschikbaar.

Plaatsen horecavloeren door Boekhout bedrijfsvloeren

Boekhout bracht verschillende vloeren aan. Ook werd de trapbekleding verzorgd. De vloeren werden onder andere gekozen omdat pvc vloeren goed bruikbaar zijn op de aanwezige vloerverwarming.
Er werd onder andere een vloeistofdichte vloer geplaatst, opgebouwd uit zwarte pvc liplas tegels van 500 x 500 x 10 mm die mes in groef verlijmd zijn met een pvc koudlas. Ze zijn met een 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer bevestigd. Door de naden erna thermisch te lassen met een pvc lasveter is de vloer vloeistofdicht gemaakt. De randen zijn afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit en ook zijn putdeksels en plinten aangebracht.

 

In de overige ruimtes zijn verschillende soorten pvc lamellen gebruikt. Deze sterke pvc vloeren zijn beschikbaar in verschillende fraaie dessins. Er is bij Madam Chen onder andere gebruik gemaakt van houtlook, betonlook en visgraat motief. Deze lamellen met een zeer sterke en slijtvaste toplaag worden met acrylaatlijm op de ondervloer bevestigd en de randen met siliconenkit afgewerkt. Ook bij de traprenovatie is gebruik gemaakt van pvc lamellen en strips.