Vloeistofdichte Werkplaatsvloer

Dat een werkplaatsvloer hoge eisen stelt, spreekt voor zich. Wij hoeven u natuurlijk niet uit te leggen wat er allemaal op een werkplaats gebeurt, daarom zetten we de belangrijkste eigenschappen op een rijtje.

 

Dit is slechts een greep uit een lange lijst met voordelen voor werkplaatsvloer die tegen een zware belasting moet kunnen.

Vloeistofdichte pvc werkplaatsvloer van Boekhout

 • Geluiddempend: een pvc werkplaatsvloer is veerkrachtig en absorbeert geluid, in plaats van het te weerkaatsen. Ook bij in- en uitrijdende heftrucs, zware machines, trillende installaties of vallend gereedschap merkt u dit effect.

 • Vloeistofdicht: van olie en vetten tot koelvloeistof, het is belangrijk dat er niets weglekt naar andere ruimtes of de bodem. Onze vloeren zijn volledig vloeistofdicht, tot in de kleinste naden en randen en staan hiermee garant voor de vloeistofdichtheidsnorm VVV.

 • Stootbestendig en slijtvast: : u heeft niets aan een werkvloer die snel slijt, krast of scheurt bij zware belasting. PVC is van nature bijna onverwoestbaar. Uw werkplaatsvloer kan tegen extreme belasting en is daarmee ook nog eens een duurzame, voordelige aankoop.

 • Eenvoudig en snel te reinigen: een zwaar bevuilde vloer kan onveilig en onhygiënisch zijn. Vloeistofdichte PVC vloertegels zijn makkelijk te reinigen, dit zorgt voor veiligheid, comfort en een professionele uitstraling.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

Ons advies voor de ideale werkplaatsvloer

Wij houden niet van loze beloftes en willen voor u als klant en voor onszelf als uitvoerenden dat u straks met een tevreden gevoel over uw werkplaats loopt. Wilt u graag eerst zien wat u koopt? U bent van harte welkom om in onze showroom te komen kijken.

 

Onze jarenlange ervaring en heldere visie zorgen voor een eerlijk advies, uitgebreide informatie, een strakke planning en open communicatie. Dit betekent tijd- en kostenbesparing voor beide partijen.

 

Uw werkplaatsvloer ligt er snel en goed geplaatst

U ondervindt minimale hinder door het leggen van de vloer. Onze vloerenexperts maken een gedetailleerd plaatsingsplan en stemmen dat met u af.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Een PVC-vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Door de vloer gefaseerd te leggen kunt u uw werkplaats openhouden, terwijl de vakmannen van Boekhout de vloer leggen. Een PVC-werkplaatsvloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast.

 

U heeft in korte tijd een perfect verlijmde vloer met vanzelfsprekend volledige garantie.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056Magazine

iconfinder 24 2133056Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren