banner

Werkplaatsvloeren | Boekhout Bedrijfsvloeren

Vloeistofdichte PVC werkplaatsvloer van Boekhout

De vloeistofdichte pvc vloeren van Boekhout zijn bijzonder sterk, stootvast en daarmee de perfecte werkplaatsvloer. De vloer is sterk, slijtvast en eenvoudig schoon te houden en te reinigen.

 

Boekhout vloeistofdichte pvc vloeren, de juiste bedrijfsvloer voor uw professionele werkplaats

De vloer van een werkplaats moet zwaar belast kunnen worden en tegen een stootje kunnen. Uw vloer wordt zeer intensief gebruikt. Zware machines en installaties staan te draaien en te trillen of worden verschoven, voertuigen en heftrucks rijden heen en weer, zware spullen vallen op de vloer. Kortom, het moet eenvoudigweg bijzonder sterke, stootvaste en slijtvaste vloer zijn. Vooral ook moet de vloer heel goed schoongemaakt kunnen worden, want chemicaliën zoals olie en verf zorgen regelmatig voor een zwaar bevuilde vloer. En omdat er hard gewerkt wordt, zijn veiligheid en comfort heel belangrijk. De vloeistofdichte pvc vloer is bij zo'n zwaar pakket van eisen de perfecte keuze.

 

Een sterke en hygiënische werkplaatsvloer, die bovendien duurzaam en milieuvriendelijk is

In een omgeving waar veel met chemicaliën wordt gewerkt, variërend van verf, kit en lijm tot olie, smeermiddelen en brandstof, is het cruciaal dat niets kan weglekken naar andere ruimtes of in de bodem. Uw werkplaats moet goed en vaak gereinigd kunnen worden. De pvc vloeren van Boekhout zijn vloeistofdicht en daarom de ideale oplossing voor deze eisen. Omdat de vloer volledig dicht is en alle vloeistoffen tegenhoudt - hij voldoet aan de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening) - kan de vloer snel, grondig en goed worden schoongemaakt. Bovendien zijn de naden thermisch dichtgelast (dichtgesmolten) waarmee vuil helemaal geen kans heeft om zich op te hopen.

 

Uw werkplaatsvloer wordt zeer zwaar belast. Er wordt dagelijks geschoven met zware materialen, heftrucks en andere voertuigen rijden rond en machines staan te draaien, trillen of stoten. Dat ook uw personeel de vloer dagelijks intensief beloopt is eigenlijk nog de minst zware belasting. Slijtvastheid en stootvastheid, tesamen met het vermogen om het gewicht van zeer zware machines te dragen zijn typische eigenschappen van een pvc vloer. Ook na vele jaren intensief gebruik in uw werkplaats zal de vloer er nog bijzonder fraai uitzien.

 

Uw vloeistofdichte pvc werkplaatsvloer is bovendien bijzonder milieuvriendelijk en duurzaam. De vloeistofdichtheid staat natuurlijk garant voor het feit dat er geen chemische stoffen en andere vloeistoffen door de vloer kunnen lekken. Maar ook zijn de vloertegels duurzaam geproduceerd, door het gebruik van 100% gerecycled kabel materiaal. Tenslotte bespaart u energie met uw vloer omdat de warmte isolerende pvc tegels zoveel mogelijk helpen de warmte in uw werkplaats vast te houden.

Een veilige werkplaatsvloer en een prettige, professionele werkomgeving

Veiligheid van uw medewerkers staat bovenaan. In een werkplaats met draaiende machines en gevaarlijke stoffen is de eerste eis dan ook een brandwerende vloer. Het pvc in de vloeistofdichte vloeren van Boekhout bevat daarom brandwerende materialen. Ook de slipvastheid is een belangrijke toegevoegde waarde van onze pvc bedrijfsvloeren. Uw werkplaatsvloer zal regelmatig vuil zijn of juist vochtig na het reinigen en juist op vochtige en vuile vloeren is de slipvastheid van Boekhout vloeren duidelijk beter dan de alternatieven.

 

Voor uw medewerkers is onze pvc vloer gewoon een hele comfortabele werkplaats. Door de samenstelling zijn uit pvc gefabriceerde vloertegels ergonomisch veerkrachtig, maar minstens zo prettig in luidruchtige omgevingen is het geluidsdempend effect van de pvc bedrijfsvloer. Tevens kan uw vloer worden gecombineerd met vloerverwarming, zodat ook in koudere perioden de werkplaats een comfortabele werkplek blijft.

 

Juist bij alle zware apparaten, materialen en soms vuilmakende werkzaamheden, wilt u uw werkplaats er netjes uit laten zien. Door de juiste selectie van kleuren en lijnen kan uw werkplaatsvloer daar een belangrijke rol in spelen. Niet alleen heeft u ruime keuze aan kleuren en stijlen, maar ook kunnen we eenvoudig uw naam of logo in de werkplaatsvloer verwerken. Tenslotte kunnen we kleuren en lijnen gebruiken om verschillende delen van een werkplaats optisch van elkaar te onderscheiden. Op die manier kunt u bijvoorbeeld de werkprocessen, van materiaalbeheer tot productie en opslag, visueel terug laten komen in uw werkplaatsvloer.

 

Een snel en perfect verlijmde, kostenefficiënte vloer in uw werkplaats

De investering in een vloeistofdichte pvc werkplaatsvloer betaalt zich snel terug. Boekhout koopt als bedrijfsvloerenexpert groot en scherp in, voordelen die we zoveel mogelijk laten terechtkomen bij onze klanten. Maar vooral ook de lage onderhoudskosten en tijdswinst die u behaalt bij het reinigen van de vloer maken de pvc vloer bijzonder aantrekkelijk voor bedrijfsdoeleinden.

 

Wij leggen uw vloer zo snel mogelijk en proberen u minimaal te hinderen in de dagelijkse werkzaamheden. We worden daarbij geholpen door het feit dat de vloeistofdichte vloer zonder ingewikkelde voorbereidingen op vrijwel iedere ondervloer kan worden gelegd. Eerst lijmen we de tegels op de ondervloer, vervolgens lijmen we ze mes en groef aan elkaar en tenslotte smelten we de naden dicht. De vloer hoeft niet lang te drogen en kan vrijwel direct worden belast. Onze vloerenexperts maken een gedetailleerd plaatsingsplan en stemmen dat met u af. U heeft in korte tijd een perfect verlijmde vloer met vanzelfsprekend volledige garantie.

 

Enkele voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw werkplaats

 Zeer slijtvast en stootvast
 Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
 Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
 Brandvertragend
 Eenvoudig te reinigen
 Antislip
 Strak en stijlvol
 Chemisch bestendig
 Hoogwaardig verlijmd
 Ergonomisch
 Veerkrachtig
 Warmte- en geluidisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving