< Terug naar alle Referenties in de buurt

Aanleg ijssalonvloer voor de IJsmobiel Pitstop

Voor de IJsmobiel Pitstop in Oud-Beijerland realiseerde Boekhout een mooie en hygiënische pvc ijssalonvloer. De naam van deze ijssalon aan de Oostdijk voert terug tot de oorspronkelijke ijskar van de eigenaren, een nostalgische Piaggo Ape. Na eerst jarenlang in de Hoeksche Waard aan de weg ijs te hebben verkocht, heeft men de zaken uitgebreid richting festivals, bedrijfsfeesten en partijen in heel Nederland. De IJsmobiel Pitstop betekende de vervolgstap naar een eigen ijssalon. Voor een robuuste, slijtvaste, representatieve én hygiënische vloer in de ijssalon koos met pvc vloeren van Boekhout.

Aanleg vloeistofdichte ijsvloer

Er is voor IJsmobiel zowel een vloeistofdichte pvc vloer als een pvc clickvloer aangebracht. De pvc vloer is opgebouwd uit liplas tegels van 490 x 490 x 10 mm die zijn gelijmd met een 2-componenten polyurethaanlijm en een chemische las (pvc koudlas). De vloer is vloeistofdicht gemaakt door de tegelnaden thermisch dicht te lassen.

Ook is een Vivafloors Clickvloer geplaatst met tegels van 142 x 22.5 cm en een slijtlaag van 0,55 mm. Er is Heatfoil gebruikt om contactgeluid te reduceren. De vloerranden zijn afgewerkt met siliconenkit 216 Silicone Transparant-Grijs en ook zijn professionele inrij- en afsluitprofielen aangebracht.