banner

Horecavloeren | Boekhout Bedrijfsvloeren

Vloeistofdichte PVC Horecavloer van Boekhout

Om van een restaurant, café of discotheek een uitnodigende en stijlvolle uitgaansgelegenheid te maken is een mooie horecavloer een belangrijk hulpmiddel. Maar naast het stijlvolle uiterlijk moet de vloer eenvoudig te reinigen zijn en tegen heel wat stootjes kunnen. En dat een horecavloer ook veilig dient te zijn, spreekt voor zich. De pvc bedrijfsvloeren van Boekhout combineren deze verschillende eisen in één vloerconcept.

 

Boekhout vloeistofdichte PVC horecavloeren, de juiste bedrijfsvloer voor uw uitgaansgelegenheid

Een bedrijfsvloer op basis van vloeistofdicht pvc voldoet volledig aan de uitgebreide eisen die een horecavloer stelt. De vloer is zeer sterk en stootvast en is geschikt voor stevige party's en feestavonden. De vloer kan ook snel maar goed en nat gereinigd worden. En vanzelfsprekend is de vloer beschikbaar in een ruim pallet aan kleuren en stijlen en kan precies passend worden gemaakt voor uw doelgroep. Op het gebied van veiligheid is de vloer zonder concessies. De pvc bedrijfsvloer combineert optimale slipvastheid met sterk brandwerende eigenschappen.

 

Een sterke en hygiënische horecavloer die ook uiterst duurzaam en milieuvriendelijk is

Uw horecavloer moet tegen heel wat stootjes kunnen. Niet voor niets worden onze pvc vloeren nogal eens als 'hufterproof' omschreven. Wat er ook gebeurt, vallende drankjes, vallende glazen, schuivend en vallend meubilair of een hossende menigte, onze vloer kan ertegen en blijft er toch even mooi uitzien. Stootvastheid en krasvastheid zijn kenmerkende eigenschappen voor de horecavloer, net als de uitzonderlijk lange levensduur. En welke zware inventaris u ook heeft, van bar tot biljarttafel, de pvc vloer kan tegen de belasting en het gewicht.

 

Bij een horecavloer is de eenvoud en gemak waarmee de vloer kan worden schoongemaakt een belangrijk criterium. Juist hierop heeft een pvc vloeistofdichte vloer onovertroffen eigenschappen. Onze bedrijfsvloeren voldoen volledig aan de HACCP hygiëne normen. De vloeistofdichtheid van de pvc vloer garandeert dat gemorste stoffen niet kunnen weglekken naar andere ruimtes of de bodem in. Die eigenschap maakt het mogelijk om goede reinigingsmiddelen toe te passen. Als bewijs van de vloeistofdichtheid voldoen onze horecavloeren aan de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening). Extra gemak bij het schoonmaken heeft u dankzij de thermisch dichtgelaste naden, omdat daarmee een perfect egale vloer ontstaat waar geen vuil kan achterblijven.

 

Een Boekhout horecavloer is verkrijgbaar in vele kleuren maar is vooral ook 'groen', want dankzij het gebruik van 100% gerecycled pvc zijn onze vloertegels zeer duurzaam en milieuvriendelijk. En met de warmte-isolerende eigenschappen is uw cafévloer extra energiebesparend, terwijl de vloer ook heerlijk geluidsdempend is en daarmee de sfeer in uw horecagelegenheid verhoogt.

Een representatieve, veilige en comfortabele horecavloer

Veiligheid staat bovenop in de horeca, want daar wil niemand met tientallen, honderden of zelfs duizenden gasten per dag concessies aan doen. Een Boekhout vloeistofdichte bedrijfsvloer is een brandvertragende vloer - dankzij de brandvertragende materialen in het pvc - en vormt daarmee een sterke basis voor uw veiligheidsplan. En omdat de vloerruimte in een horecagelegenheid regelmatig nat moet worden gereinigd, en omdat er natuurlijk nog wel eens een drankje omvalt, is ook de slipvastheid van onze vloeistofdichte pvc vloeren een belangrijk voordeel. De horecavloer is ook in natte toestand volkomen antislip en vormt een veilige werk- en recreatieplek voor uw medewerkers en klanten.

 

In de horeca wordt, zekere op de drukkere momenten, veel gelopen en gestaan en dan is het comfort van de vloer erg belangrijk. Onze vloeistofdichte pvc vloeren zijn ergonomisch veerkrachtig en vormen daarmee een bijzonder comfortabele ondergrond. De vloeistofdichte vloer kan in uw café bovendien uitstekend worden gecombineerd met vloerverwarming.

 

Op basis van uw wensen laten wij de stijl van de vloer helemaal aansluiten bij uw horecagelegenheid. We hebben een ruim pallet aan vloerdiktes, kleuren en stijlen waarin alle combinaties en uitvoeringen mogelijk zijn. Een trendy of strakke uitstraling, of juist een ambachtelijke of 'bruine' entourage met houtlook, ons ruime assortiment maakt het allemaal mogelijk. Een via het creatief gebruik van meerder kleuren en lijnen kan ook de routing en verschillende werkplekken worden gevisualiseerd. En uw logo of cafénaam kunnen uiteraard in de vloer worden verwerkt.

 

Een zeer betaalbare en onderhoudsvriendelijke horecavloer, professioneel en snel gelegd

Als horecaondernemer geeft u liever niet teveel uit aan een vloer. En dat begrijpen we bij Boekhout volledig. Als grote bedrijfsvloerenexpert kopen we onze vloertegels scherp in en dat voordeel ziet u als klant terug in onze prijzen. Maar minstens zo belangrijk als de investeringskosten zijn de lage onderhoudskosten en de tijdsbesparing die u heeft bij het reinigen. Het uiterst sterke pvc garandeert bovendien een zeer lange levensduur.

 

Om de vloer te laten plaatsen hoeft u uw horecaonderneming niet te sluiten. De vloer kan zonder ingewikkelde voorbehandelingen op vrijwel iedere ondervloer worden gelijmd. Vervolgens worden de tegels mes in groef aan elkaar gelijmd en de naden dicht gesmolten, het zogenaamde thermisch lassen. Omdat de lijm niet lang hoeft te drogen kan de vloer kort na het leggen al volledig worden belast. Onze vloerexperts maken in overleg met u een gedetailleerd plaatsingsplan waarin gefaseerd wordt gewerkt, zodat uw zaak niet gesloten hoeft te blijven tijdens de plaatsing van de horecavloer. Uiteraard krijgt u volledige garantie op de vloer.

Enkele voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw horecazaak

 Representatief en stijlvol
 Brandvertragend
 Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
 Zeer slijtvast en stootvast
 Eenvoudig te reinigen
 Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
 Antislip
 Chemisch bestendig
 Hoogwaardig verlijmd
 Ergonomisch
 Veerkrachtig
 Warmte- en geluidisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving