< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing horecavloer bij sfeervol restaurant in Soest

Boekhout installeerde een pvc horecavloer bij restaurant Zuyver in Soest, provincie Utrecht. In restaurant Zuyver kunt u samen met vrienden, familie en collega’s onbeperkt genieten van heerlijke, bijzondere gerechten. Zuyver serveert onder het motto ‘Samen eten en drinken’ verschillende voor-, hoofd- en nagerechtplateaus die bestaan uit verschillende kleine gerechten die men gezellig onderling kan delen. Voor een vaste prijs per persoon kan men onbeperkt genieten, maar er is ook een kaart met losse, kleinere gerechten. En dat alles op een sfeervolle locatie aan de Burgemeester Grothestraat 37 in Soest.

Aanleg pvc horecavloer door Boekhout bedrijfsvloeren

Onze pvc tegels van 10 millimeter dik en met een oppervlak van 490 x 490 millimeter zijn populair binnen de horeca. Ze zijn stevig en slijtvast en door ze thermisch te lassen worden ze volmaakt naadloos en vloeistofdicht. Daardoor zijn ze snel én grondig schoon te maken wat in restaurants natuurlijk een must is. Bij het thermisch lassen wordt eerst de naad tussen de tegels open gefreesd waarna er een pvc lasdraad in wordt gesmolten. Voor die lasdraad kan een afwijkende kleur worden gebruikt waardoor fraaie vloereffecten ontstaan. Onze vloeren zijn dan ook niet alleen functioneel, maar ook mooi en comfortabel om op te werken.

Pvc koudlas en 2-componenten polyurethaanlijm

De tegels zijn onderling met een pvc koudlas aan elkaar gelijmd en met een 2-componenten polyurethaanlijm aan de ondervloer bevestigd. De vloernaden zijn met kitprimer en MS-polymeerkit afgewerkt, waarna de plinten zijn aangebracht.