< Terug naar alle Referenties in de buurt

Bijzondere keukenvloer en receptievloer voor een uniek restaurant

The Avocado Show is een Avocado restaurant in Amsterdam. Inderdaad, een restaurant dat volledig is gericht op de Avocado en liefhebbers van deze vrucht. Het full-service restaurant in de Pijp is erg populair en krijgt inmiddels navolging in andere steden in de wereld. Er is nu ook een filiaal (de Boutique) op de Willemsparkweg. Die vestiging is wat kleiner met 15 tot 20 zitplekken, en is dan ook meer gericht op afhalen en bezorgen. De Avocado Show biedt hiermee een uniek concept.

Slijtvaste, hygiënische én representatieve vloeren

Uiteraard moeten in een restaurant de vloeren zowel slijtvast, hygiënisch als representatief zijn. Je moet de vloeren snel en grondig kunnen schoonmaken, maar er ook comfortabel op kunnen werken en lopen. Richting de gasten is de vloer een belangrijk visitekaartje. Een schone, mooie vloer werkt uitnodigend. Met een pvc horecavloer krijgen restaurants de perfecte combinatie van deze eigenschappen. Boekhout installeerde zowel een keukenvloer als een receptievloer in de Avocado Show.

Plaatsing pvc vloeren en ondervloeren in Amsterdams restaurant

De vloerenleggers van Boekhout begonnen met het schuren en prepareren van de bestaande ondervloeren, inclusief het aanbrengen van een vochtscherm. Vervolgens werd een gedeelte van de keuken voorzien van een vloeistofdichte pvc vloer met thermisch gelaste naden. Ook werd een gedeelte van de vloer van een basis kliksysteem voorzien. Voor het gastendeel werd een Jumpax vloersysteem met een Boekhout lamellenvloer van het type Landgraaf aangebracht.

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren