banner
banner

Pvc keukenvloer en lamellenvloer voor catering Zuppanini in Delft

2017-10-18

Catering Zuppanini in Delft

Zuppanini in Delft is als cateraar gespecialiseerd in heerlijke mediterrane gerechten voor Delft, Den Haag en omstreken. Voor zowel bedrijven als particulieren verzorgt Zuppanini lunches, diners, feesten, borrels en ieder ander evenement dat u compleet wilt maken met prima eten en drinken. Zuppanini werkt met verse, pure producten en bereidt alles in de eigen keuken. Zuppanini beschikt ook over een eigen vergaderruimte en private dining locatie voor maximaal 40 mensen. Boekhout Bedrijfsvloeren plaatste bij dit mooie bedrijf twee vloeren.

PVC Keukenvloer van Boekhout bedrijfsvloeren

In de keuken installeerden de vloerexperts een vloeistofdichte pvc vloer in drie kleuren grijs met een zwarte voeg. We haalden de ruimte leeg en schuurden de ondervloer. Vervolgens zijn de pvc tegels onderling met een pvc koudlas gehecht en met Polyurethaanlijm aan de vloer bevestigd. De vloer werd vloeistofdicht en naadloos gemaakt met een thermische las waarna de randen werden afgewerkt met Kitprimer & MS Polymeerkit. Ook werd een putdeksel aangebracht en een oploopsysteem.

Lamellen als verdiepingsvloer

Daarnaast installeerde Boekhout bij Zuppanini een lamellenvloer als verdiepingsvloer. Daarvoor werd eerst een Extreme-ondervloer aangebracht, waarop zwevend de Boekhout pvc lamellen Loose Lay zijn aangebracht.

Bedrijfsnieuws

Volg hier de laatste ontwikkelingen

Boekhout Bedrijfsvloeren

2017-12-29

Sterke werkplaatsvloer voor fietsenzaak Thiers2Wielers in Gouda

Lees meer
Boekhout Bedrijfsvloeren

2017-12-25

Pvc bakkerijvloer voor bakkerij De Ambachtelijke Koek(e)bakker in Bunschoten-Spakenburg

Lees meer
Boekhout Bedrijfsvloeren

2017-12-21

Prima pvc horecavloer voor Kwalitaria Lekkerrr in Amersfoort

Lees meer
erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving