< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing countervloer bij Cafetaria ’t Frietje

Boekhout plaatste een countervloer voor Cafetaria ’t Frietje in Ede. Deze cafetaria staat in de omgeving bekend om zijn heerlijke huisgemaakte frieten. Klanten kunnen er niet alleen langs voor uitstekende friet, snacks of wat anders. ’t Frietje bezorgt ook aan huis, en was in 2016 zelfs het best beoordeelde bezorgrestaurant in Ede.

Aanleg horecavloer door Boekhout

De counter ofwel het bezoekersdeel met de toonbank is natuurlijk erg belangrijk voor een snackbar. De vloer moet er fris en uitnodigend uitzien, maar ook slijtvast en sterk zijn. Daarnaast is het belangrijk dat de vloer vloeistofdicht is zodat er geen vloeistoffen doorheen lekken en de vloer met water en schoonmaakmiddelen goed en snel kan worden gereinigd. Een pvc horecavloer van Boekhout voldoet aan al deze eisen.

Thermisch lassen pvc vloer

De zwarte liplastegels (formaat 490 x 490 x 10 mm) zijn met een 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd. Ook onderling zijn ze stevig vastgelijmd met een pvc koudlas. Door daarna de naad thermisch te lassen met een pvc lasveter is de vloer volledig vloeistofdicht gemaakt. De randen zijn vervolgens met kitprimer en MS polymeerkit afgewerkt en er zijn plinten van 75 mm hoog geplaatst. Ook zijn twee putdeksels in de vloer geïntegreerd.