< Terug naar alle Referenties in de buurt

HACCP geschikte keukenvloer voor historisch paviljoen in ’s Hertogenbosch

Boekhout plaatste een pvc keukenvloer in het Mariapaviljoen restaurant in ’s Hertogenbosch. Het oude sanatorium Mariapaviljoen op het voormalige ziekenhuisterrein in het centrum van Den Bosch huisvest vandaag de dag een bijzonder restaurant. Waar sinds de 13e eeuw al werd gezorgd voor zieken, reizigers en bedevaartgangers, wordt nu de inwendige mens gekoesterd. U kunt er vanaf 11 uur ’s ochtends terecht voor heerlijke maaltijden en drankjes, met een ingetogen bediening.

Plaatsing pvc keukenvloer door Boekhout bedrijfsvloeren

Eerst schuurden en repareerden we de bestaande ondervloer. Daar bovenop werd de vloer van liplas tegels van 490 x 490 x 10 mm aangebracht. De zwarte tegels zijn met een 2-componenten polyurethaanlijm verlijmd met de ondervloer. Ze zijn onderling chemisch gelast met een pvc koudlas. De vloer als geheel is vervolgens met een thermisch lasproces naadloos en vloeistofdicht gemaakt. Hierdoor is de keukenvloer bijzonder snel en goed schoon te maken, wat in een restaurant natuurlijk een eerste vereiste is. De vloer is dan ook opgeleverd met een HACCP-geschikt certificaat.

 

De randen zijn afgewerkt met kitprimer en MS-polymeerkit. Daar bovenop zijn de Boekhout plinten geplaatst. Ook is nog een putdeksel aangebracht.