< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing werkplaatsvloer voor autobedrijf in Gelderland

Boekhout plaatste een robuuste pvc werkplaatsvloer bij Autobedrijf A. van den Berg in Niftrik, Gelderland. Een vertrouwd adres voor autobezitters in Niftrik en omstreken. Van een klein schuurtje is het in meer dan 25 jaar doorgegroeid tot een mooi bedrijf waar zowel oprichter Toon van den Berg als zijn beide zonen werken. U kunt er terecht voor mooie gebruikte auto’s maar ook voor onderhoud en reparatie van alle merken personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Ook is Autobedrijf A. van den Berg een APK keuringscentrum.

Levering werkplaatsvloer door Boekhout Bedrijfsvloeren

In de werkplaats is alles aanwezig voor APK keuringen, de aircoservice en alle voorkomende reparatiewerkzaamheden. Er zijn drie hefbruggen en uiteraard alle benodigde gereedschappen, apparaten en diagnose apparatuur. Vanzelfsprekend moet een nieuwe werkplaatsvloer stevig en slijtvast zijn. Daar zijn pvc vloeren dan ook bij uitstek voor geschikt. Bovendien ziet een pvc werkplaatsvloer er ook gewoon mooi uit, werkt hij comfortabel en wordt hij desgewenst naadloos en vloeistofdicht opgeleverd.

Plaatsingswerkzaamheden werkplaatsvloer

De zwarte liplas pvc tegels van 490 x 490 x 10 mm zijn met een 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd. Onderling zijn de tegels met een pvc koudlas chemisch gelast. Daarna zijn de naden uitgefreesd en met behulp van een pvc lasveter thermisch dichtgelast. Daarmee ontstaat een naadloze en vloeistofdichte werkplaatsvloer. De randen ervan zijn afgewerkt met kitprimer en MS-polymeerkit en tenslotte zijn nog plinten en inrijprofielen van industriële kwaliteit geplaatst.