< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing horecavloeren bij restaurant Kaai 13

Boekhout bedrijfsvloeren plaatste verschillende horecavloeren in het nieuwe restaurant Kaai 13 aan de prachtige Dunne Bierkade, in het centrum van Den Haag. Dit restaurant is gehuisvest in een fraai historisch pand uit 1825 en heeft een heerlijk verwarmd terras aan het water. U kunt er terecht voor de lunch, diner en borrel. De keuken is internationaal met een duidelijke ‘Franse’ handtekening. De gerechten worden met een eigen twist bereid, waarbij alleen verse ingrediënten worden gebruikt.

Plaatsingswerkzaamheden keukenvloer

In het restaurant is zowel gebruik gemaakt van pvc tegels als pvc lamellen.

 

De zwarte pvc tegels van 490 x 490 x 10 mm zijn met een 2-componenten polyurethaanlijm op de geschuurde ondervloer gelijmd. Door ze onderling met een pvc koudlas te lijmen en de naden thermisch te lassen is het eindresultaat volkomen vloeistofdicht en naadloos en daardoor snel schoon te maken. De randen zijn met een kitprimer en MS polymeerkit afgewerkt en er zijn plinten geplaatst.

 

Op andere plaatsen in het restaurant zijn pvc houtlook lamellen aangebracht. Dit zijn pvc stroken met een harde toplaag die in allerlei dessins kunnen worden geleverd, van houtlook tot natuursteen. De vloerstroken zijn met een acrylaatlijm op de vloer gelijmd waarna de randen met een siliconenkit zijn afgewerkt.