< Terug naar alle Referenties in de buurt

Aanleg keukenvloer voor Toko Semarang

Boekhout realiseerde een vloeistofdichte pvc keukenvloer voor Toko Semarang in Groningen. Een heerlijk adres met een uitgebreide keuze aan overheerlijke Indonesische gerechten, maaltijden en rijsttafels. Ook kunt u hier terecht voor uw catering. Zoals in iedere eetgelegenheid zocht men naar een mooie maar ook hygiënische keukenvloer. Een keukenvloer die je snel kunt schoonmaken en vloeistofdicht is zodat er geen vloeistof tussen de naden kan trekken.

Werkzaamheden pvc tokovloer

Na het schuren en stofzuigen van de bestaande ondervloer lijmden we met 2-componenten polyurethaanlijm de zwarte liplas tegels van 490 x 490 x 10 mm. Onderling zijn de liplas verbindingen met een pvc koudlas gelijmd (chemische las). Er is een vloeistofdichte vloer van gemaakt door de naden thermisch te lassen met een lasveter van 5 millimeter. De randen zijn afgewerkt met kitprimer en ms polymeerkit. Ook is een luikring, overgangsprofielen en plinten geplaatst.

Aanvullend is een stijlvolle pvc design vloer aangebracht. Hiervoor is de ondervloer eerst uitgevuld met gipsmortel en geëgaliseerd met vezelversterkte gips-egaline. Op die geprepareerde ondervloer is met acrylaatlijm de tegels van het type Harderwijk aangebracht. De tegels hebben een harde toplaag van 0,55 mm en de vloer is bij de randen afgewerkt met siliconenkit.