< Terug naar alle Referenties in de buurt

Sterke werkplaatsvloer voor Paul de Wit motoren in Wormerveer

Boekhout plaatste een ijzersterke pvc werkplaatsvloer bij BMW specialist Paul de Wit motoren in Wormerveer, Noord-Holland. Paul de Wit is een bekende motorspecialist in de Zaanstreek. De Wit heeft ruim 30 jaar ervaring met motorreparatie en startte ruim 10 jaar geleden een eigen motor service. Hoewel BMW motoren de specialiteit zijn, heeft men binnen het bedrijf ook ruime kennis en ervaring met motoren van Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha, Ducati, KTM, Aprilia, MV Agusta en andere merken. U kunt er terecht voor onderhoud, reparatie, complete motor revisies en schadeherstel.

Plaatsing werkplaatsvloeren door Boekhout bedrijfsvloeren

Boekhout installeerde bij Paul de Wit motoren 400 vierkante meter werkplaatsvloer. Een werkplaatsvloer voor motoren moet uiteraard tegen een stootje kunnen. De vloer moet bestand zijn tegen het gewicht van motoren die er overheen rijden, maar ook tegen de belasting van gereedschapswagens, zware gereedschappen en andere apparatuur en machines. Bovendien lekt er natuurlijk wel eens olie of andere vloeistoffen. De vloer moet dan ook bestand zijn tegen chemicaliƫn, vloeistofdicht zijn en snel schoon te maken. De Boekhout pvc vloeren voldoen volledig aan al die eisen en zien er ook nog eens mooi uit.

Vloeistofdichte werkplaatsvloer door thermisch lassen

Eerst werd de ondervloer voorbewerkt met reparatiecement en geschuurd. Daarna plaatsten de Boekhout vloerenleggers een zwarte pvc vloer die is opgebouwd uit pvc tegels van een centimeter dikte. Die pvc tegels worden met een 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer bevestigd en zijn onderling met een pvc-koudlas gelijmd. Vervolgens zijn ze thermisch gelast waardoor de vloer geheel vloeistofdicht en naadloos is geworden. Dat thermisch lassen gebeurt door eerst de naden uit te frezen en er daarna een pvc lasdraad in te smelten. Omdat voor de lasdraad een afwijkende kleur kan worden gekozen, kunnen mooie vloerpatronen ontstaan. Zo koos Paul de Wit motoren voor een mooie zwarte vloer met een rode bies. Een sterke en robuuste werkplaatsvloer kan er dus ook uitstekend uitzien.