< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing pvc winkelvloer bij Eric's groente & fruit in Aalten

Boekhout plaatste een pvc winkelvloer in een prachtige groentespeciaalzaak in Aalten. Eric's groente & fruit is daar al jaren een begrip in de Dijkstraat. Deze groenteman verkoopt heerlijke groenten en fruit van zeer goede kwaliteit. Naast het gewone assortiment kunt u er terecht voor superfoods, tarwegras, verse salades en gesneden groenten. Daarnaast zorgt deze groente- en fruitspecialist voor fruitmanden en nieuwe diensten als ‘fruit op het werk’ en groente- en fruitabonnementen.

Plaatsing pvc winkelvloer door Boekhout bedrijfsvloeren

Een drukke winkel stelt nogal wat eisen aan de winkelvloeren. Die moeten stevig en slijtvast zijn want er wordt veel overheen gelopen en er worden soms zware spullen neergezet. Maar de vloer moet er natuurlijk ook mooi uitzien en comfortabel werken. Last but not least moet hij vloeistofdicht zijn en makkelijk schoon te maken. Al die eigenschappen zie je terug in een pvc winkelvloer.

 

De Boekhout medewerkers brachten eerst een Uzin vochtscherm aan. Vervolgens werden de licht antraciet-kleurige pvc vloertegels geplaatst. De tegels van 490 x 490 x 10 mm zijn met een 2-componenten polyurethaanlijm aan de ondervloer gelijmd. Onderling zijn de tegels ook nog met een pvc koudlas gekoppeld. Door vervolgens een lasveter in de naden te smelten (het thermische lassen) zijn de naden helemaal dichtgemaakt en is het resultaat een naadloze én vloeistofdichte vloer. Daarna zijn de randen nog afgewerkt met kitprimer en MS-polymeerkit en zijn plinten en een oploopsysteem aangebracht.