< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsing slagerijvloeren bij keurslagerij Hendrikx in Noord-Brabant

Boekhout plaatste nieuwe pvc slagerijvloeren bij keurslager Hendrikx in het Noord-Brabantse Zundert. Deze keurslager was in de jaren 80 al ‘bekend van tv’ toen kleurslager Sjef Hendrikx – vader van de huidige eigenaar Edgard Hendrikx - optrad in de Croma reclames met de onnavolgbare tekst ‘Goei vliesj ies Croma weerd’.

 

Slagerij Hendrikx bestaat al sinds de jaren zestig en is in 1975 Keurslager geworden. Als ambachtelijk Keurslager maakt Hendrikx bijna alle producten zelf en is daarmee een begrip in de omgeving. Ambachtelijk betekent overigens niet dat er geen vernieuwing plaatsvindt. Het team komt regelmatig met nieuwe creaties zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit.

Aanleg slagerijvloeren door Boekhout bedrijfsvloeren

Het team vloerenleggers van Boekhout installeerde nieuwe slagerijvloeren in deze slagerij. Pvc is daarvoor ideaal omdat het materiaal sterk en slijtvast is, maar ook vloeistofdicht. Bovendien werken pvc vloeren erg comfortabel en isoleren ze goed. In totaal is 150 vierkante meter vloer aangebracht in onder andere de slagerijruimte, de bereidingsruimte en de koelcel. De ondervloer is eerst diamant geschuurd, waarna de zware kwaliteit pvc tegels zijn aangebracht. De vloer is afgewerkt met strips en plinten.