< Terug naar alle Referenties in de buurt

Plaatsen pvc slagerijvloer bij Keurslagerij Bartens in Ridderkerk

Boekhout installeerde een nieuwe vloeistofdichte pvc slagerijvloer bij Keurslagerij Bartens in Ridderkerk. Bartens is een uniek slagersbedrijf dat de hele ‘vlees-keten’ zelf beheert en daarom de kwaliteit volledig onder controle heeft. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 100 jaar, heeft een eigen boerderij, een slachterij in Meerkerk en twaalf slagerijen. Naast de keurslager in Ridderkerk vind je slagerswinkels in Zwijndrecht, Werkendam, Almkerk, Groot Ammers, Oud Beijerland, Gorinchem en Papendrecht. Daarnaast kun je de Bartens kwaliteit proeven in Rotterdam (IJsselmonde) en Den Haag (Ypenburg).

Aanleg vloeistofdichte en hygiënische slagersvloeren

Voor slagerijvloeren wordt vaak gebruik gemaakt van pvc tegels. De robuuste liplas tegels van 490 x 490 x 10 mm zijn de perfecte ondervloer om op te werken. Maar ze zijn ook bijzonder hygiënisch omdat de vloer vloeistofdicht en naadloos kan worden uitgevoerd. Bovendien zijn PVC tegels beschikbaar in tal van frisse en heldere kleuren waardoor de vloer niet alleen in de ‘echte slagerijruimte’ worden gebruikt, maar ook als representatieve winkelvloer.

 

We schuurden de ondervloer voor een perfecte vloeraanleg. De liplas pvc tegels zijn met 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer aangebracht. Onderling zijn de tegels met een pvc koudlas gelijmd. Door de vloertegels ook thermisch te lassen met een zogenaamde pvc lasveter is de vloer geheel vloeistofdicht en naadloos gemaakt. De vloer is afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit. Ook zijn plinten geplaatst en is een Boekhout-oploopsysteem aangebracht.