banner

Industriële vloeren | Boekhout bedrijfsvloeren

Vloeistofdichte industriële vloeren van Boekhout

De pvc vloeren van Boekhout zijn niet alleen vloeistofdicht maar vooral ijzersterk, zeer stootvast en daarmee de perfecte ondergrond voor alle mogelijke industriële toepassingen. Wat u ook produceert in uw bedrijfsruimte, en hoe zwaar machines en chemicaliën uw vloer ook belasten, de vloer kan het aan, is slijtvast en eenvoudig te reinigen.

 

Exova; Pvc vloer voor testcentrum van sterke metalen 

Bij Exova in Emmen is een vloeistofdichte werkvloer aangeschaft voor de zware toepassing van testcentrum voor sterke metalen. Hier worden vooral stalen producten getest op sterkte. Dit kan gaan om stalen onderdelen voor bijvoorbeeld schepen of bijvoorbeeld aan elkaar gelaste stalen onderdelen. 

Albert liet weten dat hij en zijn team zeer content zijn met de vloer. Ook Boekhout is zeer tevreden met een klant zoals Exova. Voor dit soort toepassingen is een vloeistofdichte Boekhout vloer namelijk ideaal. 

 


 

Uw betrouwbare vloeren expert voor de zakelijke markt

✓   Voor grote en kleine ondernemingen

✓   Snelle respons, snel schakelen en snel (evt. gefaseerd) plaatsen

✓   Veel expertise

✓   Hoge service & garantie

✓   Levering uit grote voorraad

✓   Direct het juiste advies en prijs

✓   Doen wat we zeggen en beloven

✓   Perfecte projectbegeleiding

✓   Veel referenties en klantbeoordelingen

✓   Wij denken graag mee


 

Boekhout vloeistofdichte pvc vloeren, de juiste bedrijfsvloer in ieder industriële omgeving

Een industrievloer moet bijzonder stootvast zijn en extreem belast kunnen worden. Een fabrieksvloer wordt nu eenmaal intensief gebruikt en er is geen manier om dat voorzichtig te doen. Zware productielijnen, machines en andere apparaten staan volcontinue hun werk te doen, staan te trillen of worden verschoven. Daarbij wordt er in de fabriekshallen heen en weer gereden met heftrucks en andere voertuigen. En bij al die werkzaamheden valt er natuurlijk geregeld iets op de vloer, iets zwaars of juist chemicaliën. In die loodzware omstandigheden moet uw vloer eenvoudigweg bijzonder sterk, stootvast en slijtvast zijn. Een industriële vloer moet bovendien goed en vaak schoongemaakt kunnen worden, want chemicaliën, olie en verf zorgen vaker dan u wenst voor een zwaar bevuilde vloer. En waar hard wordt gewerkt, zijn veiligheid en comfort top prioriteiten. Een vloeistofdichte pvc vloer voldoet volledig aan dit zware pakket van eisen.

 

Meer weten over PVC industriële vloeren?

Een sterke industrievloer, die tevens hygiënisch, duurzaam en milieuvriendelijk is

In een industriële omgeving wordt met een veelheid aan stoffen gewerkt, variërend van chemicaliën als verf, lijm of olie tot grondstoffen en halffabricaten, zowel vast als vloeibaar. In zo'n omgeving is het zaak dat er niets zomaar kan weglekken in de bodem of naar andere ruimtes. U wilt ruimtes voor fabricage en opslag vaak en goed kunnen reinigen met gebruik van effectieve schoonmaakmiddelen en zonder risico dat er vloeistoffen weglopen. Onze pvc vloeren zijn volledig vloeistofdicht conform de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening) en omdat de naden thermisch zijn dichtgelast en volkomen glad zijn, zijn ze bijzonder makkelijk te reinigen.

 

Dagelijks wordt uw industrievloer tot het uiterste belast. Niet alleen de enorme gewichten waarmee uw vloer wordt belast, maar ook de trillingen, het draaien en stoten van alle machines en apparaten stellen de hoogste eisen aan de sterkte van uw bedrijfsvloer. Een pvc bedrijfsvloer van Boekhout is dan ook bijzonder sterk. Het 2 cm dikke pvc is volkomen stootvast en wordt sterk verlijmd tot een bijna onverwoestbare ondergrond voor uw werkzaamheden. De slijtvastheid garandeert ook na jaren nog een mooie vloer in uw bedrijfshal.

 

Uiteraard zijn onze vloeistofdichte pvc industrievloeren milieuvriendelijk en volkomen duurzaam. De vloeistofdichtheid garandeert dat er geen chemicaliën en andere vloeistoffen van de vloer af kunnen lekken. Ook zijn de vloertegels duurzaam geproduceerd, door het gebruik van 100% gerecycled pvc uit kabel materiaal. En u bespaart energie met uw vloer door de warmte isolerende eigenschappen van de pvc tegels.

Een veilige fabrieksvloer en een professionele, comfortabele productieomgeving

In een productiebedrijf staat veiligheid van de medewerkers bovenaan. In een ruimte waar machines draaien en gevaarlijke stoffen worden verwerkt, is het vertragen van brand dan wel de eerste eis. Met Boekhout vloeren heeft u een brandvertragende vloer dankzij de brandvertragende materialen in het pvc. Om verdere ongelukken te voorkomen zijn onze bedrijfsvloeren ongekend slipvast, ook in de vochtige situaties die nogal eens voorkomen als een vloer vaak moet worden schoongemaakt.

 

Ondanks dat de vloer sterk en veilig is, blijft een pvc vloer voor uw medewerkers gewoon een hele comfortabele werkvloer. Dankzij de samenstelling van het pvc zijn de vloertegels ergonomisch veerkrachtig, maar net zo prettig is dat ze in luidruchtige omgevingen geluidsdempende eigenschappen hebben. En natuurlijk kan uw vloer worden gecombineerd met vloerverwarming, zodat het ook in koudere perioden prettig werken is in uw bedrijfshal.

 

Ook een zware industriële vloer kan er fraai en representatief uitzien. Sterker nog, in een productieomgeving kan de uitstraling van de vloer juist helpen om het kwaliteitsbewustzijn en betrokkenheid van uw medewerkers te stimuleren, door een juiste keuze van kleur, stijl en belijning. Het is daarbij ook mogelijk om uw bedrijfsnaam en logo in de vloer te verwerken en bovendien kunnen kleurverschillen en lijnen gebruikt worden om verschillende delen van uw productieomgeving, zoals opslag en productie, van elkaar te onderscheiden. Ook kunt u kleuren en lijnen gebruiken om werkprocessen op de vloer te visualiseren.

 

Een snel en perfect verlijmde vloer, die bovendien zeer kostenefficiënt is

De investering in een vloeistofdichte pvc industrievloer is een financieel verstandige keuze. Boekhout koopt groot en scherp in als grote bedrijfsvloerenexpert, en die voordelen laten we zoveel mogelijk terugkomen bij u als klant. Maar ook de zeer scherpe onderhoudskosten en operationele tijdswinst die u behaalt bij het reinigen van de vloer maken een vloeistofdichte pvc vloer bijzonder aantrekkelijk voor industriële doeleinden.

 

Wij proberen uw dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk te verstoren bij het plaatsen van uw vloer. Het plaatsingsproces zelf verloopt al uiterst efficiënt. Er zijn geen lange voorbewerkingen nodig en onze pvc vloeren kunnen op vrijwel ieder ondervloer worden gelegd. We lijmen eerst de tegels op de ondergrond, daarna lijmen we ze mes en groef aan elkaar en als laatste stap worden de tegels thermisch gelast, wat betekent dat de naden met een extra pvc draad worden dichtgesmolten. De aangebrachte vloer hoeft dan niet lang te drogen en kan vrijwel direct worden belast. Onze vakmannen maken samen met u een gedetailleerd legplan zodat uw werkzaamheden zo min mogelijk worden gehinderd. U heeft in korte tijd een perfect verlijmde vloer met vanzelfsprekend volledige garantie.

Enkele voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw industriële vloer

Zeer slijtvast en stootvast
Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
Brandvertragend
Eenvoudig te reinigen
Antislip
+ Strak en stijlvol
Chemisch bestendig
Hoogwaardig verlijmd
Ergonomisch
Veerkrachtig
Warmte- en geluidisolerend
Geschikt voor vloerverwarming
Milieuvriendelijk

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving