< Terug naar alle Referenties in de buurt

Keukenvloer voor Bar-Grill in Soest

Boekhout plaatste een horeca keukenvloer bij Bar-Grill & Restaurant ’t Luykje aan de Steenhoffstraat in Soest. Op deze plek kon je in 1625 al een drankje bestellen. Toen stond er café Het Klaverblad, eigendom van een Amersfoortse brouwerij met dezelfde naam. Ook daarna had diezelfde plek bijna altijd een horecabestemming. Onder andere was er het koffiehuis van Frits Heeremans gevestigd. In 1971 kreeg het pand uiteindelijk de naam Bar, Grill ’t Luykje. Omdat Thijs van den Brakel sr. de zaak in 1976 overnam en meer nadruk op de keuken legde, is de zaak daarna ook een echt restaurant geworden. Met succes en inmiddels staat de volgende generatie aan het roer, Thijs van den Brakel jr.

 

Nog steeds is de zaak een begrip met de bekende Luykje gerechten zoals de spies van een meter, spareribs, oma's stoofpotje en heerlijke visgerechten. U kunt ervan genieten in een gemoedelijke en informele sfeer. En wilt u alles proeven, dan zijn er de 'Kleine Buyken', kleinere porties van de bekende gerechten. Afhalen kan natuurlijk ook.

Plaatsing pvc keukenvloer door Boekhout bedrijfsvloeren 

In deze gezellige horecazaak plaatste Boekhout vloeren een nieuwe pvc keukenvloer. We zorgden dat de bestaande tegelvloer werd vlak geschuurd, waarna de Liplas pvc tegels er met een 2-Componenten Polyurethaanlijm op konden worden gelijmd. Onderling worden de pvc tegels met een pvc koudlas gelijmd, waarna het geheel vloeistofdicht en naadloos wordt gemaakt door de naden thermisch dicht te lassen. De randen zijn nog afgewerkt met kitprimer en MS polymeerkit en langs de vloer zijn Boekhout plinten geplaatst. Ook zijn putdeksels geplaatst, evenals een sokkelbekleding en een trapbekleding.