< Terug naar alle Referenties in de buurt

Mooie en sterke barvloer voor CIC Rotterdam

Boekhout plaatste een nieuwe pvc barvloer in innovatiecentrum CIC Rotterdam. Sinds september 2016 is dit de eerste internationale vestiging van het Cambridge Innovation Center. Het centrum biedt toegang tot een community van entrepreneurs, investeerders en gevestigde bedrijven. Het CIC Rotterdam is gevestigd op de 4e verdieping van het Groot Handelsgebouw, direct naast het Centraal Station. Zowel eenmansbedrijven als snel groeiende startups vinden hier hoge kwaliteit flexibele kantoorruimte, co-working werkplekken, evenement ruimtes en verdere bedrijfsfaciliteiten.

Plaatsing barruimte in het innovatiecentrum

Boekhout bedrijfsvloeren verzorgde voor dit mooie bedrijvencentrum een pvc barvloer. Zo’n barvloer moet uiteraard slijtvast, sterk en hygiënisch zijn, maar er ook gewoon uitnodigend uitzien en comfortabel zijn om op te werken en rond te lopen. Met een pvc vloer combineer je die eigenschappen.

 

De barvloer is samengesteld uit zogenaamde Liplas pvc tegels in de kleur antraciet. De tegels met een formaat van 490 x 490 x 10 mm zijn met 2-componenten polyurethaanlijm op de ondervloer gelijmd. Onderling zijn ze eerst met een pvc koudlas gelijmd. Vervolgens zijn de naden thermisch dichtgelast met een zwarte pvc lasdraad. Het eindresultaat is een mooie grijze vloer met een fraai zwart lijnenpatroon die verder geheel naadloos en vloeistofdicht is. Daardoor is hij snel schoon te maken. De randen van de vloer zijn met kitprimer en MS-polymeerkit afgewerkt, waarna de plinten en een oploopsysteem zijn aangebracht.