< Terug naar alle Referenties in de buurt

Pvc vloeren voor smeerputten Nijwa bedrijfswagens in Zwolle

Boekhout leverde pvc vloeistofdichte vloeren aan bedrijfswagenspecialist Nijwa bedrijfswagens in Zwolle. De Nijwa Groep is een bekende naam in de markt voor bedrijfswagens in Noord- en Oost-Nederland. De organisatie is officieel dealer van merken als Volvo en Renault en verkoopt nieuwe en gebruikte trucks en bedrijfswagens. Ook heeft Nijwa een uitgebreid aanbod aan onderhoud en andere after-sales diensten, ook voor het getrokken materieel. Daarmee fungeert het bedrijf als one-stop shop met een bijzonder hoog serviceniveau voor haar zakelijke klanten.

Nieuwe, duurzame locatie in Zwolle

In Zwolle opende de Nijwa groep in 2014 een nieuwe, met duurzame materialen gebouwde vestiging. Deze locatie is volledig ingericht voor het Total Truck Concept van Nijwa Groep met ruimte voor Volvo Trucks en Renault Trucks en bedrijfswagens. Er zijn vijf doorrijstraten voor trucks (inclusief LZV’s) en zeven straten voor Nijwa trailerservice, waaronder straten voor brandstof-, tank- en chemieopleggers. Ook zijn er twee aparte ingangen voor lichte bedrijfswagens en is er een trainingsruimte voor instructies en Code 95-trainingen.

Levering smeerputvloeren door Boekhout bedrijfsvloeren

Voor deze vestiging in Zwolle leverde Boekhout bedrijfsvloeren de pvc vloeren voor de smeerputten. De pvc vloeren zijn niet alleen bijzonder sterk, slijtvast en stootvast. Dankzij de techniek van thermisch lassen kunnen ze ook volledig vloeistofdicht worden geplaatst. Bij thermisch lassen worden de pvc tegels van een centimeter dik eerst op de ondervloer gelijmd en ook onderling vastgelijmd. Daarna worden de naden uitgefreesd en wordt een pvc lasveter in de naden gesmolten en glad afgewerkt. Het eindresultaat is een volmaakt naadloze en vloeistofdichte vloer.