Over Boekhout Bedrijfsvloeren

Een succesvolle onderneming begint bij een goede basis. En wat is dat dan? Precies, een vloer! Met een Boekhoutvloer legt u zo’n solide basis. Wij zijn één van de weinige specialisten in Nederland op het gebied van duurzame, vloeistofdichte PVC vloeren.

 

We vinden het fantastisch om uw bedrijf te laten schitteren, daar doen we het voor. Van startende ondernemer tot een groot project bij de overheid. En waar u ook zit met uw bedrijf, we komen altijd naar u toe. Wij leveren vloeren in de gehele Benelux.

 

Beperk omzetverlies dankzij Boekhout Bedrijfsvloeren

Eenmaal een vloer uitgezocht? Dan wilt u ook dat het gehele proces eromheen vlekkeloos verloopt. En tijd is geld, het liefst heeft u de nieuwe vloer vandaag nog in huis. Logisch, vinden we bij Boekhout.

 

Vanuit onze ondernemersgeest denken we dan ook graag met u mee. We geven altijd eerlijk advies, zorgen voor een strakke planning en heldere communicatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent én houdt u omzetverlies beperkt. Want dankzij onze zorgvuldige aanpak loopt u geen vertraging op in uw project!

Plezier en goede samenwerking voorop

Bij Boekhout gaan we nog een stap verder. Want naast een snelle levering en een prachtige vloer, gaan wij voor prettig contact. En ja, moet het werk zorgvuldig en efficiënt gebeuren. Alleen wat is een zakelijke deal zonder menselijk contact? Leeg en inspiratieloos. Tenminste, zo denken wij erover.

 

Elke dag streven we met ons team naar de juiste balans tussen vlijmscherp ondernemerschap en warm contact. Zowel met onze klanten, als onderling. Want tevreden medewerkers zorgen voor optimale resultaten!

 

Verloopt iets niet helemaal naar wens, dan lossen we dat samen op. Het liefst nog dezelfde dag.

Vraag over bedrijfsvloeren?

Het snelcontact formulier is tijdelijk gedeactiveerd, neem contact op via info@boekhoutvloeren.nl of bel naar +31 88 17 17 500.

Als uw vloeistofdichte PVC vloer gelegd is

Komen we nog een keertje bij u langs. Gewoon om even te kijken of alles naar wens is en of we ergens mee kunnen helpen. Daarnaast ontvangt u direct na oplevering een uitgebreid onderhoudsdocument, zodat u precies weet wat u moet doen om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw vloer. 

 

Benieuwd naar wat Boekhout Bedrijfsvloeren voor u kan betekenen?

Kom dan een keertje langs in onze showroom om alle verschillende soorten vloeren te bewonderen. En natuurlijk voor een lekkere kop koffie met een stroopwafel.

 

Is het voor u handiger als wij bij u langskomen voor een product- of bedrijfsadvies? Ook dat is geen enkel probleem.

 

Bel met ons op 088-1717500 en maak direct een afspraak.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >