Over Boekhout Vloeren | Boekhout Bedrijfsvloeren

Over Boekhout bedrijfsvloeren

Boekhout Bedrijfsvloeren is een gespecialiseerde leverancier van pvc vloeren. Boekhout verzorgt in heel Nederland – en bij onze buren -representatieve vloeren van hoge kwaliteit voor een veeleisende bedrijfsomgevingen.

 

Boekhout werkt uitsluitend met topkwaliteit pvc vloeren. Door onze schaalgrootte werken we rechtstreeks met toonaangevende fabrikanten en gebruiken we louter A-kwaliteit pvc vloeren. Dat betekent dat onze vloeren ook na lang en intensief gebruik nog steeds bijzonder mooi zijn. Daarbij zijn onze vloeren uiterst comfortabel, isoleren ze uitstekend en vragen ze minimaal onderhoud. Onze directe relatie met de fabrikanten garandeert dat we altijd beschikken over de laatste innovaties en technieken.

  

Bij Boekhout vindt u vakmensen met een passie voor vloeren. Ons team van vakspecialisten werkt hecht samen om u van de best mogelijke vloer voor uw bedrijf te voorzien. Natuurlijk komen we graag bij u langs om u ter plaatse te adviseren. Mocht u het prettiger vinden om bij ons langs te komen dan bent u van harte welkom in onze luxe showroom in Nieuwegein. Daar kunt u ons volledige vloerenaanbod vrijblijvend bekijken en uitproberen.

 

Bij Boekhout zijn we pas tevreden als u het bent. Samen met u plannen onze vloerexperts de plaatsing van uw nieuwe vloer. We zorgen dat de dekvloer goed wordt geprepareerd en dat de nieuwe pvc vloer perfect wordt geplaatst. We maken een helder legplan waarbij we rekening houden met uw planning en zo nodig buiten openingstijden werken. Uw bedrijfsvoering wordt zo min mogelijk onderbroken.

 

Ook na het plaatsen staat uw tevredenheid centraal bij Boekhout. Na oplevering zijn onze vloerspecialisten stand-by voor het geval er toch nog verbeterpuntjes zijn. Daarna heeft u altijd toegang tot onze uitmuntende klantenservice en een uitstekende garantie. We zijn groot genoeg om alle expertises in huis te hebben en klein genoeg om ons nooit achter afdelingen of collega’s te verschuilen.

 

Iedereen binnen Boekhout is en voelt zich verantwoordelijk voor uw tevredenheid. Ons team bestaat uit een mooie mix van zeer ervaren vakmensen en jonge, gedreven mensen met nieuwe inzichten. U als klant profiteert van die mix. Het bewijs zien we dagelijks terug in de referenties van tevreden klanten.

 

Boekhout vloeren hebben zonder uitzondering een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Met onze scherpe inkoop, de uiterst efficiënte werkwijze en de gegarandeerde betrouwbaarheid van ons product heeft uw vloer een uiterst scherpe ‘cost-of-ownership’.

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving