Professionele levensmiddelen vloer

In de levensmiddelenbranche is een Boekhout vloer een doordachte keuze. Een levensmiddelenvloer van Boekhout voldoet aan de uitgebreide en strenge eisen op het gebied van hygiëne en is ook op andere aspecten de optimale vloerbedekking in de levensmiddelenindustrie.

Vloeren voor bedrijven in de levensmiddelenindustrie

 • Stootvast en sterk: in- en uitrijdende auto’s, zware machines en trillende installaties vragen om een sterke, stootvaste en geluiddempende ondergrond.

 • Duurzaam: bij een grote investering wilt u dat deze lang mee gaat. Gebruik van gerecycled PVC, de vloeistofdichtheid en de wijze van reinigen helpen het milieu te sparen.

 • Vloeistofdicht: van olie en vetten tot koelvloeistof, het is belangrijk dat er niets weglekt naar andere ruimtes of de bodem, zodat uw bedrijf garant staat voor hygiëne en de vloeistofdichtheidsnorm VVV.

 • Eenvoudig en snel te reinigen: olie, vetten, smeermiddelen en andere chemicaliën zorgen voor zwaar bevuilde vloeren. Voor veiligheid, comfort en een professionele uitstraling, dient uw vloer grondig schoon te zijn.

Vraag over bedrijfsvloeren?

Het snelcontact formulier is tijdelijk gedeactiveerd, neem contact op via info@boekhoutvloeren.nl of bel naar +31 88 17 17 500.

Benieuwd naar de prijs van een industrievloer?

1
2
3
4
5

Soort vloer:

Nog een keuze maken
Een andere keuze maken
Volgende stap
Icoon vloeistofdicht2

Vloeistofdichte PVC vloer

Csticker
parquet

Design PVC vloer

Csticker
Icoon beide

Vloeistofdichte- & Design PVC vloeren

Csticker
Kliktegel prijzentool

PVC Kliktegels

Csticker
Vorige stap
Volgende stap
1
2
3
4
5

Toepassing:

Nog een keuze maken
Een andere keuze maken
Volgende stap
winkel

Winkel

Csticker
keuken

Keuken

Csticker
garage

Garage

Csticker
horeca

Horeca

Csticker
Werkplaats

Werkplaats

Csticker
Industrie

Industrie

Csticker
sport

Sport

Csticker
Lab

Laboratorium

Csticker
kantoor

Kantoor

Csticker
Gezondheidszorg2

Gezondheidszorg

Csticker
Onderwijs2

Onderwijs

Csticker
vraagteken

Overig

Csticker
Vorige stap
Volgende stap
1
2
3
4
5

Type ondervloer:

Nog een keuze maken
Een andere keuze maken
Volgende stap
Cement ondervloer

Cement

Csticker
Beton ondervloer

Beton

Csticker
Hout ondervloer

Hout

Csticker
Tegels ondervloer2

Tegels

Csticker
vraagteken3

Overig , Weet ik niet

Csticker
Vorige stap
Volgende stap
1
2
3
4
5
Vorige stap
Volgende stap
1
2
3
4
5

Ik wil een ... ontvangen: (meerdere opties mogelijk)

Nog een keuze maken
Een andere keuze maken
Volgende stap
Richtprijs

Richtprijs

Csticker
Gerichte prijs

Gerichte offerte

Csticker
Proefpakket12

Gratis proefpakket

Csticker
Advies op locatie

Advies op locatie

Csticker
Telefonisch advies

Telefonisch advies

Csticker
Mailadvies

Mail advies

Csticker
Vorige stap
Volgende stap
1
2
3
4
5

Ontvang informatie en een voorstel op maat in je mailbox

 

✓ Uiteraard respecteren wij uw privacy

 

Na het invullen van onderstaande gegevens en op verzenden geklikt te hebben bekijken wij aan de hand van de ontvangen gegevens de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. 

Hierna nemen wij spoedig contact met u op om een passend advies te geven.

Meer invulmogelijkheden

Vorige stap

Uw keuze

1
Soort vloer:
2
Toepassing:
3
Type ondervloer:
4
Vierkante meter:
Aantal vierkante Winkel meters 0
Aantal vierkante Keuken meters 0
Aantal vierkante Garage meters 0
Aantal vierkante Horeca meters 0
Aantal vierkante Werkplaats meters 0
Aantal vierkante Industrie meters 0
Aantal vierkante Sport meters 0
Aantal vierkante Laboratorium meters 0
Aantal vierkante Kantoor meters 0
Aantal vierkante Gezondheidszorg meters 0
Aantal vierkante Onderwijs meters 0
Aantal vierkante Overig meters 0
5
Ik wil een ... ontvangen: (meerdere opties mogelijk)
Prijs per m² 0 0 0 0
Prijs per m² 0 0 0 0
Prijs per m² 0 0 0 0
Prijs per m² 0 0 0 0
Prijs per m² 0 0 0 0
Prijs per m² 0 0 0 0
Prijs per m² 0 0 0 0
Prijs per m² 0 0 0 0
Prijs per m² 0 0 0 0
Prijs per m² 0 0 0 0
Prijs per m² 0 0 0 0
Prijs per m² 0 0 0 0
Plint prijs 0
Subtotaal prijs 0
( Winkel 0 t/m € 0 per m² )
( Keuken 0 t/m € 0 per m² )
( Garage 0 t/m € 0 per m² )
( Horeca 0 t/m € 0 per m² )
( Werkplaats 0 t/m € 0 per m² )
( Industrie 0 t/m € 0 per m² )
( Sport 0 t/m € 0 per m² )
( Laboratorium 0 t/m € 0 per m² )
( Kantoor 0 t/m € 0 per m² )
( Gezondheidszorg 0 t/m € 0 per m² )
( Onderwijs 0 t/m € 0 per m² )
( Overig 0 t/m € 0 per m² )

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

Snel en goed geplaatst

U ondervindt minimale hinder door het leggen van de vloer. Onze vloerenexperts maken een gedetailleerd plaatsingsplan en stemmen dat met u af.

Een PVC vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Door de vloer gefaseerd te leggen kunt u doorwerken terwijl de vakmannen van Boekhout uw vloer plaatsen. De PVC vloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast.

Kortom: u heeft in korte tijd een perfect verlijmde vloer met vanzelfsprekend volledige garantie.

 

De beste bedrijfsvloer in de levensmiddelenbranche

Bij de productie, verwerking en verpakking van levensmiddelen staat één ding bovenaan. Voedselveiligheid heeft in deze sector de absolute topprioriteit. De inventaris van uw levensmiddelen producerende of verwerkende bedrijf, en daarbij horen vanzelfsprekend ook de vloeren en wanden, moeten aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne voldoen en zeer goed gereinigd kunnen worden. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat uw vloer tegen een stootje kan in het veeleisende productieproces, slijtvast is en veilig voor uw medewerkers. En vanzelfsprekend moet de vloer bedrijfseconomisch passen in uw investerings- en exploitatieplannen.

Een hygiënische en duurzame, milieuvriendelijke levensmiddelenvloer

U produceert, verwerkt en verpakt voedingsmiddelen of dranken. Een proces waarin geen enkele concessie wordt gedaan aan de hygiëne en voedselveiligheid. Uw hele bedrijf, de productieomgevingen maar ook opslag en andere ruimtes, moet voldoen aan de strengste hygiëne eisen. Dat vraagt om een vloer waarin vuil en micro-organismen zich nergens kunnen ophopen en die zeer frequent en intensief kan worden schoongemaakt. Onze vloeren voldoen aan alle hygiëne eisen. Omdat de pvc tegels niet alleen op de ondervloer en met elkaar worden verlijmd, maar de naden tussen de tegels ook thermisch worden gelast, is onze bedrijfsvloer volledig naadloos. Nergens kan zich vuil ophopen en nergens kan vloeistof weglekken. Onze vloeren voldoen daarmee aan de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening). Overigens kunt u ons vloeistofdichte pvc ook gebruiken op (een deel van) de wanden, zodat er één waterdicht geheel ontstaat. Met een vloer van Boekhout heeft een vloer die voldoet aan de strenge HACCP normen.

 

Onze pvc vloeren zijn robuust, uiterst stootvast en slijtvast. Er kunnen zware objecten op vallen met scherpe uitsteeksels en toch zal de vloer er goed uit blijven zien. En dat is nodig, want in uw productieomgeving moet een vloer wat kunnen hebben. Uw productielijn voor levensmiddelen zal gebruik maken van zware machines en apparaten, die zullen trillen of schudden en wellicht ook regelmatig moeten worden verplaatst. Ook zullen grondstoffen aangevoerd en eindproducten afgevoerd worden. Al die activiteiten vormen een zware belasting voor uw bedrijfsvloer, maar met een Boekhout vloer heeft u er voor vele jaren geen omkijken meer naar. De vloer kan er tegen en blijft mooi.

 

Maar er zijn meer eisen dan alleen op het gebied van hygiëne of robuustheid. U wilt ook een duurzame vloer die milieuvriendelijk is. Ook daarin voorzien onze pvc bedrijfsvloeren. Natuurlijk kunnen er via de vloeistofdichte ondergrond geen schoonmaakmiddelen of andere chemicaliën weglekken naar andere ruimtes of in de bodem, maar ook is uw vloer geproduceerd uit volledig hergebruikt pvc. De milieuvriendelijkheid van uw vloer wordt compleet gemaakt met de temperatuur isolerende eigenschappen waarmee u direct bijdraagt aan de besparing op energie.

 

Een veilige en frisse levensmiddelenvloer, die comfortabel is voor uw personeel

Op een werkplek waar veel wordt schoongemaakt en de vloer vaak vochtig is, is slipvastheid van een vloer heel belangrijk. Dat geldt nog meer als er in die ruimte zware machines of installaties staan om uw levensmiddelen te produceren en verpakken. U wilt niet dat personeel uitglijdt met die machines en gereedschappen in de buurt. De Boekhout vloeren zijn bijzonder slipvast en kunt u met een gerust hart toepassen in uw productie- en opslagruimtes. Uw vloer helpt ook om uw bedrijf te beschermen tegen brand. In het pvc zitten brandvertragende materialen die helpen de uitbreiding van een onverhoopte brand af te remmen.

 

Ondanks deze focus op veiligheid betekent de keuze voor een Boekhout vloer wel degelijk dat uw personeel ook op een comfortabele vloer komt te werken. Zij staan en lopen op een vloer van ergonomisch veerkrachtig pvc en zullen merken dat dit bijzonder prettig werkt. Op die plaatsen van uw bedrijf die niet gekoeld hoeven worden, kan de vloer bovendien met vloerverwarming worden gecombineerd, wat aangename en comfortabele werkplekken oplevert.

 

U wilt ongetwijfeld dat de vloer van uw levensmiddelenbedrijf er fris en schoon, of zelfs steriel uitziet. Met het uitgebreide kleurenpallet waarin onze vloeren kunnen worden geleverd, is er altijd een kleur en stijl die bij uw voorkeuren past. Maar we kunnen meer. In de vloertegels kan de naam van uw bedrijf of het bedrijfslogo worden verwerkt, en omdat de vloeren worden gelegd met losse tegels die later thermisch worden gelast, kunt u naar wens verschillende kleuren in uw vloer combineren. U kunt uw vloer dus ook gebruiken om routeringen in uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen, of om verschillende delen van uw bedrijf visueel van elkaar te onderscheiden.

 

Een professionele levensmiddelenvloer, snel geplaatst met lage investeringen en onderhoudskosten

Uiteraard kijkt u als ondernemer naar de 'Total Cost of Ownership' van uw bedrijfsvloer, en daarin scoren onze vloeren uistekend. Niet alleen kan Boekhout als bedrijfsvloerenspecialist u laten meeprofiteren van de scherpe inkoopmogelijkheden bij de leveranciers van pvc kwaliteitsvloeren, maar ook de lage onderhoudskosten en de snelheid waarmee u uw vloeren kunt reinigen maken de vloer bedrijfseconomisch de beste optie.

 

We plaatsen uw nieuwe bedrijfsvloer zonder langdurige onderbreking. Onze vloertegels kunnen snel worden verlijmd op vrijwel ieder ondervloer en zonder ingewikkelde voorbehandelingen. Daarna worden de tegels ook onderling verlijmd en vervolgens de naden thermisch gelast. Omdat er verder geen droogtijd van betekenis is, kan de vloer vrijwel onmiddellijk weer volledig worden belast en kunt u verder met uw werkzaamheden. Onze vloerenexperts bereiden het legplan in detail voor met u of uw medewerkers.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Vragen over onzevloeren voor de levensmiddelenindustrie?

Onze bedrijfsvloeren adviseurs zijn altijd enthousiast om u verder te helpen. Ook voor andere vrijblijvende informatie of een offerte kunt u contact met onze vloerenexperts opnemen. Heeft u belangstelling voor ons uitgebreide assortiment vloeren of wilt u de kwaliteit van onze bedrijfsvloeren zelf zien en testen? Wij ontvangen u graag in onze luxe vloerenshowroom vlakbij Utrecht. Wij kunnen uiteraard ook op afspraak met voorbeelden in uw onderneming langskomen om geheel vrijblijvend een eerlijk en passend advies voor uw levensmiddelenvloer te geven.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties