Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

De weg van 'Zo gezegd, zo gelegd' begint met een simpele vraag: Is het werkelijk zo eenvoudig? Achter deze bescheiden woorden schuilt het fundament van Boekhout Bedrijfsvloeren, een verhaal dat teruggaat naar onze oorsprong, verankerd in eerlijkheid, kwaliteit en snelheid. Maar laten we eerst eens kijken waar het allemaal begon.

De vroege passie: Robin's eerste stappen

Wie zei het en legde het? Laten we een stap terug in de tijd zetten. Al vanaf een jonge leeftijd, rond 2005, legde Robin Boekhout zijn eerste vloeren. Op 15-jarige leeftijd zette hij zijn eerste stappen in de wereld van vloerbedekking. Hij leerde de kneepjes van het vak met toewijding en passie. Dit vroege avontuur legde de basis voor zijn latere succes.

In 2013 besloot Robin, inmiddels een doorgewinterde vakman met jarenlange ervaring, om zijn eigen pad te volgen. Hij richtte Boekhout Bedrijfsvloeren op. De vakkennis en ervaring die hij al die jaren had vergaard, vonden meteen hun weg naar de kern van ons bedrijf. Maar wat Robin echt onderscheidde, was zijn onwrikbare eerlijkheid en ondernemersgeest.

In een oogwenk groeide Boekhout uit tot een prominente speler in de branche, met een indrukwekkende showroom en een groeiende klantenkring in de hele Benelux. Robin wist vanaf het allereerste begin dat het geheim van succes eigenlijk heel eenvoudig was: tevreden klanten zorgen voor meer tevreden klanten. En dat principe is nog steeds de drijvende kracht achter Boekhout Bedrijfsvloeren.

Het team achter het succes: onze toegewijde vakmensen

Tegenwoordig bestaat ons team uit gepassioneerde vakmensen, elk met hun eigen expertise, die naadloos samenwerken. Onze kracht schuilt in het warme contact met onze klanten, ver weg van de afstandelijke zakelijke aanpak. Onze klanten waarderen ons niet voor niets met een ongekende score van 9,8! Dat is de reden waarom we nooit anders zouden willen zijn.

Het oordeel van onze klanten: wat zeggen anderen?

Het is niet alleen een indrukwekkende 9,8 op Trustoo, 5 van de 5 sterren op Facebook en 4,9 van de 5 sterren op Google Reviews waar we trots op zijn. De echte waarde ligt in de tevreden reacties van onze klanten. Terwijl sommigen vol passie voetbalplaatjes verzamelen, verzamelen wij met dezelfde passie prachtige recensies. En die krijgt u natuurlijk niet zomaar.

Wilt u zelf ontdekken wat anderen zeggen? Bekijk dan onze online recensies of maak gebruik van onze online referentietool.

Het belang van service: voor onze klanten en onszelf

Zoals u hebt kunnen lezen, is onze slogan diep geworteld in onze waarden. 'Zo gezegd, zo gelegd' betekent voor ons dat we te allen tijde onze beloften nakomen en snel leveren. En is dat altijd mogelijk? Het antwoord is volmondig "ja". Maar eerlijkheid gebiedt te zeggen dat soms, bij onvoorziene omstandigheden, zelfs wij onze grenzen tegenkomen. Dit is waarom we geloven in open en duidelijke communicatie en altijd in nauw overleg met onze klanten werken. Zo vinden we altijd een passende oplossing, zelfs als er onverhoopte problemen of veranderingen optreden. En als iets niet helemaal naar wens is, lossen we dat het liefst nog dezelfde dag op.

Goede service is niet alleen in het belang van onze klanten, maar indirect ook in ons eigen belang. Door onze beloften waar te maken, voorkomen we teleurstellingen. Openheid voorkomt misverstanden. En een snelle levering en service houdt ons bedrijf in beweging.

'Zo gezegd, zo gelegd': onze belofte aan u

Kortom, bespreek u wensen met ons en wij zorgen voor een vlekkeloze levering, installatie en nazorg. 'Zo gezegd, zo gelegd!' is niet alleen onze slogan, maar ook onze belofte aan u.

  • Garagevloeren

  • Horecavloeren

  • HACCP-vloeren

  • Werkplaatsvloeren

Klik hier voor meer toepassingen