banner

Vloeistofdichte zwembadvloeren | Boekhout bedrijfsvloeren

Vloeistofdichte pvc zwembadvloer van Boekhout

Als zwembad exploitant heeft u behoefte aan een waterdichte, sportieve en representatieve vloer die geschikt is voor alle ruimtes in uw zwembad. Uiteraard in en om de verschillende zwembaden en in de kleedruimtes, maar ook in andere ruimtes die zijn ingericht voor sporten, verzorging of horeca. De vloeistofdichte pvc vloeren van Boekhout passen uitstekend bij deze eisen.

 

Een vloeistofdichte pvc zwembadvloer, de professionele vloer voor uw zwembad

De vloeren in een zwembad moeten uiteraard vloeistofdicht zijn omdat ze niet alleen uit zichzelf nat zullen worden, maar ook veel zullen worden schoongemaakt met behulp van schoonmaakmiddelen. Daarnaast bent u als zwembadeigenaar op zoek naar een vloer die geschikt is voor álle ruimtes in het gebouw en een mooie uitstraling combineert met volledige functionaliteit.

 

Een sterke, vloeistofdichte en hygiënische zwembadvloer die bovendien milieuvriendelijk is

Het belangrijkste criterium voor een zwembadvloer is vloeistofdichtheid. Natuurlijk is die eis in de badruimtes voor de zwembaden zelf cruciaal, maar voor de vloeren om het zwembad heen en in de doucheruimtes, toiletruimten en kleedhokken is de eis ook erg belangrijk. Deze ruimtes wilt u vaak, snel en goed kunnen schoonmaken en dat gebeurt uiteraard met veel water. De Boekhout pvc vloeren worden volledig verlijmd geplaatst en omdat de naden tussen de vloertegels daarna thermisch worden dichtgelast, is het eindresultaat een volledig vloeistofdichte vloer die volledig voldoet aan de strenge vloeistofdichtheidsnorm VVV. En omdat de naden volledig glad zijn gemaakt, kan er zich ook nergens vuil ophopen, waardoor het schoonmaken van de vloer zeer gemakkelijk en grondig kan gebeuren. De vloeren kunnen desgewenst worden doorgetrokken naar de wand waarmee één waterdicht geheel ontstaat, dat snel is schoon te maken en bijzonder hygiënisch is.

 

Tegelijkertijd moet uw zwembadvloer goed tegen een zware belasting kunnen. Niet alleen kan er voor reiniging en ander onderhoud gebruik worden gemaakt van machines en installaties die uw vloer moet kunnen dragen, maar ook komen er dagelijks vele gasten over de vloeren die enthousiast op uw vloer lopen, maar ook rennen en springen. De vloeistofdichte Boekhout vloeren zijn stootvast en slijtvast, blijven jarenlang in uitstekende staat en houden daarbij hun prachtige uitstraling.

 

Uw nieuwe zwembadvloer is bijzonder milieuvriendelijk. De vloer is geheel gemaakt van 100% gerecycled pvc uit oude elektriciteitskabels. Dankzij de volledige vloeistofdichtheid en chemische bestendigheid weet u zeker dat schoonmaakmiddelen nooit vanaf uw vloer naar andere ruimtes in uw gebouw, of naar de bodem kunnen weglekken. En dankzij de isolerende eigenschappen houdt uw vloer de warmte van uw zwembad zoveel mogelijk binnen. Uw nieuwe pvc zwembadvloer is in alle opzichten een uiterst duurzame en milieuvriendelijke keuze.

Een sportieve, veilige en comfortabele vloer voor uw zwembad

Veiligheid is belangrijk in uw zwembad. Natuurlijk hangen er bordjes waarop staat dat er niet gerend mag worden, maar wie heeft er nooit langs een zwembad gerend? En u wilt natuurlijk ook voorbereid willen zijn op mensen die minder goed ter been zijn. Met een vloeistofdichte pvc vloer heeft u de optimale anti-slip vloer voor uw zwembad. Hoe vochtig de vloer ook kan zijn, glijpartijen blijven tot een minimum beperkt. Tegelijkertijd is uw pvc vloer ook nog brandvertragend, dankzij de brandvertragende materialen die in het pvc zijn verwerkt.

 

Dat betekent overigens niet dat uw gasten en het zwembadpersoneel moeten inleveren op comfort. De ergonomisch veerkrachtige pvc tegels waaruit uw zwembadvloer is opgebouwd, bieden op een comfortabele manier steun aan blote voeten en slippers. Maar in de vaak grote, gehorige zwembadruimtes is het ook heel prettig dat de vloertegels geluidsdempend zijn. Tenslotte kunt u op plaatsen waar dat prettig is, de vloer uitstekend combineren met vloerverwarming.

 

Met de nieuwe waterdichte pvc vloer krijgt uw zwembad ook een nieuwe frisse look. Dankzij het brede pallet aan stijlen en kleuren kunnen we uw zwembad precies de uitstraling geven die u in gedachten heeft. Door te combineren met tegels van verschillende kleuren kunnen bovendien verschillende ruimtes of looproutes duidelijk herkenbaar worden gemaakt. En uw naam of logo kunnen we uiteraard stijlvol in de vloer verwerken.

 

Een zeer rendabele zwembadvloer, die we snel en effectief plaatsen

Zwembaden zijn zelden kleine ruimtes en dus zult u kritisch kijken naar de prijs van onze vloeren per vierkante meter. Dat mag, en u zult zien dat we de inkoopvoordelen van onze schaalgrootte als belangrijke leverancier zoveel mogelijk delen met u als klant. Maar naast de inkoopprijs zijn vooral de lage onderhoudskosten, de lange levensduur en het gemak waarmee de vloeren kunnen worden gereinigd, belangrijke overwegingen om te investeren in een zwembadvloer op basis van vloeistofdicht pvc.

 

Boekhout installeert uw vloer snel en efficiënt in uw zwembad, de kleedruimtes, douches en andere ruimtes in uw gebouw. De zwembadvloer kan zonder complexe voorbehandelingen direct over vrijwel iedere ondervloer worden verlijmd. Daarna lijmen we de tegels onderling aan elkaar en lassen de naden thermisch dicht, waarna uw zwembadvloer klaar is om gebruikt en belast te worden. Er is geen lange droogtijd en uw zwembadvloer kan vrijwel direct volledig worden belast. Uw dagelijkse openingstijden, zwemlessen en trainingen zullen slechts minimaal worden onderbroken. Uiteraard wordt de plaatsing door onze vakmensen met u in detail gepland en besproken.

Enkele voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw zwembadinrichting

 Zeer slijtvast en stootvast
 Eenvoudig te reinigen
 Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
 Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
 Antislip
 Chemisch bestendig
 Representatief en stijlvol
 Hoogwaardig verlijmd
 Ergonomisch
 Veerkrachtig
 Warmte- en geluidisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk
 Brandvertragend

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving