Vloeistofdichte Zwembadvloer

Met een PVC-vloer van Boekhout Bedrijfsvloeren zijn de gevaren die een natte zwembadvloer met zich meebrengt voorgoed geweken! Onveilige en onhygiënische vloeren behoren tot de verleden tijd. 

 • Antislip: ook als de vloer nat is, dit is een natuurlijke eigenschap van PVC.

 • Hygiënisch: op de goed reinigbare, vloeistofdichte PVC zwembadvloertegels met sterke lasnaad, is geen ruimte voor schimmels en vuil, onze vloeren voldoen aan HACCP-norm.

 • Vloeistofdicht: (VVV-verklaring) u heeft geen last van lekkage naar de ondervloer.

 • Scheurbestendig: de vloeistofdichtheid blijft gewaarborgd, ook bij intensief gebruik.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

Dit zijn vanzelfsprekend de belangrijkste eigenschappen waaraan zwembadvloeren moeten voldoen. Maar een vloeistofdichte PVC zwembadvloer kent veel meer voordelen, waarover wij u graag meer vertellen. Daarnaast is er veel mogelijk met kleuren en kleurvlakken, belijning, looproutes, logo’s en huisstijl.

 

Vanuit onze heldere visie en jarenlange ervaring garanderen wij eerlijke informatie en advies, een strakke planning en open communicatie. U bent van harte welkom om te komen kijken in onze showroom in Nieuwegein, naar de mogelijke toepassingen voor in uw zwembad.

 

Een goede samenwerking is voor beide partijen van belang

Service staat bij Boekhout Bedrijfsvloeren voorop. Wij gaan pas met een goed gevoel aan de slag als al uw vragen zijn beantwoord en niets in de weg staat voor een prettige samenwerking. Dit is niet alleen voor u een geruststellende gedachte; het werkt voor beide partijen snel, kostenbesparend en het meest efficiënt.

 

Wij garanderen daarnaast minimale hinder bij het leggen van de vloer. Onze vloerenexperts maken vooraf een gedetailleerd plaatsingsplan en stemmen dat af op de wensen die bij uw zwembad passen. Het is zelfs mogelijk om uw zwembad gedeeltelijk open te houden voor bezoekers tijdens het leggen van de vloer.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Kortom: wij garanderen service, duidelijke afspraken, korte legtijd en een perfect verlijmde vloer met vanzelfsprekend volledige garantie.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056Magazine

iconfinder 24 2133056Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren