banner
banner

Vastgoedbeheer en de bouw | Boekhout Vloeren

PVC strokenvloer voor vastgoedbeheer en de bouw

Als u professioneel gebouwen ontwerpt, ontwikkelt of exploiteert, bent u waarschijnlijk op zoek naar een professioneel en veelzijdig vloerenconcept. Naar vloeren die u in verschillende woon-, leef- en werksituaties kunt toepassen, met een hoge kwaliteit en een concurrerende cost-of-ownership. Dan komt u vanzelf uit bij pvc strokenvloeren voor vastgoedbeheer en de bouw. Van appartementencomplex tot recreatiewoningen worden ze succesvol toegepast.

 

Stijlvolle en tijdloze vloeren voor de professionele vastgoedbeheerder

Wanneer u als projectontwikkelaar - of andere vastgoedonderneming - vloeren selecteert voor uw projecten, is tijdloosheid een belangrijk criterium. U zoekt vloeren die niet alleen nú stijlvol en representatief zijn, maar ook gedurende een lange levensduur. Juist de veelzijdigheid van pvc strokenvloeren is hierbij erg belangrijk. U kunt vrijuit combineren met kleuren, prints, stijlen en legpatronen. De look en feel van moderne pvc stroken kan variëren van een levensechte houtnerf tot een natuursteen reliëf en zelf stoffen vloerbedekking. Door de verschillende uitvoeringen – u heeft de keuze uit stroken en tegels in verschillende maten – is een veelheid van legpatronen mogelijk. Met één professioneel vloerconcept van Boekhout beschikt u dus over een grote variatie aan uitvoeringen voor allerlei toepassingen. Voor iedere toepassing is een passende vloer beschikbaar, van een bungalowparkvloer tot vloeren voor een woningcorporatie of een VVE.

 

Slijtvaste en ijzersterke vloeren voor bouw- en vastgoedprojecten

Bij de planning van uw bouwprojecten en de exploitatie van uw vastgoed mikt u op duurzaamheid. U maakt zoveel mogelijk gebruik van bouwmaterialen en interieurtechnieken die robuust zijn en lang meegaan. Pvc vloerstroken zijn daarvoor een uitmuntende keuze. Afhankelijk van de uitvoering, kan het gebruikte pvc tot centimeters dik zijn en iedere vloer heeft een bijzonder harde en sterke toplaag. Het zorgt voor vloeren die jarenlang meegaan en gedurende hun levensduur hun kwaliteit en uitstraling behouden. Omdat deze pvc vloertechniek de basis vormt voor een veelheid aan verschillende vloerstijlen – van tegels met een natuursteen look in de keuken tot strak en licht laminaat voor kantooromgevingen – heeft u ook voor het beheer en onderhoud altijd de optimale oplossing.

 

Hygiënische projectvloeren voor iedere ruimte

Als vastgoedonderneming plant u projecten bij voorkeur zodanig dat er minimaal operationeel onderhoud is. Ook de exploitatie wilt u optimaal organiseren. Daar passen vloeren bij die snel en grondig zijn te reinigen. Daarvoor is pvc de ideale keuze. Het gebruikte pvc kan regelmatig en snel worden schoongemaakt. Met pvc strokenvloeren heeft u een hygiënische en snel reinigbare ondergrond voor ieder project. Van projectwoning tot vakantiebungalow.

 

Comfortabele en veilige vloeren voor uw vastgoedproject

Als adviesbureau of ingenieursbureau houdt u bij het plannen van bouwprojecten zo goed mogelijk rekening met de toepassing van het gebouw. Is het een bedrijfspand of heeft het een woon- of recreatiebestemming? In alle gevallen zijn zaken als comfort en veiligheid uiteraard belangrijk. Comfortabele vloeren voelen bijvoorbeeld warm en behaaglijk aan, ook in koude periodes. En uiteraard wilt u vloeren die slipvast zijn. Waarbij ook bij binnengelopen regenwater, sneeuw of na het schoonmaken de vloeren veilig zijn voor iedereen. De pvc strokenvloeren van Boekhout hebben een sterke antislip laag en houden de warmte goed vast. Ook hebben ze een sterke geluidsdemping wat ze voor gehorige ruimtes extra aantrekkelijk maakt. Het pvc kan bovendien prima worden gecombineerd met vloerverwarming. Pvc strokenvloeren garanderen u een veilige en comfortabele vloer voor al uw vastgoedprojecten.

 

Duurzame pvc vloeren voor uw vastgoedonderneming

Architectenbureaus letten op duurzaamheid. Dat betreft niet alleen de milieuvriendelijkheid van vloeren. Al is dat een belangrijk voordeel van pvc vloeren, onder andere door hergebruik van pvc resten bij de productie van nieuwe vloeren. Minstens zo belangrijk is echter de lange levensduur. Een investering in een pvc vloer voor uw vastgoedproject betekent jarenlang onbekommerd gebruik van een vloer die zijn kwaliteit en uitstaling onder alle omstandigheden behoudt. Bovendien betekent het gebruik van pvc strokenvloeren dat wordt bezuinigd op energiekosten. Onze pvc vloeren hebben zonder uitzondering uitstekende isolatiewaarden.

 

Kwaliteitsvloeren met een lage Cost of Ownership

Voor vastgoedprojecten is de keuze voor pvc vloeren een keuze voor kwaliteit, veelzijdigheid en een prima prijs-kwaliteitverhouding. Zeker in combinatie met de duurzaamheid van de gebruikte materialen investeert u in een vloer die optimaal rendeert. Bovendien plaatsen we uw vloeren efficiënt en snel. We houden altijd rekening met uw verdere projectplanning en bij gebouwen die al in gebruik zijn, overleggen we met de gebruikers over een installatieplan waarbij ze zo weinig mogelijk last hebben van de werkzaamheden. Voor u is verder natuurlijk van belang dat u een uitstekende service krijgt en uitgebreide fabrieksgarantie heeft.

Enkele voordelen van een pvc strokenvloer voor uw vastgoed

Hygiënisch en eenvoudig te reinigen
 Representatief en stijlvol
 Antislip
 Zeer sterk en slijtvast
 Hoogwaardig verlijmd
 Warmte- en geluidsisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving