Design Boekhout Vastgoedbeheer en de bouw vloeren

Wanneer u als projectontwikkelaar of andere vastgoedonderneming vloeren selecteert voor uw projecten, is het belangrijk dat deze een tijdloze en stijlvolle uitstraling hebben. Een vloer die breed toepasbaar is voor verschillende doelgroepen.

Stijlvolle en tijdloze vloeren voor de professionele vastgoedbeheerder

De veelzijdigheid van design PVC vergemakkelijkt uw keuze. U kunt vrijuit combineren met kleuren, prints, stijlen en legpatronen.  Veel van onze vaak  toegepaste houtlook PVC stroken zijn voorzien van een levensechte houtnerf en V-groef. De luxe van een houten vloer met de gemakken van PVC.

 • Slijtvast: of uw bouwproject een bedrijfsruimte gaat worden of een appartementencomplex, PVC is slijtvast en dus geschikt voor diverse toepassingen.

 • Stijlvol en representatief: design PVC heeft een bijzondere luxe uitstraling, zonder de hoge kosten van een luxe vloer. Een vloer geschikt voor ieder vastgoed- of bouwproject.

 • Eenvoudig te reinigen: als vastgoedonderneming plant u projecten bij voorkeur zodanig dat er minimaal operationeel onderhoud is. Met design PVC heeft u een makkelijk te reinigen, gladde vloer zonder achterblijvend vuil.

 • Geschikt voor vloerverwarming: Vloerverwarming is een populaire en voordelige manier om ruimtes te verwarmen. Design PVC is geschikt voor toepassing in combinatie met vloerverwarming.

Als vastgoedbeheerder of ingenieursbureau houdt u bij het plannen van bouwprojecten zo goed mogelijk rekening met de toepassing van het gebouw. Is het een bedrijfspand of heeft het een woon- of recreatiebestemming? Design PVC kent vele praktische voordelen, zoals hygiënisch, slijtvast en geluiddempend. Hierdoor is het geschikt voor zowel woonbestemming als winkel- of kantoorpand en  zorginstellingen. Tevens is het geschikt voor toepassing in ruimtes die nog zwaarder worden belast zoals in het onderwijs of de horeca. Kortom: een vloer geschikt voor bijna ieder bouw- en vastgoedproject.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Lange levensduur en slijtvast

  Hoeveel schuivende spullen, rijdende bureaustoelen of springende en rennende schoenen er ook dagelijks de vloer belasten, het PVC gaat jarenlang mee zonder aan kwaliteit te verliezen. PVC strokenvloeren zijn slijtvast en gaan daardoor lang mee zonder in kwaliteit achteruit te gaan. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Geluiddempend en stil

  PVC is geluiddempend, wat zorgt voor een comfortabele werkomgeving. De vloeren zijn zeer geschikt voor zwenkwielen met soft-wieltjes. Daarbij wordt een contactgeluidvermindering van 4dB gerealiseerd. Anders dan bij veel gangbare, zwevende vloeren is er bij PVC-stroken geen sprake van de typische klosgeluiden. Dit bespaart uw personeel stress door overlast van hinderlijke echo en andere harde werkgeluiden.

 • Allergie verlagend

  Een design PVC strokenvloer kent de gemakken van een gladde vloer. Het is eenvoudig in onderhoud en wordt strak gelegd. Stof, pollen en haren zijn makkelijk te verwijderen en zullen zich niet snel ophopen.

 • Veel representatieve designs en kleuren

  U heeft de keuze uit meer dan 150 verschillende tijdloze designs en uitvoeringen, van klassieke houtlook tot moderne tegels. Er is een design PVC-vloer passend bij iedere huisstijl en iedere onderneming. De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende designs, diverse kleuren, breedtes en lengtes. Met de natuurgetrouwe designs en voelbare structuren, krijgt u een vloer met het uiterlijk van bijvoorbeeld hout of natuursteen. Een sterke, representatieve vloer, maar dan zonder kans op vroegtijdige slijtage en zonder het ingewikkelde onderhoud.

 • Eenvoudig te reinigen en hygiënisch

  De design PVC-vloeren van Boekhout passen binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek, die staat voor 'Hazard Analysis and Critical Control Points'. HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. PVC is eenvoudig te reinigen en zeer hygiënisch. Vuil en vlekken laten zich eenvoudig verwijderen van de gladde, beschermende toplaag.

 • Vlek- en afdrukbestendig

  Omdat PVC eenvoudig te reinigen is en de beschermende toplaag niet snel hecht met de vlek, blijft uw vloer er bij goed onderhoud als nieuw uitzien. De veerkrachtige werking van PVC zorgt ervoor dat er geen afdrukken achterblijven.

 • Goed bestand tegen vocht

  PVC bedrijfsvloeren zijn niet alleen slijtvast, maar kunnen ook goed tegen vocht.

 • Makkelijk vervangen van eventueel beschadigde stroken

  Mocht het voorkomen dat een of meerdere stroken onverhoopt toch schade oplopen door extreme belasting, dan is dit geen probleem. De PVC design stroken zijn makkelijk individueel te vervangen.

 • Voelt warm en comfortabel aan

  De PVC strokenvloeren zijn bijzonder comfortabel. PVC heeft van nature een dempende werking en voelt aanmerkelijk zachter dan hout of steen.

 • Geschikt voor vloerverwarming

  De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende designs, diverse kleuren, breedtes en lengtes. Met de natuurgetrouwe designs en voelbare structuren, krijgt u een vloer met het uiterlijk van bijvoorbeeld hout of natuursteen. Een sterke, representatieve vloer, maar dan zonder kans op vroegtijdige slijtage en zonder het ingewikkelde onderhoud.

Een goede samenwerking en service vinden wij belangrijk!

Service staat bij Boekhout bedrijfsvloeren voorop. Wij gaan pas aan de slag als al uw vragen zijn beantwoord. Onze vloerenexperts maken vooraf een gedetailleerd plaatsingsplan en stemmen dat met uw projectplanning af. Want een goede samenwerking is voor beide partijen het meest efficiënt.

 

De design PVC vloer wordt snel gelegd en kan na de minimale droogtijd direct worden belast. Uw vastgoed- of bouwproject loopt dus geen vertraging op vanwege lange droogtijd of ingewikkelde nabewerking.

 

Wij garanderen een perfect verlijmde vloer, in korte tijd gelegd en met vanzelfsprekend volledige garantie.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren