banner
banner

Kantoor vloer | Boekhout Vloeren

PVC strokenvloer voor uw kantoor

Een kantoorvloer stelt nogal wat eisen. Allereerst moet de vloer er natuurlijk professioneel en representatief uitzien, want het is uw visitekaartje richting bezoekers. Maar diezelfde vloer moet ook slijtvast zijn en snel gereinigd kunnen worden. En uit beheeroogpunt heeft u natuurlijk zoveel mogelijk eenzelfde type vloer in alle bedrijfsruimtes, ongeacht of het nu voor de receptie, een vergaderruimte of de kantine is. Boekhout pvc strokenvloeren zijn bij uitstek geschikt voor zulke veeleisende kantooromgevingen.

 

Een fraaie en representatieve kantoorvloer met pvc stroken

Uw kantoorvloer moet er bovenal zakelijk en professioneel uitzien. Uw bedrijfspand moet aansluiten bij uw professionele werkzaamheden en een passende kantoorvloer is daarvoor het startpunt. Met onze pvc strokenvloeren heeft u een brede keuze. De pvc tegels en stroken kunnen desgewenst zijn afgewerkt met een natuursteen profiel, een levensechte houtnerf en zelfs een stoffen vloerbedekking. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende kleuren en legpatronen. Van een rustig en zakelijk volsteens legverband tot en met een klassieke visgraat met een authentiek houtpatroon. Maar ook een strakke parketvloer is mogelijk. Dankzij die grote variatie in mogelijkheden kunt u verschillende keuzes maken voor bijvoorbeeld de ontvangstruimte en de werkplekken. Zodat ieder deel van uw kantoor de meest passende vloer krijgt.

 

Sterke en slijtvaste vloeren in uw kantoorruimtes

Als geen ander weet u dat kantoorwerk niet alleen maar zittend achter een bureau plaatsvindt. Sterker nog, in deze tijd van projectmatig werken en flexibele werkomgevingen is het kantoor meer dan ooit een plek waar mensen heen en weer lopen. Tussen verschillende flex-werkplekken of naar een vergaderruimte voor een projectbijeenkomst. Steeds vaker ook wordt er gewerkt met flexibele indelingen en verplaatsbare tussenwanden, kasten en bureaus. Kantoorvloeren hebben het dan ook ongemerkt zwaar te verduren. Kies dan ook voor de kracht en slijtvastheid van pvc. Onze pvc kantoorvloeren hebben een bijzonder lange levensduur en blijven mooi dankzij de harde toplaag. Hoe intensief ze ook worden belopen. En hoe vaak u ook de bureaus, kasten en whiteboards verplaatst. Zelfs dat feestje in de ontspanningsruimte is natuurlijk geen enkel probleem voor onze pvc vloeren.

Hygiënische vloeren op kantoor? Vanzelfsprekend

U kantooromgeving is geen garage of fabriekshal. Toch moet er ook hier regelmatig worden schoongemaakt. Van vuil dat onverhoopt mee naar binnen wordt gelopen tot aan de gemorste koffie, uw kantoorvloer is vaker vuil dan u lief is. Juist dan is het prettig om een pvc kantoorvloer te hebben. De stevige pvc laag kan snel en eenvoudig worden schoongemaakt. Meerdere keren per dag als dat nodig is. Het maakt uw vloer niet alleen geschikt voor vergaderruimtes en werkplekken, maar bijvoorbeeld ook voor de ontvangstruimte, de ontspanningsruimte en uiteraard de kantine.

 

Comfortabele en veilige kantoorvloeren

Gladde zolen en gladde vloeren, het kan een ongelukkige combinatie vormen. Maar er is geen probleem als u de pvc kantoorvloer van Boekhout kiest. Onze pvc vloeren hebben een toplaag met zeer goede antislip eigenschappen. Ook met gladde schoenzolen kunnen uw medewerkers vlot over de vloer lopen zonder het risico om uit te glijden. We zorgen voor een comfortabele kantoorvloer die de warmte goed vasthoudt en geluiddempend werkt. Een vloer die bovendien prima kan worden gecombineerd met vloerverwarming. Onze pvc kantoorvloer garandeert een prettige en veilige werkomgeving.

 

Duurzame kantoorvloer van pvc

Duurzaamheid is voor veel ondernemers een belangrijk criterium. Ook daarop scoren pvc strokenvloeren uitstekend. Niet alleen omdat de oude vloeren en snijverliezen worden hergebruikt voor de productie van onze pvc vloeren. Maar ook omdat pvc vloeren een zeer goede warmte isolatie bieden. En uiteraard heeft zo’n sterke en slijtvaste pvc vloer een bijzonder lange levensduur.

 

Optimale prijs-kwaliteitsverhouding, snelle plaatsing en minimaal onderhoud

Voor uw bedrijfsvoering is een pvc vloer een uiterst rendabele keuze. De prijs-kwaliteitsverhouding van pvc vloeren is bijzonder goed, zeker als u de bijzonder lange levensduur meerekent. De vloer heeft bovendien minimaal onderhoud nodig en kan bijzonder snel worden schoongemaakt. En uiteraard plaatsen we de pvc vloer bijzonder snel. Zodat het dagelijkse werk in uw kantooromgeving zoveel mogelijk ongestoord door kan gaan. Indien nodig zorgen we dat de bestaande ondervloer wordt geëgaliseerd voordat we de nieuwe vloer erop verlijmen. Direct hierna kan de vloer al worden belast.

Enkele voordelen van een pvc strokenvloer in uw kantooromgeving

 Hygiënisch en eenvoudig te reinigen
 Representatief en stijlvol
 Antislip
 Zeer sterk en slijtvast
 Hoogwaardig verlijmd
 Warmte- en geluidsisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving