Vloeistofdichte Boekhout Slagerijvloer

Als slagerijvloer is een pvc vloeistofdichte vloer van Boekhout de optimale keuze. Onze bedrijfsvloeren voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne en zijn ook op andere gebieden de perfecte oplossing voor de moderne slagerij.

Vloeistofdichte pvc slagerijvloer van Boekhout

 • Stootvast en sterk: in- en uitrijdende auto’s, zware machines en trillende installaties vragen om een sterke, stootvaste en geluiddempende ondergrond.

 • Duurzaam: bij een grote investering wilt u dat deze lang mee gaat. Gebruik van gerecycled PVC, de vloeistofdichtheid en de wijze van reinigen helpen het milieu te sparen.

 • Vloeistofdicht: van olie en vetten tot koelvloeistof, het is belangrijk dat er niets weglekt naar andere ruimtes of de bodem, zodat uw bedrijf garant staat voor hygiëne en de vloeistofdichtheidsnorm VVV.

 • Eenvoudig en snel te reinigen: olie, vetten, smeermiddelen en andere chemicaliën zorgen voor zwaar bevuilde vloeren. Voor veiligheid, comfort en een professionele uitstraling, dient uw vloer grondig schoon te zijn.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Meer dan 20 jaar ervaring
De meest complete service
Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Geluiddempend

  De PVC toplaag heeft een isolerende en geluiddempende werking. Hierdoor kan er comfortabel en rustig worden gewerkt.

 • Veerkrachtig

  PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm)

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen.

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Scheurbestendig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig.

 • Snel gelegd en direct te belopen

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen.

 • Gefaseerd aan te brengen

  Het is mogelijk om de bedrijfsvloer in fases aan te laten brengen. Wij maken dan samen met u een planning welke dagen er gelegd kan worden. Zo hoeft u uw bedrijf niet te sluiten tijdens de werkzaamheden.

 • Eenvoudig te reinigen

  Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving.

 • Geschikt voor vloerverwarming

  Met vloerverwarming combineert u comfort en bewust energiegebruik. Bij een PVC-vloer is vloerverwarming toepasbaar.

 • Representatief en naadloos

  Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Gerecycled pvc

  Onze PVC vloeren zijn geproduceerd uit 100% gerecycled PVC. De vloeistofdichtheid garandeert dat gelekte chemicaliën niet in het milieu terechtkomen.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

 • Bestand tegen zware belasting

  De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

Een pvc vloeistofdichte vloer, de beste bedrijfsvloer voor uw slagerij

Als slager is voedselveiligheid voor u een topprioriteit. Dat betekent dat net als de inventaris van uw slagerij, ook de vloeren en wanden aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne moeten voldoen. Tegelijkertijd is het belangrijk dat uw vloer slijtvast is, tegen een stootje kan, veilig is voor uw personeel en klanten, er goed uitziet en ook vanuit bedrijfseconomisch oogpunt past in uw financiële planning en budget.

 

Een hygiënische slagerijvloer die milieuvriendelijk en duurzaam is

In een slagerij moet ieder onderdeel van het bereidingsproces voldoen aan de strengste hygiëne eisen. Dat geldt uiteraard voor een grote slagerij waar op groothandelsbasis vlees en vleeswaren voor de detailhandel worden gemaakt en verpakt. Maar het geldt net zo goed voor de gespecialiseerde slagerij op de hoek die topkwaliteit vlees aan zijn klanten wil verkopen. De hele slagerij, en dat begint met de vloer, moet perfect schoon te houden zijn en uiteraard moeten daarbij schoonmaakmiddelen gebruikt kunnen worden. Dat vereist een volledig vloeistofdichte vloer van pvc zoals Boekhout die installeert. Deze vloeren worden compleet naadloos opgeleverd en voldoen aan de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening).

 

Zelfs de naden tussen de pvc tegels worden thermisch gelast, waarmee een vloer ontstaat waarin vuil zich nergens kan ophopen. Dankzij de vloeistofdichtheid kan er uitgebreid en vaak worden schoongemaakt. Desgewenst kunnen de pvc tegels ook op de wand worden toegepast, waarmee vloerbedekking en wandbedekking van uw slagerij één waterdicht en hygiënisch geheel vormen. Met een vloeistofdichte slagerijvloer heeft u dan ook een vloer die voldoet aan de strenge HACCP normen.

 

Naast hygiëne wilt u ook een duurzame en milieuvriendelijke vloer in de slagerij. En ook op dat gebied verrassen onze pvc bedrijfsvloeren. De vloertegels waaruit de vloeren zijn opgebouwd, zijn geproduceerd met gebruikmaking van 100% gerecycled PVC. Maar uw vloer heeft ook temperatuur isolerende eigenschappen waarmee u kunt besparen op energie in uw slagerij, terwijl het pvc tegelijkertijd een uitstekende geluidsdemping biedt.

 

Een slagerijvloer wordt intensief gebruikt. Het slagerijpersoneel is druk bezig met de verwerking en verpakking van vlees en vleeswaren en maakt daarbij gebruik van apparaten die de vloer stevig kunnen belasten. Ook wordt er veel gelopen en wordt ook het klantendeel van een slagerij intensief belopen. De pvc vloeren van Boekhout zijn geproduceerd uit hoogwaardig pvc dat zeer robuust en uiterst slijtvast is. U bent verzekerd van een vloer met een lange levensduur die daadwerkelijk bestand is tegen de belasting van de werkzaamheden en de inventaris van uw slagerij.

 

Een veilige slagerijvloer, met een bijzonder fraaie uitstraling en comfortabel in gebruik

U wilt uw medewerkers en klanten uiteraard een veilige omgeving bieden en daar draagt de vloeistofdichte pvc vloer direct aan bij. Bij een vloer die regelmatig goed en nat moet worden gereinigd, wilt u geen ongelukken door glijpartijen. Slipvastheid is een belangrijk kenmerk van onze pvc vloeren en draagt daarmee direct bij aan de veiligheid. Tegelijkertijd is de vloer ook brandvertragend. De pvc tegels worden geproduceerd uit brandvertragende materialen en mocht er onverhoopt brand ontstaan dan zal de vloer de verspreiding ervan zoveel mogelijk helpen afremmen.

 

De focus op hygiëne en veiligheid betekent niet dat u inlevert op uitstraling en comfort. Het ergonomisch veerkrachtige pvc voelt bijzonder prettig aan voor uw klanten die even in de slagerij moeten wachten. Maar ook voor uw medewerkers die de hele dag in uw slagerij lopen en werken, zal het werkcomfort door onze vloeren worden verhoogd.

 

Uiteraard kunnen we de slagerijvloer volledig aanpassen aan uw wensen op het gebied van kleuren en stijlen. U kunt variëren van een bijna steriele uitstraling tot meer warme kleuren, waarbij het bovendien mogelijk is om uw of bedrijfsnaam in de bedrijfsvloer te verwerken. De vloer is ook geschikt voor het winkeldeel van uw slagerij en door met kleuren en lijnen te variëren kunt u een duidelijk onderscheid tonen tussen de verschillende delen, routeringen of werkplekken binnen uw bedrijf.

 

Een professioneel geplaatste slagersvloer met lage investeringen en lage onderhoudskosten

Boekhout is bedrijfsvloerenspecialist en koopt zeer scherp in bij de fabrikanten van deze hoogwaardige pvc vloeren. U ziet dit terug in de scherpe prijzen voor de vloer. Die zorgen, tezamen met de lage onderhoudskosten en reinigingskosten alsmede de lange levensduur, voor een uiterst rendabele investering.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

De dagelijkse werkzaamheden in uw slagerij zullen zo weinig mogelijk hinder ondervinden van de plaatsing van uw vloeistofdichte vloer. De speciale pvc vloeren kunnen op vrijwel iedere ondervloer worden gelijmd zonder speciale voorbehandelingen en hoeven na het leggen niet lang te drogen. Ze kunnen bijna onmiddellijk na plaatsing volledig worden belast. Om overlast voor de bedrijfsvoering van uw slagerij tot een minimum te beperken, maken onze vloerenleggers een plan van aanpak voor de plaatsing van de vloer dat ze in detail met u afstemmen. Uw slagerij is zo snel mogelijk weer volledig operationeel met een nieuwe vloeistofdichte vloer.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Vloeren