Vloeistofdichte Slagerijvloer

Iedere slagerij heeft te maken met een strikte naleving van hygiëneregels en moet daarnaast veilig zijn voor uzelf, uw personeel en klanten, ook in natte toestand. Of u nu een groot slachthuis heeft op groothandelsbasis of een kleine gespecialiseerde slagerij op de hoek, u wilt topkwaliteit vlees en vleeswaren garanderen. Dat begint bij een hygiënische en goed te reinigen vloer.

Op zoek naar een geschikte vloer voor een slagerij?

Een vloeistofdichte PVC slagerijvloer van Boekhout is geschikt voor deze strenge eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Onze strakke PVC vloertegels hebben een representatieve, luxe uitstraling. Daarnaast bieden vloeistofdichte PVC vloertegels meer voordelen:

 

 • Antislip: iedere slagerij heeft te maken met vloeistof, een PVC slagerijvloer is een vloer die ook in natte toestand niet glad wordt.  
 • Gefaseerd aan te brengen: het is mogelijk om de slagerijvloer in fases aan te laten brengen. Wij maken samen met u een planning op welke dagen er gelegd kan worden. Zo hoeft u uw slagersbedrijf niet te sluiten.
 • Hygiënisch: de vloeistofdichte slagerijvloeren van Boekhout passen binnen de strikte hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-norm.
 • Vloeistofdicht: Boekhout PVC slagerijvloeren voldoen aan de VVV-norm. U heeft dankzij thermische gelaste naden geen last van kieren waartussen vuil ophoopt en vloeistoffen weglekken. Uw vloer is daarmee tevens makkelijk in onderhoud.

 

Zoekt u een slagerijvloer die aan deze standaarden voldoet? Bent u benieuwd naar de exacte mogelijkheden? Heeft u andere vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Naast de uitgebreide informatie die u op onze website vindt, kunt u de vloeren ook komen bekijken in onze showroom in Nieuwegein.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

Een goede samenwerking en service vinden wij belangrijk!

Service staat bij Boekhout Bedrijfsvloeren voorop. Geen standaard service, maar net dat onderscheidende beetje meer. Wij garanderen daarnaast uitgebreid overleg en minimale hinder bij het leggen van de vloer. Een dergelijke vlotte samenwerking is voor beide partijen het meest efficiënt.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Wij kunnen doorgaans snel leveren en plaatsen. Een PVC slagerijvloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht, zonder ingewikkelde voorbereidingen vooraf. De PVC vloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast, ook bij lagere temperaturen zoals in een slagerij gebruikelijk is.

 

Kortom: een perfect geschikte vloer voor zowel het (eventuele) winkelgedeelte als de slagerij zelf, in korte tijd gerealiseerd.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren