banner

Slagerij vloeren | Boekhout Bedrijfsvloeren

Vloeistofdichte pvc slagerijvloer van Boekhout

Als slagerijvloer is een pvc vloeistofdichte vloer van Boekhout de optimale keuze. Onze bedrijfsvloeren voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne en zijn ook op andere gebieden de perfecte oplossing voor de moderne slagerij.

 

Een pvc vloeistofdichte vloer, de beste bedrijfsvloer voor uw slagerij

Als slager is voedselveiligheid voor u een topprioriteit. Dat betekent dat net als de inventaris van uw slagerij, ook de vloeren en wanden aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne moeten voldoen. Tegelijkertijd is het belangrijk dat uw vloer slijtvast is, tegen een stootje kan, veilig is voor uw personeel en klanten, er goed uitziet en ook vanuit bedrijfseconomisch oogpunt past in uw financiële planning en budget.

 

Een hygiënische slagerijvloer die milieuvriendelijk en duurzaam is

In een slagerij moet ieder onderdeel van het bereidingsproces voldoen aan de strengste hygiëne eisen. Dat geldt uiteraard voor een grote slagerij waar op groothandelsbasis vlees en vleeswaren voor de detailhandel worden gemaakt en verpakt. Maar het geldt net zo goed voor de gespecialiseerde slagerij op de hoek die topkwaliteit vlees aan zijn klanten wil verkopen. De hele slagerij, en dat begint met de vloer, moet perfect schoon te houden zijn en uiteraard moeten daarbij schoonmaakmiddelen gebruikt kunnen worden. Dat vereist een volledig vloeistofdichte vloer van pvc zoals Boekhout die installeert. Deze vloeren worden compleet naadloos opgeleverd en voldoen aan de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening). Zelfs de naden tussen de pvc tegels worden thermisch gelast, waarmee een vloer ontstaat waarin vuil zich nergens kan ophopen. Dankzij de vloeistofdichtheid kan er uitgebreid en vaak worden schoongemaakt. Desgewenst kunnen de pvc tegels ook op de wand worden toegepast, waarmee vloerbedekking en wandbedekking van uw slagerij één waterdicht en hygiënisch geheel vormen. Met een vloeistofdichte slagerijvloer heeft u dan ook een vloer die voldoet aan de strenge HACCP normen.

 

Naast hygiëne wilt u ook een duurzame en milieuvriendelijke vloer in de slagerij. En ook op dat gebied verrassen onze pvc bedrijfsvloeren. De vloertegels waaruit de vloeren zijn opgebouwd, zijn geproduceerd met gebruikmaking van 100% gerecycled PVC. Maar uw vloer heeft ook temperatuur isolerende eigenschappen waarmee u kunt besparen op energie in uw slagerij, terwijl het pvc tegelijkertijd een uitstekende geluidsdemping biedt.

 

Een slagerijvloer wordt intensief gebruikt. Het slagerijpersoneel is druk bezig met de verwerking en verpakking van vlees en vleeswaren en maakt daarbij gebruik van apparaten die de vloer stevig kunnen belasten. Ook wordt er veel gelopen en wordt ook het klantendeel van een slagerij intensief belopen. De pvc vloeren van Boekhout zijn geproduceerd uit hoogwaardig pvc dat zeer robuust en uiterst slijtvast is. U bent verzekerd van een vloer met een lange levensduur die daadwerkelijk bestand is tegen de belasting van de werkzaamheden en de inventaris van uw slagerij.

Een veilige slagerijvloer, met een bijzonder fraaie uitstraling en comfortabel in gebruik

U wilt uw medewerkers en klanten uiteraard een veilige omgeving bieden en daar draagt de vloeistofdichte pvc vloer direct aan bij. Bij een vloer die regelmatig goed en nat moet worden gereinigd, wilt u geen ongelukken door glijpartijen. Slipvastheid is een belangrijk kenmerk van onze pvc vloeren en draagt daarmee direct bij aan de veiligheid. Tegelijkertijd is de vloer ook brandvertragend. De pvc tegels worden geproduceerd uit brandvertragende materialen en mocht er onverhoopt brand ontstaan dan zal de vloer de verspreiding ervan zoveel mogelijk helpen afremmen.

 

De focus op hygiëne en veiligheid betekent niet dat u inlevert op uitstraling en comfort. Het ergonomisch veerkrachtige pvc voelt bijzonder prettig aan voor uw klanten die even in de slagerij moeten wachten. Maar ook voor uw medewerkers die de hele dag in uw slagerij lopen en werken, zal het werkcomfort door onze vloeren worden verhoogd.

 

Uiteraard kunnen we de slagerijvloer volledig aanpassen aan uw wensen op het gebied van kleuren en stijlen. U kunt variëren van een bijna steriele uitstraling tot meer warme kleuren, waarbij het bovendien mogelijk is om uw of bedrijfsnaam in de bedrijfsvloer te verwerken. De vloer is ook geschikt voor het winkeldeel van uw slagerij en door met kleuren en lijnen te variëren kunt u een duidelijk onderscheid tonen tussen de verschillende delen, routeringen of werkplekken binnen uw bedrijf.

 

Een professioneel geplaatste slagersvloer met lage investeringen en lage onderhoudskosten

Boekhout is bedrijfsvloerenspecialist en koopt zeer scherp in bij de fabrikanten van deze hoogwaardige pvc vloeren. U ziet dit terug in de scherpe prijzen voor de vloer. Die zorgen, tezamen met de lage onderhoudskosten en reinigingskosten alsmede de lange levensduur, voor een uiterst rendabele investering.

 

De dagelijkse werkzaamheden in uw slagerij zullen zo weinig mogelijk hinder ondervinden van de plaatsing van uw vloeistofdichte vloer. De speciale pvc vloeren kunnen op vrijwel iedere ondervloer worden gelijmd zonder speciale voorbehandelingen en hoeven na het leggen niet lang te drogen. Ze kunnen bijna onmiddellijk na plaatsing volledig worden belast. Om overlast voor de bedrijfsvoering van uw slagerij tot een minimum te beperken, maken onze vloerenleggers een plan van aanpak voor de plaatsing van de vloer dat ze in detail met u afstemmen. Uw slagerij is zo snel mogelijk weer volledig operationeel met een nieuwe vloeistofdichte vloer.

Enkele voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw slagerij of slagerswinkel

 Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
 Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
 Antislip
 Eenvoudig te reinigen
 Zeer slijtvast en stootvast (ook bij gebruik van zware apparaten)
 Chemisch bestendig
 Representatief en stijlvol
 Hoogwaardig verlijmd
 Ergonomisch
 Veerkrachtig
 Warmte- en geluidisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk
 Brandvertragend

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving