Vloeistofdichte Boekhout Kleedkamervloer

Voor uw nieuwe kleedkamervloeren zoekt u een sportieve en waterdichte vloer met een frisse uitstraling die geschikt is voor uw kleedkamers maar ook voor bijbehorende ruimtes als gangen, douches en toiletten. De vloeistofdichte pvc vloeren van Boekhout passen perfect in dit profiel.

Vloeistofdichte pvc kleedruimtevloer van Boekhout 

 • Stootvast en sterk: in- en uitrijdende auto’s, zware machines en trillende installaties vragen om een sterke, stootvaste en geluiddempende ondergrond.

 • Duurzaam: bij een grote investering wilt u dat deze lang mee gaat. Gebruik van gerecycled PVC, de vloeistofdichtheid en de wijze van reinigen helpen het milieu te sparen.

 • Vloeistofdicht: van olie en vetten tot koelvloeistof, het is belangrijk dat er niets weglekt naar andere ruimtes of de bodem, zodat uw bedrijf garant staat voor hygiëne en de vloeistofdichtheidsnorm VVV.

 • Eenvoudig en snel te reinigen: olie, vetten, smeermiddelen en andere chemicaliën zorgen voor zwaar bevuilde vloeren. Voor veiligheid, comfort en een professionele uitstraling, dient uw vloer grondig schoon te zijn.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Meer dan 20 jaar ervaring
De meest complete service
Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Geluiddempend

  De PVC toplaag heeft een isolerende en geluiddempende werking. Hierdoor kan er comfortabel en rustig worden gewerkt.

 • Veerkrachtig

  PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm)

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen.

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Scheurbestendig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig.

 • Snel gelegd en direct te belopen

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen.

 • Gefaseerd aan te brengen

  Het is mogelijk om de bedrijfsvloer in fases aan te laten brengen. Wij maken dan samen met u een planning welke dagen er gelegd kan worden. Zo hoeft u uw bedrijf niet te sluiten tijdens de werkzaamheden.

 • Eenvoudig te reinigen

  Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving.

 • Geschikt voor vloerverwarming

  Met vloerverwarming combineert u comfort en bewust energiegebruik. Bij een PVC-vloer is vloerverwarming toepasbaar.

 • Representatief en naadloos

  Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Gerecycled pvc

  Onze PVC vloeren zijn geproduceerd uit 100% gerecycled PVC. De vloeistofdichtheid garandeert dat gelekte chemicaliën niet in het milieu terechtkomen.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

 • Bestand tegen zware belasting

  De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

Een vloeistofdichte pvc kleedkamervloer, de professionele vloer voor uw kleedruimtes

Een kleedkamervloer moet volkomen vloeistofdicht zijn. Uiteraard moeten deze vloeren waterdicht zijn vanwege het douchewater dat mee de kleedkamers in wordt gelopen, maar ook zult u uw kleedruimtes vaak en intensief willen schoonmaken en dat gaat uiteraard het beste bij een volledig vloeistofdichte vloerbedekking in de kleedkamers. Bovendien is het ideaal als u met één type vloer alle ruimtes, zowel de kleedkamers als omliggende ruimtes als douches, toiletten en gangen van een dekvloer kunt voorzien.

 

Sterke en vloeistofdichte kleedkamervloeren die hygiënisch en milieuvriendelijk is

Vloeistofdichtheid is de belangrijkste eigenschap van een goede kleedkamervloer. Dat is nodig vanwege het douchewater dat mee de kleedkamers inkomt, maar vooral ook om de kleedkamers snel en goed te kunnen reinigen. Tegelijkertijd is het natuurlijk ideaal om eenzelfde type vloer te kunnen gebruiken in de kleedkamers, de douches en andere natte ruimtes en ook voor de gangen tussen de sporthal of sportvelden en de kleedkamers. De vloeistofdichtheid is gegarandeerd omdat de vloertegels onderling volledig worden verlijmd en de naden daarna nog thermisch worden dichtgelast. Het eindresultaat is een vloer die niet alleen waterdicht is, maar ook volkomen naadloos, waardoor zich nergens vuil kan ophopen in uw kleedkamers. De vloer voldoet volledig aan de eisen van de strenge vloeistofdichtheidsnorm VVV. Eventueel kunnen de pvc tegels ook op de wand worden gebruikt waarmee één naadloze en vloeistofdichte bedekking van de vloer en de wanden van uw kleedkamers ontstaat.

 

Maar u heeft natuurlijk ook een stootvaste en slijtvaste kleedkamer nodig. Uw bezoekers gaan sporten of komen net terug en de kleedkamervloer heeft soms zwaar te lijden onder hun sportspullen en de adrenaline in hun lijf. Die extra trap op de vloer met voetbalschoenen, de hockeystick die in de hoek wordt gesmeten, uw vloer moet er tegen kunnen en er mooi uit blijven zien. En dat is exact waar een Boekhout pvc vloer zich onderscheidt. Hij is stootvast en slijtvast en blijft mooi onder alle aanslagen.

 

Tegelijkertijd is uw kleedkamervloer wel een zeer milieuvriendelijke vloer. Het pvc in de vloertegels is gemaakt uit 100% gerecycled pvc. Omdat de vloer volledig vloeistofdicht is, weet u ook zeker dat er nooit schoonmaakmiddelen naar de bodem of in andere ruimtes kunnen weglekken en de isolerende eigenschappen van de vloer dragen rechtstreeks bij aan uw duurzaamheidsdoelstellingen.

 

Een veilige en comfortabele vloer met een frisse look in uw kleedkamer

Veiligheid is een belangrijke eis voor uw nieuwe kleedkamervloeren. Omdat de vloeren nogal eens glad zijn van zweet en douchewater, is het belangrijk dat uw vloer uitstekende antislip eigenschappen heeft en dat is bij onze pvc vloeistofdichte vloeren dan ook gegarandeerd. Maar u wilt ook geen concessies doen aan zaken als brandveiligheid en dan is het goed om te weten dat in het pvc in de vloer brandvertragende materialen zijn verwerkt.

 

Minstens zo belangrijk vinden uw sportende gasten het comfort in uw kleedruimtes. Ze lopen met hun blote voeten en slippers over de vloer en dat moet comfortabel aanvoelen. Dat doet het dan ook dankzij het gebruik van ergonomisch veerkrachtige vloertegels. De holle klanken van veel kleedkamers worden tegelijkertijd afgezwakt door de geluidsdempende vloertegels en op de plaatsen waar u dat prettig vindt, kan de pvc vloer worden gecombineerd met vloerverwarming.

 

U kunt uw kleedkamers en omliggende ruimtes uitvoeren met exact de look & feel die u in gedachten heeft. We hebben een breed assortiment aan kleuren en stijlen waarmee u vrij kunt combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld ook verschillende delen of looproutes in de kleedkamers markeren met verschillende kleuren en ook uw naam of logo kunnen in de kleedkamervloer worden verwerkt.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Een rendabele kleedkamervloer die we snel en efficiënt plaatsen

Uiteraard stopt u het liefst niet teveel geld in kleedkamers en al helemaal niet in de vloer en u kijkt dus kritisch naar onze prijzen. Dat mag, want het inkoopvoordeel dat we hebben bij de kwaliteitsproducenten vertalen we zoveel mogelijk in onze vierkante meterprijs voor u. Naast de inkoopprijs zijn er echter meer zaken die u moet meenemen in uw businesscase. Denk daarbij aan het onderhoudsarme karakter van de vloer, de efficiënte schoonmaak en de lange levensduur. Een investering in een vloeistofdichte pvc vloer is een diepte investering die zich snel terugbetaalt.

 

We installeren uw kleedkamervloeren goed en efficiënt in uw kleedruimtes, douches en andere ruimtes bij uw sportinstelling. Er is geen complexe voorbehandeling nodig en de nieuwe vloer kan meestal direct over de ondervloer worden verlijmd. Vervolgens worden de tegels onderling aan elkaar gelijmd en lassen we de naden thermisch dicht. Daarmee is uw kleedkamervloer klaar voor gebruik. Er is geen lange droogtijd en uw kleedkamervloer kan vrijwel direct volledig worden belast. We plannen de plaatsing nauwkeurig met u af en proberen uw openingstijden en trainingen zo min mogelijk te verstoren.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Vloeren