banner

Kleedkamer vloeren | Boekhout bedrijfsvloeren

Vloeistofdichte pvc kleedruimtevloer van Boekhout

Voor uw nieuwe kleedkamervloeren zoekt u een sportieve en waterdichte vloer met een frisse uitstraling die geschikt is voor uw kleedkamers maar ook voor bijbehorende ruimtes als gangen, douches en toiletten. De vloeistofdichte pvc vloeren van Boekhout passen perfect in dit profiel.

 

Een vloeistofdichte pvc kleedkamervloer, de professionele vloer voor uw kleedruimtes

Een kleedkamervloer moet volkomen vloeistofdicht zijn. Uiteraard moeten deze vloeren waterdicht zijn vanwege het douchewater dat mee de kleedkamers in wordt gelopen, maar ook zult u uw kleedruimtes vaak en intensief willen schoonmaken en dat gaat uiteraard het beste bij een volledig vloeistofdichte vloerbedekking in de kleedkamers. Bovendien is het ideaal als u met één type vloer alle ruimtes, zowel de kleedkamers als omliggende ruimtes als douches, toiletten en gangen van een dekvloer kunt voorzien.

 

Sterke en vloeistofdichte kleedkamervloeren die hygiënisch en milieuvriendelijk is

Vloeistofdichtheid is de belangrijkste eigenschap van een goede kleedkamervloer. Dat is nodig vanwege het douchewater dat mee de kleedkamers inkomt, maar vooral ook om de kleedkamers snel en goed te kunnen reinigen. Tegelijkertijd is het natuurlijk ideaal om eenzelfde type vloer te kunnen gebruiken in de kleedkamers, de douches en andere natte ruimtes en ook voor de gangen tussen de sporthal of sportvelden en de kleedkamers. De vloeistofdichtheid is gegarandeerd omdat de vloertegels onderling volledig worden verlijmd en de naden daarna nog thermisch worden dichtgelast. Het eindresultaat is een vloer die niet alleen waterdicht is, maar ook volkomen naadloos, waardoor zich nergens vuil kan ophopen in uw kleedkamers. De vloer voldoet volledig aan de eisen van de strenge vloeistofdichtheidsnorm VVV. Eventueel kunnen de pvc tegels ook op de wand worden gebruikt waarmee één naadloze en vloeistofdichte bedekking van de vloer en de wanden van uw kleedkamers ontstaat.

 

Maar u heeft natuurlijk ook een stootvaste en slijtvaste kleedkamer nodig. Uw bezoekers gaan sporten of komen net terug en de kleedkamervloer heeft soms zwaar te lijden onder hun sportspullen en de adrenaline in hun lijf. Die extra trap op de vloer met voetbalschoenen, de hockeystick die in de hoek wordt gesmeten, uw vloer moet er tegen kunnen en er mooi uit blijven zien. En dat is exact waar een Boekhout pvc vloer zich onderscheidt. Hij is stootvast en slijtvast en blijft mooi onder alle aanslagen.

 

Tegelijkertijd is uw kleedkamervloer wel een zeer milieuvriendelijke vloer. Het pvc in de vloertegels is gemaakt uit 100% gerecycled pvc. Omdat de vloer volledig vloeistofdicht is, weet u ook zeker dat er nooit schoonmaakmiddelen naar de bodem of in andere ruimtes kunnen weglekken en de isolerende eigenschappen van de vloer dragen rechtstreeks bij aan uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Een veilige en comfortabele vloer met een frisse look in uw kleedkamer

Veiligheid is een belangrijke eis voor uw nieuwe kleedkamervloeren. Omdat de vloeren nogal eens glad zijn van zweet en douchewater, is het belangrijk dat uw vloer uitstekende antislip eigenschappen heeft en dat is bij onze pvc vloeistofdichte vloeren dan ook gegarandeerd. Maar u wilt ook geen concessies doen aan zaken als brandveiligheid en dan is het goed om te weten dat in het pvc in de vloer brandvertragende materialen zijn verwerkt.

 

Minstens zo belangrijk vinden uw sportende gasten het comfort in uw kleedruimtes. Ze lopen met hun blote voeten en slippers over de vloer en dat moet comfortabel aanvoelen. Dat doet het dan ook dankzij het gebruik van ergonomisch veerkrachtige vloertegels. De holle klanken van veel kleedkamers worden tegelijkertijd afgezwakt door de geluidsdempende vloertegels en op de plaatsen waar u dat prettig vindt, kan de pvc vloer worden gecombineerd met vloerverwarming.

 

U kunt uw kleedkamers en omliggende ruimtes uitvoeren met exact de look & feel die u in gedachten heeft. We hebben een breed assortiment aan kleuren en stijlen waarmee u vrij kunt combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld ook verschillende delen of looproutes in de kleedkamers markeren met verschillende kleuren en ook uw naam of logo kunnen in de kleedkamervloer worden verwerkt.

 

Een rendabele kleedkamervloer die we snel en efficiënt plaatsen

Uiteraard stopt u het liefst niet teveel geld in kleedkamers en al helemaal niet in de vloer en u kijkt dus kritisch naar onze prijzen. Dat mag, want het inkoopvoordeel dat we hebben bij de kwaliteitsproducenten vertalen we zoveel mogelijk in onze vierkante meterprijs voor u. Naast de inkoopprijs zijn er echter meer zaken die u moet meenemen in uw businesscase. Denk daarbij aan het onderhoudsarme karakter van de vloer, de efficiënte schoonmaak en de lange levensduur. Een investering in een vloeistofdichte pvc vloer is een diepte investering die zich snel terugbetaalt.

 

We installeren uw kleedkamervloeren goed en efficiënt in uw kleedruimtes, douches en andere ruimtes bij uw sportinstelling. Er is geen complexe voorbehandeling nodig en de nieuwe vloer kan meestal direct over de ondervloer worden verlijmd. Vervolgens worden de tegels onderling aan elkaar gelijmd en lassen we de naden thermisch dicht. Daarmee is uw kleedkamervloer klaar voor gebruik. Er is geen lange droogtijd en uw kleedkamervloer kan vrijwel direct volledig worden belast. We plannen de plaatsing nauwkeurig met u af en proberen uw openingstijden en trainingen zo min mogelijk te verstoren.

Enkele voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw kleedruimtes

 Zeer slijtvast en stootvast
 Eenvoudig te reinigen
 Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
 Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
 Antislip
 Chemisch bestendig
 Representatief en stijlvol
 Hoogwaardig verlijmd
 Ergonomisch
 Veerkrachtig
 Warmte- en geluidisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk
 Brandvertragend

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving