banner

Dansschool vloeren | Boekhout Bedrijfsvloeren

Vloeistofdichte pvc dansvloer van Boekhout

Uw stijlvolle dansschool verdient een stijlvolle en duurzame dansschoolvloer, en met de vloeistofdichte pvc vloeren van Boekhout heeft u een uitstekende en representatieve vloer voor uw bedrijf.

 

Boekhout vloeistofdichte pvc dansschoolvloeren, de juiste bedrijfsvloer voor uw dansschool

De vloeren in uw dansschool worden stevig belast. Dat betreft natuurlijk niet alleen de dansvloer, waarvoor u wellicht een speciale laminaatvloer heeft gekozen, maar juist ook voor de andere vloeren in uw dansgelegenheid, van garderobe tot aan het bargedeelte, kleedruimtes en het sanitair. Voor al die andere vloeren is het ideaal als u ze met één compleet vloerenconcept van de juiste vloerbedekking kunt voorzien. De pvc vloeren van Boekhout leveren u deze totaaloplossing voor uw dansschool.

 

Een sterke en hygiënische dansschool vloer die ook uiterst duurzaam en milieuvriendelijk is

Uw dansvloer moet vanzelfsprekend tegen een stootje kunnen. Uw dansers, of het nu leerlingen zijn of wedstrijddansers, nemen hun pit en energie mee vanaf de dansvloer naar de rest van uw danscentrum. U wilt daar dan ook vloeren die geschikt zijn voor de horeca. Vloeren die stevig zijn, robuust en vrijwel onverslijtbaar. Onze vloeistofdichte pvc vloeren passen uitstekend in dit profiel. Hoe zwaar ze ook worden belast, ze blijven in uitstekende staat, tot vele jaren na het leggen van de vloer. En ook als u uw inrichting of indeling regelmatig wijzigt, uw vloer kan uistekend tegen het geschuif met de inventaris.

 

Uiteraard wilt u na iedere danswedstrijd of intensieve lesdag uw dansschool goed reinigen en ook uw vloer hoort daar natuurlijk bij. De pvc vloeren van Boekhout zijn vloeistofdicht en voldoen zelfs aan de eisen van de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening). Dat is uiteraard handig als er eens een drankje valt, maar het is vooral ideaal als u de vloer goed en snel wilt schoonmaken. Dankzij de thermisch dichtgelaste naden loopt er nergens schoonmaakwater de vloer in en nergens kan vuil zich ophopen of achterblijven. Voor uw horecagedeelte is het goed om te weten dat de vloer daarmee ook voldoet aan de HACCP Hygiëne eisen.

 

De vloeistofdichtheid van uw vloer maakt hem ook bijzonder milieuvriendelijk, omdat nergens schoonmaakmiddelen en andere chemicaliën onder de vloer en in de bodem kunnen terechtkomen. Maar de vloer is ook milieuvriendelijk vanwege het 100% gerecycled pvc dat voor de productie van de vloertegels is gebruikt. En onderschat ook de warmte-isolerende eigenschappen van uw nieuwe pvc vloer niet.

Een mooie, veilige en comfortabele dansvloer

U wilt er niet aan denken, brand in uw prachtige dansschool. Toch is het goed om erover na te denken, en dan is het goed te weten dat de pvc vloeren van Boekhout zijn opgebouwd uit brandvertragende pvc tegels. Maar ook aan de dagelijkse veiligheid van uw personeel en bezoekers is gedacht, want zelfs als de vloer vochtig is, is hij bijzonder slip-vast. De uitstekende antislip eigenschappen van het pvc maken de kans op glijpartijen klein.

 

Voor een dansschool is stijl en interieur een belangrijk onderwerp. U wilt uw lessen en wedstrijden in een mooie entourage laten plaatsvinden en dan moeten uiteraard ook uw vloeren bij uw interieur passen. Onze pvc vloeren zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en stijlen en omdat iedere vloer is opgebouwd uit losse tegels kunt u vrijuit combineren met kleuren, terwijl ook de lasnaden tussen de tegels in verschillende kleuren kunnen worden uitgevoerd. Ook uw logo of naam kunnen we in de vloeren van uw dansschool laten terugkomen.

 

Voor uw gasten en medewerkers van de dansschool is het extra prettig dat uw pvc vloer prettig loopt en staat, dankzij het ergonomisch veerkrachtige pvc. Voor de akoestiek is het daarbij prettig dat de vloertegels geluidsdempend zijn. En in bijvoorbeeld kantoorruimtes in uw zaak kan het aangenaam zijn dat uw vloeistofdichte pvc vloer kan worden gecombineerd met vloerverwarming.

 

Een betaalbare en onderhoudsarme dansschoolvloer, die professioneel wordt geplaatst

Uw dansschool heeft waarschijnlijk een groot aantal vierkante meters en dus zult u bij een nieuwe bedrijfsvloer kritisch zijn op de kosten per vierkante meter. Boekhout is gespecialiseerd in pvc vloeren en levert vloeren met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Maar ook het onderhoudsarme karakter van de vloer moet u zeker laten meewegen bij uw keuze, evenals het gemak waarmee de vloer dagelijks snel en goed kan worden schoongemaakt. Uw vloer heeft bovendien een bijzonder lange levensduur waarin hij dankzij de slijtvastheid bijzonder mooi blijft.

 

Uiteraard plaatsen onze specialisten de nieuwe vloer in uw danscentrum snel en goed. Samen met u en uw medewerkers maken we een gedetailleerd vloerenplan waarbij we optimaal rekening houden met uw bedrijfsvoering en openingstijden. Omdat onze vloeistofdichte vloer op vrijwel ieder vloer kan worden gelijmd zonder ingewikkelde voorbehandelingen en na plaatsing nauwelijks hoeft te drogen, is uw dansschool weer snel toegankelijk voor lessen, demonstraties en wedstrijden.

Enkele voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw danscentrum

 Representatief en stijlvol
 Brandvertragend
 Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
 Zeer slijtvast en stootvast
 Eenvoudig te reinigen
 Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
 Antislip
 Chemisch bestendig
 Hoogwaardig verlijmd
 Ergonomisch
 Veerkrachtig
 Warmte- en geluidisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving