Uitnodigende Dansvloeren

Uw stijlvolle dansschool verdient een stijlvolle en duurzame dansschoolvloer, en met de vloeistofdichte pvc vloeren van Boekhout heeft u een uitstekende en representatieve vloer voor uw bedrijf.

Een dansvloer gelegd door Boekhout is: 

 • Stootvast en sterk: in- en uitrijdende auto’s, zware machines en trillende installaties vragen om een sterke, stootvaste en geluiddempende ondergrond.

 • Duurzaam: bij een grote investering wilt u dat deze lang mee gaat. Gebruik van gerecycled PVC, de vloeistofdichtheid en de wijze van reinigen helpen het milieu te sparen.

 • Vloeistofdicht: van olie en vetten tot koelvloeistof, het is belangrijk dat er niets weglekt naar andere ruimtes of de bodem, zodat uw bedrijf garant staat voor hygiëne en de vloeistofdichtheidsnorm VVV.

 • Eenvoudig en snel te reinigen: olie, vetten, smeermiddelen en andere chemicaliën zorgen voor zwaar bevuilde vloeren. Voor veiligheid, comfort en een professionele uitstraling, dient uw vloer grondig schoon te zijn.

Vraag over bedrijfsvloeren?

Het snelcontact formulier is tijdelijk gedeactiveerd, neem contact op via info@boekhoutvloeren.nl of bel naar +31 88 17 17 500.

Benieuwd naar de prijs van een dansvloer?

1
2
3
4
5

Soort vloer:

Nog een keuze maken
Een andere keuze maken
Volgende stap
Icoon vloeistofdicht2

Vloeistofdichte PVC vloer

Csticker
parquet

Design PVC vloer

Csticker
Icoon beide

Vloeistofdichte- & Design PVC vloeren

Csticker
Kliktegel prijzentool

PVC Kliktegels

Csticker
Vorige stap
Volgende stap
1
2
3
4
5

Toepassing:

Nog een keuze maken
Een andere keuze maken
Volgende stap
winkel

Winkel

Csticker
keuken

Keuken

Csticker
garage

Garage

Csticker
horeca

Horeca

Csticker
Werkplaats

Werkplaats

Csticker
Industrie

Industrie

Csticker
sport

Sport

Csticker
Lab

Laboratorium

Csticker
kantoor

Kantoor

Csticker
Gezondheidszorg2

Gezondheidszorg

Csticker
Onderwijs2

Onderwijs

Csticker
vraagteken

Overig

Csticker
Vorige stap
Volgende stap
1
2
3
4
5

Type ondervloer:

Nog een keuze maken
Een andere keuze maken
Volgende stap
Cement ondervloer

Cement

Csticker
Beton ondervloer

Beton

Csticker
Hout ondervloer

Hout

Csticker
Tegels ondervloer2

Tegels

Csticker
vraagteken3

Overig , Weet ik niet

Csticker
Vorige stap
Volgende stap
1
2
3
4
5
Vorige stap
Volgende stap
1
2
3
4
5

Ik wil een ... ontvangen: (meerdere opties mogelijk)

Nog een keuze maken
Een andere keuze maken
Volgende stap
Richtprijs

Richtprijs

Csticker
Gerichte prijs

Gerichte offerte

Csticker
Proefpakket12

Gratis proefpakket

Csticker
Advies op locatie

Advies op locatie

Csticker
Telefonisch advies

Telefonisch advies

Csticker
Mailadvies

Mail advies

Csticker
Vorige stap
Volgende stap
1
2
3
4
5

Ontvang informatie en een voorstel op maat in je mailbox

 

✓ Uiteraard respecteren wij uw privacy

 

Na het invullen van onderstaande gegevens en op verzenden geklikt te hebben bekijken wij aan de hand van de ontvangen gegevens de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. 

Hierna nemen wij spoedig contact met u op om een passend advies te geven.

Meer invulmogelijkheden

Vorige stap

Uw keuze

1
Soort vloer:
2
Toepassing:
3
Type ondervloer:
4
Vierkante meter:
Aantal vierkante Winkel meters 0
Aantal vierkante Keuken meters 0
Aantal vierkante Garage meters 0
Aantal vierkante Horeca meters 0
Aantal vierkante Werkplaats meters 0
Aantal vierkante Industrie meters 0
Aantal vierkante Sport meters 0
Aantal vierkante Laboratorium meters 0
Aantal vierkante Kantoor meters 0
Aantal vierkante Gezondheidszorg meters 0
Aantal vierkante Onderwijs meters 0
Aantal vierkante Overig meters 0
5
Ik wil een ... ontvangen: (meerdere opties mogelijk)
Prijs per m² 0 0 0 0
Prijs per m² 0 0 0 0
Prijs per m² 0 0 0 0
Prijs per m² 0 0 0 0
Prijs per m² 0 0 0 0
Prijs per m² 0 0 0 0
Prijs per m² 0 0 0 0
Prijs per m² 0 0 0 0
Prijs per m² 0 0 0 0
Prijs per m² 0 0 0 0
Prijs per m² 0 0 0 0
Prijs per m² 0 0 0 0
Plint prijs 0
Subtotaal prijs 0
( Winkel 0 t/m € 0 per m² )
( Keuken 0 t/m € 0 per m² )
( Garage 0 t/m € 0 per m² )
( Horeca 0 t/m € 0 per m² )
( Werkplaats 0 t/m € 0 per m² )
( Industrie 0 t/m € 0 per m² )
( Sport 0 t/m € 0 per m² )
( Laboratorium 0 t/m € 0 per m² )
( Kantoor 0 t/m € 0 per m² )
( Gezondheidszorg 0 t/m € 0 per m² )
( Onderwijs 0 t/m € 0 per m² )
( Overig 0 t/m € 0 per m² )

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

Boekhout dansschoolvloeren, de juiste bedrijfsvloer voor uw dansschool

De vloeren in uw dansschool worden stevig belast. Dat betreft natuurlijk niet alleen de dansvloer, waarvoor u wellicht een speciale laminaatvloer heeft gekozen, maar juist ook voor de andere vloeren in uw dansgelegenheid, van garderobe tot aan het bargedeelte, kleedruimtes en het sanitair. Voor al die andere vloeren is het ideaal als u ze met één compleet vloerenconcept van de juiste vloerbedekking kunt voorzien. De pvc vloeren van Boekhout leveren u deze totaaloplossing voor uw dansschool.

 

Een sterke en hygiënische dansschool vloer die ook uiterst duurzaam en milieuvriendelijk is

Uw dansvloer moet vanzelfsprekend tegen een stootje kunnen. Uw dansers, of het nu leerlingen zijn of wedstrijddansers, nemen hun pit en energie mee vanaf de dansvloer naar de rest van uw danscentrum. U wilt daar dan ook vloeren die geschikt zijn voor de horeca. Vloeren die stevig zijn, robuust en vrijwel onverslijtbaar. Onze vloeren passen uitstekend in dit profiel. Hoe zwaar ze ook worden belast, ze blijven in uitstekende staat, tot vele jaren na het leggen van de vloer. En ook als u uw inrichting of indeling regelmatig wijzigt, uw vloer kan uistekend tegen het geschuif met de inventaris.

 

Uiteraard wilt u na iedere danswedstrijd of intensieve lesdag uw dansschool goed reinigen en ook uw vloer hoort daar natuurlijk bij. De vloeren van Boekhout voldoen aan de eisen van de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening). Dat is uiteraard handig als er eens een drankje valt, maar het is vooral ideaal als u de vloer goed en snel wilt schoonmaken. Dankzij de thermisch dichtgelaste naden loopt er nergens schoonmaakwater de vloer in en nergens kan vuil zich ophopen of achterblijven. Voor uw horecagedeelte is het goed om te weten dat de vloer daarmee ook voldoet aan de HACCP Hygiëne eisen.

 

Uw vloer is ook milieuvriendelijk, omdat nergens schoonmaakmiddelen en andere chemicaliën onder de vloer en in de bodem terecht kunnen komen. Maar de vloer is ook milieuvriendelijk vanwege het 100% gerecycled pvc dat voor de productie van de vloertegels is gebruikt. En onderschat ook de warmte-isolerende eigenschappen van uw nieuwe pvc vloer niet.

 

Een mooie, veilige en comfortabele dansvloer

U wilt er niet aan denken, brand in uw prachtige dansschool. Toch is het goed om erover na te denken, en dan is het goed te weten dat de pvc vloeren van Boekhout zijn opgebouwd uit brandvertragende pvc tegels. Maar ook aan de dagelijkse veiligheid van uw personeel en bezoekers is gedacht, want zelfs als de vloer vochtig is, is hij bijzonder slip-vast. De uitstekende antislip eigenschappen van het pvc maken de kans op glijpartijen klein.

 

Voor een dansschool is stijl en interieur een belangrijk onderwerp. U wilt uw lessen en wedstrijden in een mooie entourage laten plaatsvinden en dan moeten uiteraard ook uw vloeren bij uw interieur passen. Onze pvc vloeren zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en stijlen en omdat iedere vloer is opgebouwd uit losse tegels kunt u vrijuit combineren met kleuren, terwijl ook de lasnaden tussen de tegels in verschillende kleuren kunnen worden uitgevoerd. Ook uw logo of naam kunnen we in de vloeren van uw dansschool laten terugkomen.

 

Voor uw gasten en medewerkers van de dansschool is het extra prettig dat uw pvc vloer prettig loopt en staat, dankzij het ergonomisch veerkrachtige pvc. Voor de akoestiek is het daarbij prettig dat de vloertegels geluidsdempend zijn. En in bijvoorbeeld kantoorruimtes in uw zaak kan het aangenaam zijn dat uw vloer kan worden gecombineerd met vloerverwarming.

 

Een betaalbare en onderhoudsarme dansschoolvloer, die professioneel wordt geplaatst

Uw dansschool heeft waarschijnlijk een groot aantal vierkante meters en dus zult u bij een nieuwe bedrijfsvloer kritisch zijn op de kosten per vierkante meter. Boekhout is gespecialiseerd in pvc vloeren en levert vloeren met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Maar ook het onderhoudsarme karakter van de vloer moet u zeker laten meewegen bij uw keuze, evenals het gemak waarmee de vloer dagelijks snel en goed kan worden schoongemaakt. Uw vloer heeft bovendien een bijzonder lange levensduur waarin hij dankzij de slijtvastheid bijzonder mooi blijft.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Uiteraard plaatsen onze specialisten de nieuwe vloer in uw danscentrum snel en goed. Samen met u en uw medewerkers maken we een gedetailleerd vloerenplan waarbij we optimaal rekening houden met uw bedrijfsvoering en openingstijden. Omdat onze vloeistofdichte vloer op vrijwel ieder vloer kan worden gelijmd zonder ingewikkelde voorbehandelingen en na plaatsing nauwelijks hoeft te drogen, is uw dansschool weer snel toegankelijk voor lessen, demonstraties en wedstrijden.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties