banner

Bakkerijvloeren | Boekhout Bedrijfsvloeren

Vloeistofdichte pvc bakkerijvloeren van Boekhout

Of u nu een banketbakker bent, een bakkerswinkel runt of een grote bakkerij, vloeistofdichte pvc bedrijfsvloeren zijn bij uitstek geschikt als bakkerijvloer. Voor de vloer van een bakker is hygiëne essentieel, maar de vloer moet ook sfeervol en klantvriendelijk zijn.

Een vloeistofdichte pvc bakkerijvloer, de juiste bedrijfsvloer voor uw bakkerij

Een vloeistofdichte bedrijfsvloer is de perfecte oplossing voor bakkers en banketbakkers, zowel voor het winkeldeel als voor de bakkerij zelf. Deze bakkerijvloeren zijn hygiënisch, duurzaam, veilig en representatief en kunnen snel met lage investeringen worden gerealiseerd.

 

Een hygiënische, milieuvriendelijke en duurzame bakkerijvloer

Grote aantallen klanten genieten dagelijks van de producten uit uw bakkerij. Dat betekent dat u op het gebied van hygiëne geen enkele concessie kan doen. In een bakkerij moet bij wijze van spreken van de vloer gegeten kunnen worden. Met een vloeistofdichte vloer op pvc basis beschikt u over de meest hygiënische bakkerijvloer die uiteraard volledig voldoet aan de HACCP normen. Uw vloer kan intensief gereinigd worden en nat reinigen van de vloer gaat snel en eenvoudig. Deze vloer voorkomt dat gemorste stoffen lekken naar andere ruimtes of in de bodem terechtkomen en de gemorste stoffen zijn makkelijk op te ruimen. De vloer is volledig vloeistofdicht en de naden worden extra dicht gesmolten. Dit proces, dat thermische lassen wordt genoemd, maakt de vloer extra fraai maar zorgt bovenal dat uw vloer nog eenvoudiger is schoon te houden. En vanzelfsprekend voldoet een vloeistofdichte bakkerijvloer van Boekhout aan de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening).

Naast hygiëne zijn duurzaamheid en milieuvriendelijkheid een belangrijk kenmerk van onze bakkerijvloeren. De milieuvriendelijke vloertegels zijn geproduceerd uit 100% gerecycled PVC, waarmee uw bakkerijvloer van vloeistofdicht pvc een bijzonder duurzame keuze is. Ook de warmte isolerende specificaties van deze bakkersvloeren dragen bij aan het milieuvriendelijke karakter, terwijl de sterke geluidsdempende eigenschappen van de vloer uw bakkersbedrijf tot een sfeervolle werk- en winkelruimte maakt.

Uiteraard wenst u een slijtvaste bakkerijvloer, want niet alleen uw personeel werkt hard binnen uw bedrijf, maar ook de vele klanten vormen een belasting voor uw vloer. De hoogwaardigheid van onze vloerproducten verzekert u van een lange levensduur, u krijgt een vloer in uw bakkerij waarvan u jarenlang plezier en werkgemak zult beleven. De vloer is uiteraard bestand tegen de belasting en het gewicht van zware machines en ovens.

Een veilige en mooie bakkerijvloer die zeer comfortabel is

Boekhout vloeistofdichte bedrijfsvloeren zijn gefabriceerd met brandvertragende materialen, zodat brand zoveel mogelijk wordt afgeremd. En omdat de vloerruimte in uw bakkerij vaak gereinigd wordt en nat is, is ook de slipvastheid van de vloeistofdichte pvc vloeren van Boekhout een belangrijk voordeel. De vloer is ook in natte toestand antislip en biedt medewerkers en klanten een veilige werk- en winkelplek.

Onze pvc vloeren zijn daarnaast zeer comfortabel. In de dynamische omgeving van een bakkerij wordt veel gelopen of juist staand gewerkt. Het gebruikte PVC is ergonomisch veerkrachtig en biedt daarmee veel comfort voor de voeten van medewerkers en klanten die op hun bestelling staan te wachten. De vloeistofdichte bakkersvloer kan uitstekend worden gecombineerd met vloerverwarming.

Uw bedrijfsvloer kan volledig aan uw persoonlijke wensen worden aangepast. Boekhout heeft een zeer uitgebreid assortiment aan vloerdiktes, kleuren en stijlen en kan uw vloer dan ook helemaal naar wens en persoonlijke voorkeuren samenstellen. Of u nu een kleurcombinatie zoekt die de smetteloosheid van uw bakkerij versterkt, of een meer ambachtelijke uitstraling voor het winkeldeel, het is allemaal te realiseren. Routeringen en werkplekken kunnen daarbij speciaal gemarkeerd worden met kleurverschillen en lijnen. En vanzelfsprekend kunnen uw logo en bedrijfsnaam in de vloer worden verwerkt.

 

Een onderhoudsarme bakkerijvloer tegen lage investeringen en professioneel gelegd

Als specialist in bedrijfsvloeren levert Boekhout uw bakkerijvloer tegen zeer scherpe prijzen. De hoge materiaalkwaliteit garandeert een lange levensduur en u heeft lage onderhoudskosten. Met een vloeistofvrije PVC vloer voor uw bakkerij hebt u de zekerheid van een fraaie, maar ook tijdloze en zeer kostenefficiënte vloer, die bovendien eenvoudig is te reinigen.

Onze vakmensen, stuk voor stuk ervaren vloerenleggers, plaatsen deze vloer perfect en in nauw overleg met u. Het leggen wordt gedetailleerd met u ingepland, waarmee u zeker bent van een perfect geplaatste en hoogwaardig verlijmde vloer. Boekhout vloerenexperts zorgen dat uw eigen bedrijfsactiviteiten niet of minimaal worden gehinderd. Indien gewenst plannen we het werk buiten uw openingstijden en anders werken we samen met u aan een gefaseerd plaatsingsplan waarmee u en uw collega's kunnen doorwerken tijdens de werkzaamheden aan de nieuwe vloer. De gebruikte materialen en de wijze van plaatsing maken het mogelijk om de tegelvloer over vrijwel iedere ondervloer aan te brengen, zonder bijzondere voorbewerkingen maar ook zonder iets van de vloeistofdichtheid te verliezen. Omdat de vloeistofvaste dekvloer geen droogtijd heeft, zijn onze bakkerijvloeren direct na het aanleggen geschikt voor intensief gebruik.

Enkele voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw banketbakkerij of bakkerij

 Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
 Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
 Antislip
 Eenvoudig te reinigen
 Zeer slijtvast en stootvast (ook bij gebruik van zware gereedschappen)
 Chemisch bestendig
 Representatief en stijlvol
 Hoogwaardig verlijmd
 Ergonomisch
 Veerkrachtig
 Warmte- en geluidisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk
 Brandvertragend

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving