Vloeistofdichte Boekhout Bakkerijvloeren

Of u nu een banketbakker bent, een bakkerswinkel runt of een grote bakkerij, vloeistofdichte pvc bedrijfsvloeren zijn bij uitstek geschikt als bakkerijvloer. Voor de vloer van een bakker is hygiëne essentieel, maar de vloer moet ook sfeervol en klantvriendelijk zijn.

Vloeistofdichte pvc bakkerijvloeren van Boekhout

 • Stootvast en sterk: in- en uitrijdende auto’s, zware machines en trillende installaties vragen om een sterke, stootvaste en geluiddempende ondergrond.

 • Duurzaam: bij een grote investering wilt u dat deze lang mee gaat. Gebruik van gerecycled PVC, de vloeistofdichtheid en de wijze van reinigen helpen het milieu te sparen.

 • Vloeistofdicht: van olie en vetten tot koelvloeistof, het is belangrijk dat er niets weglekt naar andere ruimtes of de bodem, zodat uw bedrijf garant staat voor hygiëne en de vloeistofdichtheidsnorm VVV.

 • Eenvoudig en snel te reinigen: olie, vetten, smeermiddelen en andere chemicaliën zorgen voor zwaar bevuilde vloeren. Voor veiligheid, comfort en een professionele uitstraling, dient uw vloer grondig schoon te zijn.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Meer dan 20 jaar ervaring
De meest complete service
Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Geluiddempend

  De PVC toplaag heeft een isolerende en geluiddempende werking. Hierdoor kan er comfortabel en rustig worden gewerkt.

 • Veerkrachtig

  PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm)

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen.

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Scheurbestendig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig.

 • Snel gelegd en direct te belopen

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen.

 • Gefaseerd aan te brengen

  Het is mogelijk om de bedrijfsvloer in fases aan te laten brengen. Wij maken dan samen met u een planning welke dagen er gelegd kan worden. Zo hoeft u uw bedrijf niet te sluiten tijdens de werkzaamheden.

 • Eenvoudig te reinigen

  Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving.

 • Geschikt voor vloerverwarming

  Met vloerverwarming combineert u comfort en bewust energiegebruik. Bij een PVC-vloer is vloerverwarming toepasbaar.

 • Representatief en naadloos

  Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Gerecycled pvc

  Onze PVC vloeren zijn geproduceerd uit 100% gerecycled PVC. De vloeistofdichtheid garandeert dat gelekte chemicaliën niet in het milieu terechtkomen.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

 • Bestand tegen zware belasting

  De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

Snel en goed geplaatst

U ondervindt minimale hinder door het leggen van de vloer. Onze vloerenexperts maken een gedetailleerd plaatsingsplan en stemmen dat met u af.

Een PVC vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Door de vloer gefaseerd te leggen kunt u doorwerken terwijl de vakmannen van Boekhout uw vloer plaatsen. De PVC vloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast.

Kortom: u heeft in korte tijd een perfect verlijmde vloer met vanzelfsprekend volledige garantie.

 

Een vloeistofdichte pvc bakkerijvloer, de juiste bedrijfsvloer voor uw bakkerij

Een vloeistofdichte bedrijfsvloer is de perfecte oplossing voor bakkers en banketbakkers, zowel voor het winkeldeel als voor de bakkerij zelf. Deze bakkerijvloeren zijn hygiënisch, duurzaam, veilig en representatief en kunnen snel met lage investeringen worden gerealiseerd.

 

Een hygiënische, milieuvriendelijke en duurzame bakkerijvloer

Grote aantallen klanten genieten dagelijks van de producten uit uw bakkerij. Dat betekent dat u op het gebied van hygiëne geen enkele concessie kan doen. In een bakkerij moet bij wijze van spreken van de vloer gegeten kunnen worden. Met een vloeistofdichte vloer op pvc basis beschikt u over de meest hygiënische bakkerijvloer die uiteraard volledig voldoet aan de HACCP normen. Uw vloer kan intensief gereinigd worden en nat reinigen van de vloer gaat snel en eenvoudig. Deze vloer voorkomt dat gemorste stoffen lekken naar andere ruimtes of in de bodem terechtkomen en de gemorste stoffen zijn makkelijk op te ruimen. De vloer is volledig vloeistofdicht en de naden worden extra dicht gesmolten. Dit proces, dat thermische lassen wordt genoemd, maakt de vloer extra fraai maar zorgt bovenal dat uw vloer nog eenvoudiger is schoon te houden. En vanzelfsprekend voldoet een vloeistofdichte bakkerijvloer van Boekhout aan de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening).

Naast hygiëne zijn duurzaamheid en milieuvriendelijkheid een belangrijk kenmerk van onze bakkerijvloeren. De milieuvriendelijke vloertegels zijn geproduceerd uit 100% gerecycled PVC, waarmee uw bakkerijvloer van vloeistofdicht pvc een bijzonder duurzame keuze is. Ook de warmte isolerende specificaties van deze bakkersvloeren dragen bij aan het milieuvriendelijke karakter, terwijl de sterke geluidsdempende eigenschappen van de vloer uw bakkersbedrijf tot een sfeervolle werk- en winkelruimte maakt.

Uiteraard wenst u een slijtvaste bakkerijvloer, want niet alleen uw personeel werkt hard binnen uw bedrijf, maar ook de vele klanten vormen een belasting voor uw vloer. De hoogwaardigheid van onze vloerproducten verzekert u van een lange levensduur, u krijgt een vloer in uw bakkerij waarvan u jarenlang plezier en werkgemak zult beleven. De vloer is uiteraard bestand tegen de belasting en het gewicht van zware machines en ovens.

Een veilige en mooie bakkerijvloer die zeer comfortabel is

Boekhout vloeistofdichte bedrijfsvloeren zijn gefabriceerd met brandvertragende materialen, zodat brand zoveel mogelijk wordt afgeremd. En omdat de vloerruimte in uw bakkerij vaak gereinigd wordt en nat is, is ook de slipvastheid van de vloeistofdichte pvc vloeren van Boekhout een belangrijk voordeel. De vloer is ook in natte toestand antislip en biedt medewerkers en klanten een veilige werk- en winkelplek.

Onze pvc vloeren zijn daarnaast zeer comfortabel. In de dynamische omgeving van een bakkerij wordt veel gelopen of juist staand gewerkt. Het gebruikte PVC is ergonomisch veerkrachtig en biedt daarmee veel comfort voor de voeten van medewerkers en klanten die op hun bestelling staan te wachten. De vloeistofdichte bakkersvloer kan uitstekend worden gecombineerd met vloerverwarming.

Uw bedrijfsvloer kan volledig aan uw persoonlijke wensen worden aangepast. Boekhout heeft een zeer uitgebreid assortiment aan vloerdiktes, kleuren en stijlen en kan uw vloer dan ook helemaal naar wens en persoonlijke voorkeuren samenstellen. Of u nu een kleurcombinatie zoekt die de smetteloosheid van uw bakkerij versterkt, of een meer ambachtelijke uitstraling voor het winkeldeel, het is allemaal te realiseren. Routeringen en werkplekken kunnen daarbij speciaal gemarkeerd worden met kleurverschillen en lijnen. En vanzelfsprekend kunnen uw logo en bedrijfsnaam in de vloer worden verwerkt.

 

Een onderhoudsarme bakkerijvloer tegen lage investeringen en professioneel gelegd

Als specialist in bedrijfsvloeren levert Boekhout uw bakkerijvloer tegen zeer scherpe prijzen. De hoge materiaalkwaliteit garandeert een lange levensduur en u heeft lage onderhoudskosten. Met een vloeistofvrije PVC vloer voor uw bakkerij hebt u de zekerheid van een fraaie, maar ook tijdloze en zeer kostenefficiënte vloer, die bovendien eenvoudig is te reinigen.

 

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Onze vakmensen, stuk voor stuk ervaren vloerenleggers, plaatsen deze vloer perfect en in nauw overleg met u. Het leggen wordt gedetailleerd met u ingepland, waarmee u zeker bent van een perfect geplaatste en hoogwaardig verlijmde vloer. Boekhout vloerenexperts zorgen dat uw eigen bedrijfsactiviteiten niet of minimaal worden gehinderd. Indien gewenst plannen we het werk buiten uw openingstijden en anders werken we samen met u aan een gefaseerd plaatsingsplan waarmee u en uw collega's kunnen doorwerken tijdens de werkzaamheden aan de nieuwe vloer. De gebruikte materialen en de wijze van plaatsing maken het mogelijk om de tegelvloer over vrijwel iedere ondervloer aan te brengen, zonder bijzondere voorbewerkingen maar ook zonder iets van de vloeistofdichtheid te verliezen. Omdat de vloeistofvaste dekvloer geen droogtijd heeft, zijn onze bakkerijvloeren direct na het aanleggen geschikt voor intensief gebruik.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Vloeren