Vloeistofdichte Bakkerijvloeren

Een vloeistofdichte PVC bakkerijvloer is om vele redenen de ideale werkvloer voor bakkers en banketbakkers, zowel voor het winkeldeel als voor de bakkerij zelf. Deze bakkerijvloeren zijn hygiënisch, duurzaam, veilig en representatief en kunnen snel met lage investeringen worden gerealiseerd.

PVC vloertegels, de ideale vloer voor bakkerijen en bakkerswinkels

 • Bestand tegen zware belasting: een PVC bakkerijvloer is bestand tegen de belasting van zware apparatuur en in- en uitrijdende broodkarren.
 • Geluiddempend: In een bakkerij wil je niet de werkgeluiden doorklinken naar het winkelgedeelte, PVC is veerkrachtig en geluiddempend, waardoor een aangename werkomgeving ontstaat, zonder overlast voor aangelegen ruimtes
 • Hygiënisch: in een ruimte waar wordt gewerkt met etenswaren kunt u geen concessies doen als het gaat om hygiëne. De vloeistofdichte bakkersvloeren van Boekhout passen binnen de hygiëne-eisen en voldoen aan de HACCP-norm. PVC is daarnaast zeer eenvoudig te reinigen, ook tussen te bedrijven door, zonder dat dit onveilig is voor uw personeel.
 • Vloeistofdicht: (VVV-verklaring) vloeistoffen kunnen niet weglekken naar de bodem.

 

U kunt kiezen voor gekleurde belijning, kleurvlakken of verwerking van uw bedrijfslogo in de vloer. Wij staan graag voor u klaar om u meer te vertellen over de mogelijkheden. Zo is het ook mogelijk om in het winkelgedeelte van de bakkerij te kiezen voor een design PVC strokenvloer, voor een warmere uitstraling. Ook deze vloeren voldoen aan de hygiëne-eisen.

 

Wij heten u van harte welkom in onze showroom, waar u de vloeren kunt bezichtigen.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

Een bakkerijvloer van Boekhout bedrijfsvloeren wordt snel gelegd

Heeft u een keuze naar uw wens kunnen maken? Wij kunnen doorgaans snel komen plaatsen. U ondervindt minimale hinder door het leggen van de vloer. Onze vloerenexperts maken een gedetailleerd plaatsingsplan en stemmen dat met u af.

 

Indien u dat wenst is gefaseerd aanbrengen mogelijk, zodat u uw bakkerij gedeeltelijk open kunt houden, terwijl onze vakmannen aan het werk zijn. Een PVC vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. De PVC vloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Een stijlvolle, hygiënische en veilige bakkersvloer: in korte tijd realiseren wij een perfect verlijmde vloer met vanzelfsprekend volledige garantie.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren