Aanrijdbeveiliging van Boekhout

Rondom uw pvc bedrijfsvloer kunnen we waar nodig ook een aanrijdbeveiliging of stootbeveiliging plaatsen. Want vanzelfsprekend worden onze pvc vloeren vaak toegepast in drukke, hectische en veeleisende omgevingen. Zoals garages, magazijnentransport- en productieafdelingen. Plaatsen waar soms volcontinu met karretjes, palletwagens en heftrucks wordt gereden en zwaar gereedschap wordt gebruikt. Daar gaat wel eens iets mis en in dat geval is het erg nuttig om op de risico-plekken een stootrand aan te brengen als aanrijdbeveiliging. Ook daarvoor is pvc het ideale materiaal. Het is stootvast, oersterk en eenvoudig door ons aan te brengen.

Stoot- en aanrijdbeveiliging van sterk pvc

De stootbeveiliging en aanrijdbeveiliging van Boekhout kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Bijvoorbeeld als randbeveiliging om te voorkomen dat mensen of voertuigen per ongeluk tegen een uitstekende of overhangende rand aanbotsen. Of om een groter oppervlak van een muur te beschermen, want met ons pvc kunnen we ook volledige muuroppervlaktes afdekken. Maar ook hoeken en losse buizen kunnen met ons pvc extra worden beschermd. Bovendien kunnen we mooi contrasterende signaalkleuren gebruiken voor uw aanrijdbeveiliging. Op die manier zorgen we niet alleen dat uw spullen bij een onverhoopte botsing zo goed mogelijk zijn beschermd. We voorkomen ook schade door de sterk verbeterde zichtbaarheid van muren, hoeken en andere objecten.

 

Het gebruikte pvc is sterk en veerkrachtig. Dat zorgt ervoor dat uw eigendommen optimaal zijn beschermd tegen kleine botsingen en andere gebeurtenissen. Want zeker in bedrijfsomgeving waar met heftrucks en andere wagens wordt rondgereden, ligt een ongelukje natuurlijk altijd op de loer.

 

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Boekhout realiseert uw pvc aanrijd- en stootbeveiliging

Boekhout stelt de aanrijdbeveiliging samen volgens uw eisen en bevestigt die op de gewenste plaatsen. U heeft de keuze uit vele kleuren pvc en kunt de aanrijdbeveiliging dus ook qua kleurstelling mooi laten aansluiten op uw pvc vloeren. Het eindresultaat is een bedrijfsruimte met niet alleen een mooie, slijtvaste en supersterke pvc vloer. Maar ook een ruimte die uitstekend is beschermd tegen ongewenste beschadigingen.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren