Aanrijdbeveiliging PVC | Boekhout Vloeren

Aanrijdbeveiliging van Boekhout

Rondom uw pvc bedrijfsvloer kunnen we waar nodig ook een aanrijdbeveiliging of stootbeveiliging plaatsen. Want vanzelfsprekend worden onze pvc vloeren vaak toegepast in drukke, hectische en veeleisende omgevingen. Zoals garages, magazijnen, transport- en productieafdelingen. Plaatsen waar soms volcontinu met karretjes, palletwagens en heftrucks wordt gereden en zwaar gereedschap wordt gebruikt. Daar gaat wel eens iets mis en in dat geval is het erg nuttig om op de risico-plekken een stootrand aan te brengen als aanrijdbeveiliging. Ook daarvoor is pvc het ideale materiaal. Het is stootvast, oersterk en eenvoudig door ons aan te brengen.

Stoot- en aanrijdbeveiliging van sterk pvc

De stootbeveiliging en aanrijdbeveiliging van Boekhout kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Bijvoorbeeld als randbeveiliging om te voorkomen dat mensen of voertuigen per ongeluk tegen een uitstekende of overhangende rand aanbotsen. Of om een groter oppervlak van een muur te beschermen, want met ons pvc kunnen we ook volledige muuroppervlaktes afdekken. Maar ook hoeken en losse buizen kunnen met ons pvc extra worden beschermd. Bovendien kunnen we mooi contrasterende signaalkleuren gebruiken voor uw aanrijdbeveiliging. Op die manier zorgen we niet alleen dat uw spullen bij een onverhoopte botsing zo goed mogelijk zijn beschermd. We voorkomen ook schade door de sterk verbeterde zichtbaarheid van muren, hoeken en andere objecten.

Het gebruikte pvc is sterk en veerkrachtig. Dat zorgt ervoor dat uw eigendommen optimaal zijn beschermd tegen kleine botsingen en andere gebeurtenissen. Want zeker in bedrijfsomgeving waar met heftrucks en andere wagens wordt rondgereden, ligt een ongelukje natuurlijk altijd op de loer.

Boekhout realiseert uw pvc aanrijd- en stootbeveiliging

Boekhout stelt de aanrijdbeveiliging samen volgens uw eisen en bevestigt die op de gewenste plaatsen. U heeft de keuze uit vele kleuren pvc en kunt de aanrijdbeveiliging dus ook qua kleurstelling mooi laten aansluiten op uw pvc vloeren. Het eindresultaat is een bedrijfsruimte met niet alleen een mooie, slijtvaste en supersterke pvc vloer. Maar ook een ruimte die uitstekend is beschermd tegen ongewenste beschadigingen.

 

Meer weten over PVC vloeren?

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving