banner

Zakelijke dienstverlening vloeren | Boekhout Vloeren

Pvc strokenvloeren voor de zakelijke dienstverlening

In de zakelijke dienstverlening is een professionele uitstraling cruciaal. Of u nu een accountantskantoor, pensioenfonds of uitzendbureau heeft, de eerste indruk moet goed zijn. Dat betekent dat het interieur van uw bedrijfspand perfect moet aansluiten bij uw bedrijfsprofiel. Dat geldt uiteraard ook voor de bedrijfsvloeren. Die moeten er verzorgd en representatief uitzien, passend bij uw onderneming. Maar de vloer moet ook degelijk, slijtvast en onderhoudsarm zijn, en uiteraard eenvoudig schoon te houden. Van advocatenkantoor tot beleggingsinstelling, de Boekhout pvc strokenvloeren vormen een perfecte keus voor iedere vorm van zakelijke dienstverlening.

 

Een representatieve pvc strokenvloer voor zakelijke dienstverleners

U zoekt een zakelijke, maar tegelijkertijd mooie en representatieve vloer voor uw bedrijfslocatie. Als u bijvoorbeeld een werving en selectie of detacheringsbureau heeft, zult u veel klanten en kandidaten over de vloer krijgen. Hen wilt u er direct bij het eerste contact van overtuigen dat ze te maken hebben met een professionele organisatie. U heeft met onze pvc stroken een uitgebreide keuze uit meer dan honderd verschillende soorten, stijlen en kleuren. Van klassieke vloeren met een natuurlijke houten look en feel tot en met een strakke tegelvloer, alles is mogelijk met onze pvc stroken en tegels. U kunt bovendien variëren door uw keuze van het legpatroon. Met de pvc stroken is alles mogelijk van een strakke volsteens vloer tot een wildverband patroon of een klassieke visgraat.  

 

Sterke en slijtvaste vloeren voor de zakelijke dienstverlening

Werk in de zakelijke dienstverlening speelt zich natuurlijk niet alleen zittend achter het bureau af. In de financiële dienstverlening kan het bijvoorbeeld erg en hectisch druk zijn en wordt er veel heen en weer gelopen. Daar moeten de vloeren van uw belastingadvieskantoor, financieel adviesbureau of bank natuurlijk wel bestand tegen zijn. Ze worden intensief belopen, ook met naaldhakken. Bovendien rollen er kantoorstoelen over de vloer, wordt er met bureaus geschoven en zal de ruimte af en toe weer volledig anders worden ingericht. Allemaal zaken waar uw vloer tegen moet kunnen. Met Boekhout pvc vloeren heeft u de beschikking over een ijzersterke en slijtvaste vloer die jarenlang meegaat.

Vloeren die snel zijn schoon te maken? Geen probleem

Ook bij een notariskantoor of leasemaatschappij gaat er wel eens een kop koffie om natuurlijk. Of loopt iemand per ongeluk de modder van buiten het pand in. Dan wilt u natuurlijk wel een vloer die razendsnel weer schoon is. Geen probleem met de pvc strokenvloeren van Boekhout. Het pvc heeft een egaal oppervlak zonder naden en kieren en kan daarom snel worden schoongemaakt. Meerdere keren op een dag als dat nodig is. En in alle ruimtes van uw bedrijfspand.

 

Comfortabel en veilig werken in de zakelijke dienstverlening

U wilt voor uw personeel vanzelfsprekend een comfortabele en veilige werkplek. En ook voor klanten en andere bezoekers wilt u geen concessies doen aan de veiligheid en het comfort op uw bedrijfslocatie. Ook daarom is een pvc strokenvloer een verstandige keuze. Of u nu een boekhoudkantoor, een verzekeraar of een rechtsbijstandskantoor runt, dankzij onze slip vaste vloeren blijft iedereen op de been. Bovendien heeft de vloer een prima warmte-isolatie en worden geluiden en rumoer door het pvc gedempt. Ook kan de vloer prima worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming. Een prettige en veilige werkplek voor alle medewerkers en bezoekers. Een pvc strokenvloer van Boekhout zorgt ervoor.

 

Duurzaamheid, belangrijk in de zakelijke dienstverlening

Vanzelfsprekend zorgt Boekhout voor een duurzame vloer. Oude pvc vloeren en snijverliezen worden zoveel mogelijk hergebruikt in nieuwe vloeren. En dankzij de uitstekende warmte-isolatie bespaart u structureel op uw stookkosten. Last but not least garandeert de robuustheid van de pvc strokenvloer een bijzonder lange levensduur.

 

Uitstekende kwaliteit met een scherpe cost-of-ownership

Natuurlijk kijkt u als ondernemer met een zakelijke blik naar uw vloer. Die moet scherp geprijsd zijn en lage onderhoudskosten hebben. Ook hier verslaat pvc de alternatieven. De vloeren hebben niet alleen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Ze gaan ook bijzonder lang mee en behouden hun mooie uiterlijk gedurende de looptijd. Ook heeft u minimaal onderhoud en kan de vloer erg snel worden schoongemaakt. We plaatsen de vloer bovendien zeer efficiënt. Na preparatie van de ondervloer – mocht dat nodig zijn – en het verlijmen van de nieuwe vloer, kan de vloer direct worden belast. Zodat het werk zo weinig mogelijk wordt verstoord.

Enkele voordelen van een pvc strokenvloer binnen de zakelijke dienstverlening

+  Hygiënisch en eenvoudig te reinigen
+  Representatief en stijlvol
+  Antislip
+  Zeer sterk en slijtvast
+  Hoogwaardig verlijmd
+  Warmte- en geluidsisolerend
+  Geschikt voor vloerverwarming
+  Milieuvriendelijk

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving