Design Boekhout Zakelijke dienstverlening vloeren

In de zakelijke dienstverlening is een professionele uitstraling cruciaal. Of u nu een accountantskantoor, pensioenfonds of uitzendbureau heeft, de eerste indruk moet goed zijn. Dat betekent dat het interieur van uw bedrijfspand perfect moet aansluiten bij uw bedrijfsprofiel. Dat geldt uiteraard ook voor de bedrijfsvloeren. Die moeten er verzorgd en representatief uitzien, passend bij uw onderneming. Maar de vloer moet ook degelijk, slijtvast en onderhoudsarm zijn, en uiteraard eenvoudig schoon te houden. Van advocatenkantoor tot beleggingsinstelling, de Boekhout pvc strokenvloeren vormen een perfecte keus voor iedere vorm van zakelijke dienstverlening.

 

Een representatieve pvc strokenvloer voor zakelijke dienstverleners

U zoekt een zakelijke, maar tegelijkertijd mooie en representatieve vloer voor uw bedrijfslocatie. Als u bijvoorbeeld een werving en selectie of detacheringsbureau heeft, zult u veel klanten en kandidaten over de vloer krijgen. Hen wilt u er direct bij het eerste contact van overtuigen dat ze te maken hebben met een professionele organisatie. U heeft met onze pvc stroken een uitgebreide keuze uit meer dan honderd verschillende soorten, stijlen en kleuren. Van klassieke vloeren met een natuurlijke houten look en feel tot en met een strakke tegelvloer, alles is mogelijk met onze pvc stroken en tegels. U kunt bovendien variëren door uw keuze van het legpatroon. Met de pvc stroken is alles mogelijk van een strakke volsteens vloer tot een wildverband patroon of een klassieke visgraat.  

 

Sterke en slijtvaste vloeren voor de zakelijke dienstverlening

Werk in de zakelijke dienstverlening speelt zich natuurlijk niet alleen zittend achter het bureau af. In de financiële dienstverlening kan het bijvoorbeeld erg en hectisch druk zijn en wordt er veel heen en weer gelopen. Daar moeten de vloeren van uw belastingadvieskantoor, financieel adviesbureau of bank natuurlijk wel bestand tegen zijn. Ze worden intensief belopen, ook met naaldhakken. Bovendien rollen er kantoorstoelen over de vloer, wordt er met bureaus geschoven en zal de ruimte af en toe weer volledig anders worden ingericht. Allemaal zaken waar uw vloer tegen moet kunnen. Met Boekhout pvc vloeren heeft u de beschikking over een ijzersterke en slijtvaste vloer die jarenlang meegaat.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Meer dan 20 jaar ervaring
De meest complete service
Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Lange levensduur

  PVC strokenvloeren zijn slijtvast en gaan daardoor lang mee zonder in kwaliteit achteruit te gaan. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Geluiddempend en stil

  PVC is geluiddempend, wat zorgt voor een comfortabele werkomgeving. De vloeren zijn zeer geschikt voor zwenkwielen met soft-wieltjes. Daarbij wordt een contactgeluidvermindering van 4dB gerealiseerd. Anders dan bij veel gangbare, zwevende vloeren is er bij PVC-stroken geen sprake van de typische klosgeluiden. Dit bespaart uw personeel stress door overlast van hinderlijke echo en andere harde werkgeluiden.

 • Allergie verlagend

  Een design PVC strokenvloer kent de gemakken van een gladde vloer. Het is eenvoudig in onderhoud en wordt strak gelegd. Stof, pollen en haren zijn makkelijk te verwijderen en zullen zich niet snel ophopen.

 • Veel designs en kleuren

  U heeft de keuze uit meer dan 150 verschillende tijdloze designs en uitvoeringen, van klassieke houtlook tot moderne tegels. Er is een design PVC-vloer passend bij iedere huisstijl en iedere onderneming.

 • Eenvoudig te reinigen

  PVC is eenvoudig te reinigen en zeer hygiënisch. Vuil en vlekken laten zich eenvoudig verwijderen van de gladde, beschermende toplaag.

 • Hygiënisch

  De design PVC-vloeren van Boekhout passen binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek, die staat voor 'Hazard Analysis and Critical Control Points'. HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen.

 • Slijtvast

  Hoeveel schuivende spullen, rijdende bureaustoelen of springende en rennende schoenen er ook dagelijks de vloer belasten, het PVC gaat jarenlang mee zonder aan kwaliteit te verliezen.

 • Geschikt voor vloerverwarming

  De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende designs, diverse kleuren, breedtes en lengtes. Met de natuurgetrouwe designs en voelbare structuren, krijgt u een vloer met het uiterlijk van bijvoorbeeld hout of natuursteen. Een sterke, representatieve vloer, maar dan zonder kans op vroegtijdige slijtage en zonder het ingewikkelde onderhoud.

 • Representatief

  De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende designs, diverse kleuren, breedtes en lengtes. Met de natuurgetrouwe designs en voelbare structuren, krijgt u een vloer met het uiterlijk van bijvoorbeeld hout of natuursteen. Een sterke, representatieve vloer, maar dan zonder kans op vroegtijdige slijtage en zonder het ingewikkelde onderhoud.

 • Voelt warm en comfortabel aan

  De PVC strokenvloeren zijn bijzonder comfortabel. PVC heeft van nature een dempende werking en voelt aanmerkelijk zachter dan hout of steen.

 • Vlek- en afdrukbestendig

  Omdat PVC eenvoudig te reinigen is en de beschermende toplaag niet snel hecht met de vlek, blijft uw vloer er bij goed onderhoud als nieuw uitzien. De veerkrachtige werking van PVC zorgt ervoor dat er geen afdrukken achterblijven.

 • Goed bestand tegen vocht

  PVC bedrijfsvloeren zijn niet alleen slijtvast, maar kunnen ook goed tegen vocht.

 • Makkelijk vervangen van eventueel beschadigde stroken

  Mocht het voorkomen dat een of meerdere stroken onverhoopt toch schade oplopen door extreme belasting, dan is dit geen probleem. De PVC design stroken zijn makkelijk individueel te vervangen.

 • Voordelig in de aanschaf

  De design PVC-stroken zijn zeer scherp geprijsd. Deze prijs realiseren wij door groot in te kopen bij een vaste leverancier.

Vloeren die snel zijn schoon te maken? Geen probleem

Ook bij een notariskantoor of leasemaatschappij gaat er wel eens een kop koffie om natuurlijk. Of loopt iemand per ongeluk de modder van buiten het pand in. Dan wilt u natuurlijk wel een vloer die razendsnel weer schoon is. Geen probleem met de pvc strokenvloeren van Boekhout. Het pvc heeft een egaal oppervlak zonder naden en kieren en kan daarom snel worden schoongemaakt. Meerdere keren op een dag als dat nodig is. En in alle ruimtes van uw bedrijfspand.

 

Comfortabel en veilig werken in de zakelijke dienstverlening

U wilt voor uw personeel vanzelfsprekend een comfortabele en veilige werkplek. En ook voor klanten en andere bezoekers wilt u geen concessies doen aan de veiligheid en het comfort op uw bedrijfslocatie. Ook daarom is een pvc strokenvloer een verstandige keuze. Of u nu een boekhoudkantoor, een verzekeraar of een rechtsbijstandskantoor runt, dankzij onze slip vaste vloeren blijft iedereen op de been. Bovendien heeft de vloer een prima warmte-isolatie en worden geluiden en rumoer door het pvc gedempt. Ook kan de vloer prima worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming. Een prettige en veilige werkplek voor alle medewerkers en bezoekers. Een pvc strokenvloer van Boekhout zorgt ervoor.

 

Duurzaamheid, belangrijk in de zakelijke dienstverlening

Vanzelfsprekend zorgt Boekhout voor een duurzame vloer. Oude pvc vloeren en snijverliezen worden zoveel mogelijk hergebruikt in nieuwe vloeren. En dankzij de uitstekende warmte-isolatie bespaart u structureel op uw stookkosten. Last but not least garandeert de robuustheid van de pvc strokenvloer een bijzonder lange levensduur.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Uitstekende kwaliteit met een scherpe cost-of-ownership

Natuurlijk kijkt u als ondernemer met een zakelijke blik naar uw vloer. Die moet scherp geprijsd zijn en lage onderhoudskosten hebben. Ook hier verslaat pvc de alternatieven. De vloeren hebben niet alleen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Ze gaan ook bijzonder lang mee en behouden hun mooie uiterlijk gedurende de looptijd. Ook heeft u minimaal onderhoud en kan de vloer erg snel worden schoongemaakt. We plaatsen de vloer bovendien zeer efficiënt. Na preparatie van de ondervloer – mocht dat nodig zijn – en het verlijmen van de nieuwe vloer, kan de vloer direct worden belast. Zodat het werk zo weinig mogelijk wordt verstoord.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133060 Magazine

iconfinder 24 2133060 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133060 Bestekinformatie

Ik wil graag contact met Boekhout Vloeren