Design Boekhout Winkelvloer

In een winkelpand moet alles kloppen. Het interieur moet klanten uitnodigen om binnen te komen en ze op hun gemak stellen. Een vloer die bij het interieur past is daarbij onontbeerlijk. Tegelijkertijd stelt de vloer nogal wat eisen op het gebied van robuustheid, veiligheid en comfort. En natuurlijk wilt u een vloer met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Met een pvc strokenvloer kiest u voor de ideale mix van eigenschappen voor uw winkelvloer. Van drogisterij tot fietsenwinkel, de pvc strokenvloer voldoet aan alle eisen.

 

Een aantrekkelijke pvc strokenvloer voor ieder type winkel

Zeker in het online tijdperk moet u in de retail uw beste beentje voorzetten om klanten te vinden en te binden. Het winkelinterieur speelt daarbij een belangrijke rol. Want het eerste besluit dat een klant neemt is of hij of zij sowieso wel binnenkomt en daarvoor is de sfeer die uw winkel uitstraalt natuurlijk belangrijk. Die sfeer moet passen bij uw producten en doelgroep.

 

We beseffen vaak niet hoe belangrijk een vloer is voor die sfeer. Met de pvc strokenvloeren van Boekhout heeft u de keuze uit een groot palet aan vloerstijlen. Een strak en modern ingerichte sportwinkel, een stijlvolle juwelierszaak of een rustieke vloer voor een boekenwinkel, met pvc vloerstroken kunt u werkelijk alle kanten op. U kunt kiezen uit een groot aantal verschillende toplagen. Of u nu een lamellen houtvloer zoekt, of een robuuste natuursteen uitvoering, we hebben er de juiste pvc vloer voor. En door de grote variatie aan legpatronen kunt u de vloer volledig laten aansluiten bij uw wensen. Volsteens, halfsteens, wildverband of visgraat. Met de pvc vloerstroken van Boekhout heeft u de volledige vrijheid in uw winkelpand. Ook woonwinkels kiezen om deze reden vaak voor een pvc winkelvloer. Een betere bevestiging van de kwaliteit kunnen is niet te krijgen.

 

Sterke en slijtvaste winkelvloer

Tegelijkertijd weet iedere retail ondernemer hoe zwaar zijn vloeren het te verduren krijgen. We krijgen bijvoorbeeld bij drukke warenhuizen, sportwinkels en elektronicawinkels vaak vragen over de slijtvastheid en robuustheid van onze vloeren. Juist daarin is pvc gelukkig onverslaanbaar. Met het sterke pvc en de extra sterke en slijtvaste toplaag heeft u een ijzersterke combinatie die iedere belasting aankan. Of het nu gaat om eindeloze aantallen bezoekers – wie droomt er niet van als retailer – tot het verschuiven van de winkelinventaris, onze vloeren zijn erop berekend. En ook de fietsen in de fietsenwinkel en de zware fitnessapparaten in de sportzaak vormen geen enkel probleem voor pvc vloeren.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Meer dan 20 jaar ervaring
De meest complete service
Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Lange levensduur

  PVC strokenvloeren zijn slijtvast en gaan daardoor lang mee zonder in kwaliteit achteruit te gaan. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Geluiddempend en stil

  PVC is geluiddempend, wat zorgt voor een comfortabele werkomgeving. De vloeren zijn zeer geschikt voor zwenkwielen met soft-wieltjes. Daarbij wordt een contactgeluidvermindering van 4dB gerealiseerd. Anders dan bij veel gangbare, zwevende vloeren is er bij PVC-stroken geen sprake van de typische klosgeluiden. Dit bespaart uw personeel stress door overlast van hinderlijke echo en andere harde werkgeluiden.

 • Allergie verlagend

  Een design PVC strokenvloer kent de gemakken van een gladde vloer. Het is eenvoudig in onderhoud en wordt strak gelegd. Stof, pollen en haren zijn makkelijk te verwijderen en zullen zich niet snel ophopen.

 • Veel designs en kleuren

  U heeft de keuze uit meer dan 150 verschillende tijdloze designs en uitvoeringen, van klassieke houtlook tot moderne tegels. Er is een design PVC-vloer passend bij iedere huisstijl en iedere onderneming.

 • Eenvoudig te reinigen

  PVC is eenvoudig te reinigen en zeer hygiënisch. Vuil en vlekken laten zich eenvoudig verwijderen van de gladde, beschermende toplaag.

 • Hygiënisch

  De design PVC-vloeren van Boekhout passen binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek, die staat voor 'Hazard Analysis and Critical Control Points'. HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen.

 • Slijtvast

  Hoeveel schuivende spullen, rijdende bureaustoelen of springende en rennende schoenen er ook dagelijks de vloer belasten, het PVC gaat jarenlang mee zonder aan kwaliteit te verliezen.

 • Geschikt voor vloerverwarming

  De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende designs, diverse kleuren, breedtes en lengtes. Met de natuurgetrouwe designs en voelbare structuren, krijgt u een vloer met het uiterlijk van bijvoorbeeld hout of natuursteen. Een sterke, representatieve vloer, maar dan zonder kans op vroegtijdige slijtage en zonder het ingewikkelde onderhoud.

 • Representatief

  De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende designs, diverse kleuren, breedtes en lengtes. Met de natuurgetrouwe designs en voelbare structuren, krijgt u een vloer met het uiterlijk van bijvoorbeeld hout of natuursteen. Een sterke, representatieve vloer, maar dan zonder kans op vroegtijdige slijtage en zonder het ingewikkelde onderhoud.

 • Voelt warm en comfortabel aan

  De PVC strokenvloeren zijn bijzonder comfortabel. PVC heeft van nature een dempende werking en voelt aanmerkelijk zachter dan hout of steen.

 • Vlek- en afdrukbestendig

  Omdat PVC eenvoudig te reinigen is en de beschermende toplaag niet snel hecht met de vlek, blijft uw vloer er bij goed onderhoud als nieuw uitzien. De veerkrachtige werking van PVC zorgt ervoor dat er geen afdrukken achterblijven.

 • Goed bestand tegen vocht

  PVC bedrijfsvloeren zijn niet alleen slijtvast, maar kunnen ook goed tegen vocht.

 • Makkelijk vervangen van eventueel beschadigde stroken

  Mocht het voorkomen dat een of meerdere stroken onverhoopt toch schade oplopen door extreme belasting, dan is dit geen probleem. De PVC design stroken zijn makkelijk individueel te vervangen.

 • Voordelig in de aanschaf

  De design PVC-stroken zijn zeer scherp geprijsd. Deze prijs realiseren wij door groot in te kopen bij een vaste leverancier.

Winkelvloer die u snel kunt reinigen

Een winkel moet er altijd op en top uitzien. Een vuile vloer wilt u direct en snel schoon kunnen maken. Ook daarvoor is pvc bijzonder handig. Door het egale oppervlak zonder kieren of scheurtjes is een pvc strokenvloer snel te reinigen. Zeker bij bijvoorbeeld dierenwinkels of fietsenwinkels is dat natuurlijk ideaal. Ook drogisterijen kiezen om deze reden vaak voor een praktische en toch mooie pvc strokenvloer.

 

Een comfortabele en veilige winkelvloer

Voor het winkelpubliek moet de winkelruimte natuurlijk comfortabel zijn. De vloer moet prettig aanvoelen en fijn lopen voor klanten en medewerkers. Wat de pvc strokenvloer extra prettig maakt, is de geluiddempende werking. Ook heeft de vloer een uitstekende warmte isolatie en kan de vloer zonder problemen worden gecombineerd met vloerverwarming. Het loopcomfort van pvc stroken maakt de vloer bijzonder populair bij schoenwinkels, maar uiteraard kiezen ook mode- en kledingwinkels graag voor zo’n comfortabele winkelvloer. U hoeft bij onze vloeren niet bang te zijn voor klanten die uitglijden. Dankzij de slipvaste toplaag op onze pvc winkelvloeren, beperkt u het risico op uitglijden tot het minimum. Ook bij gladde schoenen in het natte jaargetijde.

 

Duurzaamheid, belangrijk voor winkeleigenaren

Als winkeleigenaar kiest u bij voorkeur voor een duurzame vloer. De veelzijdige pvc strokenvloeren zijn in dat geval een voor de hand liggende keuze. Met de sterk isolerende werking van het pvc kunt u daadwerkelijk besparen op uw verwarmingskosten. Daarnaast worden bij de productie van onze vloeren oude pvc restanten en snijverliezen hergebruikt. Bovendien zorgt de robuustheid van de vloer voor een uitzonderlijk lange levensduur. U maakt met een pvc winkelvloer dan ook een bijzonder duurzame keuze.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Uitstekende winkelvloer met een prima cost-of-ownership

Zoals iedere ondernemer let u als winkelier natuurlijk scherp op de kosten. U zoekt winkelvloeren met een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur. Een levensduur waarin de vloeren bovendien mooi en representatief blijven. Daarvoor is pvc een weloverwogen keuze. De robuustheid van onze vloeren maakt dat ze jarenlang in uitstekende staat blijven, hoe intensief ze ook worden belopen.

 

Uiteraard maken we met u een legplan voor de vloer zodat uw klanten zo weinig mogelijk last hebben van de plaatsing van uw vloer. Als het nodig is zorgen we eerst dat de ondervloer geschuurd en geëgaliseerd wordt. Daarna kunnen we de nieuwe vloer snel plaatsen en lijmen. Direct hierna kan de vloer alweer worden belast. Uiteraard geven we een lange fabrieksgarantie op de vloer en garantie op de plaatsing ervan.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133060 Magazine

iconfinder 24 2133060 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133060 Bestekinformatie

Ik wil graag contact met Boekhout Vloeren