< Terug naar alle Blogs

 

Patisserie vloer bij Sugarlips Cakes

 

In het winkelcentrum van Utrecht Terwijde is sinds maart 2017 Sugarlips Cakes gevestigd. Deze patissierzaak vindt zijn oorsprong in de koppeling van Amerika met Nederland.

 

Tam en Luc zijn trotse eigenaren van Sugarlips Cakes. Tam komt uit Amerika en heeft daar Franse Patisserie gestudeerd. Luc is haar vriend uit Nederland die vooral het zakelijke gedeelte op zich neemt. Samen met Miriam, Nora, Hanneke, Kaisha, Kim en Selma vormen zij een sterk en sociaal team dat in staat is de mooiste en lekkerste taarten en gebaksvormen te maken.

 

Wereldberoemde en op maat gemaakte taarten

Sugarlips Cakes staat vooral bekend om haar prachtige bruidstaarten en creatieve meesterwerken. Zelfs een Van Gogh op een taart is geen probleem voor de makers. U kunt meer voorbeelden van deze taarten zien op de website van Sugarlips Cakes. Hier kunt u inspiratie opdoen, maar het is ook zeker mogelijk om uw taart op maat te laten maken.

 

Prijswinnende patisserie

De passie van Sugarlips Cakes is meerdere malen beloond. Zo hebben ze in 2014 en 2015 de Dutch wedding awards gewonnen. Een belangrijke prijs want deze wordt uitgereikt aan het bedrijf dat alles tot in de puntjes voor elkaar heeft wat betreft de bruidstaart. Hierbij wordt niet alleen gelet het uiterlijk en de smaak van de taart, maar ook op onderdelen als service en omgang met de klant. Elk onderdeel wordt door onafhankelijke experts van het desbetreffende gebied beoordeeld.

 

O ja, en voor degene die zich afvraagt wie in 2016 en 2017 de Dutch wedding awards gewonnen heeft: Een ander bedrijf, want als je twee maal op rij wint wordt je daarna voor twee jaar uitgesloten van deelname (om ook andere bedrijven een kans te gunnen).

 

Werkzaamheden Sugarlips Cakes

Sugarlips Cakes beschikt over een winkel met open werkruimte (bakkerij). De winkel is vijf dagen per week geopend. In de werkruimte wordt dagelijks gewerkt aan onder andere taarten, cupcakes, brownies en macarones. Deze worden verkocht in de winkel en geleverd aan bruiloften en als catering. Alle eindproducten zijn handgemaakt met zelf samengestelde ingrediënten.

 

Een Boekhoutvloer als basis

Om goed werk af te leveren is een goede basis belangrijk. Het pand moet genoeg ruimte bieden en voorzien zijn van de juiste afwerking. Dit geldt ook voor de vloer.

 

Sugarlips Cakes heeft gekozen voor een vloeistofdichte vloer van Boekhout. Dit is een vloer die bestand is tegen de gebruikte voedingsmiddelen in de bakkerij en antislip is waardoor niemand uitglijdt.

 

Luc gaf tijdens het servicebezoek na het leggen van de vloer wel aan dat bepaalde producten zoals suikerwater nog wel eens de neiging hadden om vast te blijven zitten aan de vloer. Gelukkig komt dit met goed schrobben en het juiste schoonmaakmiddel zo weer los.

 

Hygiëne in de bakkerij

In de bakkerij wordt voedsel bereid en opgeslagen. Vandaar dat het erg belangrijk is dat de zaak niet alleen fris oogt maar ook echt schoon is. Daarnaast moet er altijd hygiënisch gewerkt worden en bijvoorbeeld worden voldaan aan de HACCP normen. Met een vloeistofdichte Boekhout vloer zit Sugarlips Cakes op dit punt gebakken.

 

Bedankt voor de samenwerking

Boekhout Bedrijfsvloeren wil Sugarlips Cakes graag bedanken voor de fijne samenwerking. Bent u benieuwd wat Boekhout of Sugarlips Cakes voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op! We zijn beiden servicegerichte bedrijven die graag naar de klant luisteren. Wellicht dat we elkaar binnenkort vinden aan de tafel bij Sugarlips Cakes of in de showroom van Boekhout Bedrijfsvloeren.