< Terug naar alle Blogs

 

De vloeistofdichte garagevloer bij Saabsupply

 

Net onder Antwerpen in de plaats Aartselaar is bij Saabsupply in de zomer van 2017 een vloeistofdichte garagevloer van Boekhout pvc tegels gelegd. Eigenaar Marc is ons contactpersoon geweest voor deze klus. Nu een half jaar later is het tijd om te kijken naar hoe de vloer er bij ligt en om te vragen hoe de vloer bevalt.

 

Saab is zoals velen weten failliet, maar er rijden toch nog heel wat Saabs rond in de wereld. De passie voor deze auto’s is hier goed te zien. Er zijn meermaals in het jaar bijeenkomsten in en bij de garage waar Saabliefhebbers van over en ver naartoe komen.

 

Waarom een Boekhout vloer?

De garage bij Saabsupply is in totaal meer dan 500 vierkante meter groot. Op dit oppervlak worden dagelijks meerdere auto’s onderhouden, gerepareerd en gestald. Er zijn een aantal praktische werkplekken met bruggen en gereedschapskasten ingericht voor de monteurs. Hier wordt fanatiek aan de auto’s gesleuteld.

 

Tijdens dit proces is er een grote kans dat gereedschap valt en dat er olie en vuil op de grond terecht komt. Daarnaast moet deze vloer ook bestand zijn tegen het gewicht van al deze auto’s en moet hij niet beschadigen als er wrijving is bij bijvoorbeeld het wegrijden van de auto’s. Een sterke werkvloer is dus van groot belang.

 

Het leggen van een naadloze, sterke en vloeistofdichte pvc vloer

De ideale vloer voor de werkzaamheden bij Saabsupply is een vloeistofdichte pvc vloer van Boekhout vloeren. Deze is compleet naadloos en supersterk. Daarnaast veroorzaakt olie geen slipgevaar door het pvc materiaal dat door en door antislip is.

 

De vloer bestrijkt het gehele oppervlak behalve op de punten waar de bruggen staan. Daar is netjes omheen gewerkt. De inrit van de garage is verstevigd en taps oplopend gemaakt met een speciale strip. Nu kunnen auto’s naar binnen en buiten rijden zonder de vloer te beschadigen.

 

Onderhoud vloeistofdichte pvc vloer

Voor deze garage is bewust gekozen voor zwarte tegels. Hierdoor is de vloer niet alleen functioneel, maar ook blijvend representatief. Dit komt doordat onder andere bandensporen niet te zien zijn. Het onderhoud in de vorm van schoonmaken is zeer eenvoudig. Gebruik pH-neutrale zeep en indien mogelijk een schrob zuigmachine. Voor deze garage werkt dit apparaat goed omdat deze overal goed bij kan.

 

Mening van de klant

Marc en medewerkers hebben niks te klagen over de vloer. Hij is ideaal schoon te maken, zier er modern en strak uit en werkt comfortabel. Het materiaal veert lekker iets mee en het dempt uitstekend geluid.

 

Namens Boekhout willen we iedereen bij Saabsupply van harte bedanken voor de leuke samenwerking. Veel geluk in de toekomst!