< Terug naar alle Blogs

 

Banketbakkerijvloer bij Patisserie Holtkamp Amsterdam

 

Sinds 1886 bestaat banketbakkerij Holtkamp aan de Vijzelgracht 15 in Amsterdam. In 1928 is er een piepklein winkeltje van slechts 16 vierkante meter gebouwd. In 2002 is de zaak overgenomen en is de winkel weer naar zijn originele staat gerestaureerd. Hier worden met trots de ambachtelijke producten van de banketbakkerij tentoongesteld en verkocht.

 

De grote banketbakkerij achter en onder de winkel biedt ruimte om al deze lekkere kunstwerkjes te maken. Voorbeelden zijn taart, gebak, koek, bonbons en ook hartig eten zoals croquetten en saucijzenbroodjes.

 

De beste vloeistofdichte banketbakkerijvloer

Begin 2017 heeft Boekhout in de gehele banketbakkerij een vloeistofdichte pvc vloer gelegd. Dit heeft een aantal functionaliteiten met zich meegebracht, naast dat het ook mooi staat. Wij van Boekhout kunnen deze functionaliteiten natuurlijk feilloos benoemen, maar nog belangrijker is het als de klant deze erkend. Daarom zijn we ongeveer een jaar na oplevering langs geweest om te kijken hoe het gaat bij Holtkamp.

 

Tijdens het bezoek is er gesproken met Jordy Cambach, productiemanager in de banketbakkerij. Hij is erg enthousiast over de vloer en zegt dat dit de ideale banketbakkerijvloer is. Het is fijn om op te werken, gemakkelijk schoon te maken en lekker stroef om op te lopen. De andere gesproken medewerkers beamen dit terwijl ze druk bezig zijn met het maken van de lekkernijen. Zo ziet Boekhout hun klanten het liefst. Helemaal tevreden.

 

Bedankt Patisserie Holtkamp!

Bij deze willen wij Patisserie Holtkamp van harte bedanken voor de fijne samenwerking en het bezoek. Jullie bedrijf heeft ons geĆÆnspireerd in de vorm van klantomgang en ambacht op grote schaal. Wij denken een gouden formule waar iedereen blij van wordt. Bedankt!