< Terug naar alle Blogs

 

Keukenvloer van vloeistofdicht antislip pvc bij Koeckers in Den Hout

 

Aan de Ruiterspoor 71 in Den Hout is pannenkoekenrestaurant Koeckers gevestigd. Hier heeft Boekhout eind 2017 een functionele pvc-keukenvloer geplaatst. Ongeveer een jaar na plaatsing zijn we langs geweest om te kijken hoe het gaat bij Koeckers en met de vloer.

 

De werkzaamheden op de keukenvloer

In de keuken worden voornamelijk pannenkoeken gebakken. Hierbij wordt wel eens wat gemorst. Dit kan negatieve gevolgen hebben voor de werkzaamheden. Bijvoorbeeld olie kan slipgevaar veroorzaken en beslag kan de vloer vies maken. Dit moet natuurlijk te allen tijde voorkomen worden. Het restaurant wordt dagelijks goed bezocht, daarom is het ook van belang dat de vloer robuust genoeg is om lang mee te gaan.

 

Vloeistofdichte vloer volgens HACCP-normen

De oplossing voor deze keukenvloer is een vloeistofdichte vloer van Boekhout Bedrijfsvloeren. Eind 2017 is deze geplaatst. Deze vloer is compleet naadloos, vloeistofdicht en vloeistofkerend. Voldoet perfect aan de HACCP-normen en is een genot om op te werken.

 

Dit is gerealiseerd door de vloer te verlijmen met de ondervloer, vervolgens de tegels onderling met koudlas te versmelten om tot de slot de voegen dicht te lassen met een pvc-lasrobot. De afwerking van pvc-plinten zorgen voor de finishing touch wat betreft schoonmaakgemak en hygiƫne.

 

De mening van Koeckers

Ongeveer een jaar na plaatsing is Boekhout langs geweest om te kijken in welke staat de vloer verkeert en wat de werknemers ervan vinden. Over het algemeen is iedereen erg tevreden over de vloer. De vloer dempt goed en is goed schoon te maken.

 

Het enige nadeel hierbij is dat de grote hoeveelheden olie de vloer toch glad maakt. Op de vloer wordt namelijk de hele dag met olie gewerkt. Het enige wat hieraan te doen is, is een goede schrob zuigmachine aanschaffen en bij het schoonmaken goed te spoelen. Koeckers gaat zelf kijken welke optie van hen het meest geschikt is.

 

Bedankt Koeckers voor de feedback en een kijkje bij jullie in de keuken!